Pomógł: 83 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 6065 Skąd: Goczałkowice
Wysłany: 14-12-08, 21:50 Ramki pod tablice rejestracyjne z logo Haczyk.pl
Zakładam ten temat póki co roboczo,żeby stał się bardziej widoczny
Kolega P rzucił ciekawy pomysł wykonania gadżetu z logo Haczyk.pl i podjął się realizacji całego przedsięwzięcia:
P napisał/a:
Chcieliscie cos do samochodu
Ramka do tablicy rejestracyjnej samochodu
Koszt to bedzie kolo 8-10 zl plus cos na forum plus przesylka (za dwie sztuki)
Minimalne zamowienie to 50 osob (100 sztuk ramek) - aczkowliek postaram sie ponegocjowac w weekend
Jesli Tomik ustali ile dokladnie bedzie kosztowala ramka mozecie zaczac sie deklarowac i jesli zebralo by sie ze 30 osob mysle ze na reszte ramk kasa by sie znalazla
Są już pierwsi chętni, myślę, że szybko nazbieramy wymaganą ilość sztuk do zamówienia, bo pomysł jest bardzo ciekawy. Dla przejrzystości tematu proszę kolejnych chętnych o kopiowanie "listy kolejkowej" i dopisanie swojego nicka na jej końcu
Pomógł: 83 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 6065 Skąd: Goczałkowice
Wysłany: 16-12-08, 22:17
kocur napisał/a:
Może PW od moda z linkiem do tematu do wszystkich użytkowników
Nic na siłę. Temat jest już podwieszony i nie widzę powodu żeby sprawę nachalnie reklamować. Jest jeszcze z pewnością spora grupa ludzi którzy maja wiek i mają czym Ta akcja jest na pewno swego rodzaju miernikiem faktycznego zainteresowania gadżetami Haczyka. Miejmy nadzieję, że temat wypali i w przyszłości powalczymy z innymi pomysłami
Poniewaz temat rosnie to mam ja pytanko
Czy mogłbys ktos uprzejmy zmierzyc wymiary ramki u siebie na samochodzie i sprawdzic czy bedzie mozliwa wysylka w kopercie A4 (zapewne babelkowej)?
Supersobi napisalem otwarcie ze koszt 100 ramek to 400 zl (samo wykonanie)
Wiec jesli masz pieniadze i ochote to zasponsoruj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum