Film o robieniu filmu Jedyny problem jest taki, że nie zmieścił się na youtube a na wrzucie stracił na jakości i nie da się ustawić na pełny ekran.
Pokazałem tworzenie filmu z kilku zdjęć, filmiku i podkładu muzycznego.
Ma charakter poglądowy, bo program Windows Movie Maker jest naprawdę bardzo prosty i każdy kto go odpali z łatwością sobie poradzi
Program do przechwytywania obrazu nie zarejestrował przycinania filmu z linkiem, ale reszta powinna być ok.
Jeżeli macie jakieś sugestie, to postaram się przerobić (wzbogacić) ten film lub ewentualnie podzielić go i wstawić na you tube.
Ulubiona metoda połowu: Liczy się tylko spinning! Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 1284 Skąd: prawy brzeg Wisły :P
Wysłany: 22-07-08, 12:29
Tomek1 fajnie by było jak bys mówił do mikrofonu co robisz po kolei, dobrze by sie oglądało bo ja doszłem do 3 minuty i mi się znudziło.........
_________________ Why am I fighting to live,
If I'm just living to fight?
Why am I trying to see,
When there ain't nothing in sight?
Why am I diying to live,
If I'm just living to die?
Tupac Shakur
Pomógł: 83 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 6065 Skąd: Goczałkowice
Wysłany: 22-07-08, 14:09
DAWID napisał/a:
Tomek1 fajnie by było jak bys mówił do mikrofonu
Nie mam radiowego głosu
A poważnie. Myślę, że podzielenie filmu i umieszczenie na you tube z możliwością włączenie pełnego ekranu pozwoli śledzić kolejne kroki.
Program jest tak prosty, że ktoś kto go odpali i ewentualnie zobaczy mój filmik spokojnie sobie poradzi.
Ulubiona metoda połowu: Liczy się tylko spinning! Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 1284 Skąd: prawy brzeg Wisły :P
Wysłany: 23-07-08, 11:42
było by fajnie bo ja zbieram foty juz jakiś czas i chciałem wykonać podobny filmik do twojego sezonu 2007 w sumie znam się troche bo byłem w klasie ZI w liceum ale z chęcią obejrze jak to robisz w Windows movie maker i zastanowie sie w jakim programie to skleje wszystko........
_________________ Why am I fighting to live,
If I'm just living to fight?
Why am I trying to see,
When there ain't nothing in sight?
Why am I diying to live,
If I'm just living to die?
Tupac Shakur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum