Pomógł: 35 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 1372 Skąd: Działoszyn
Wysłany: 14-04-09, 18:04
P napisał/a:
Lary zgadamy sie przez priv co do zrobienia ramek dla nas dwoch tak aby uzgodnic projekt itp
Mysle ze zrobimy to szybko i niedlugo wstawimy tutaj zdjecia
Nie ma sprawy jestem otwarty na propozycję.
sinus Pomógł: 20 razy Wiek: 28 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 1508 Skąd: poznań
Wysłany: 14-04-09, 20:40
P napisał/a:
Lary zgadamy sie przez priv co do zrobienia ramek dla nas dwoch tak aby uzgodnic projekt itp
Przemku chciałbym do was dołączyć - nawet nie na zasadzie żeby ustalać projekt po prostu poproszę o komplet więcej. pieniądze nie poszły bo powiem szczerze że w natłoku przedświątecznych i zawodowych obowiązków kompletnie zapomniałem (a niestety sam mogłem temat podwiesić jako ważny ), ale jeżeli podasz konto to zaraz wykonam przelew
Ulubiona metoda połowu: Drgająca Szczytówka Pomógł: 18 razy Wiek: 17 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 1687 Skąd: Słubice/Lubuskie
Wysłany: 14-04-09, 21:54
A czy będzie wersja pod motocykl? Jak tak to sie się zapisuję
_________________ Mikado SCR Perch 2,40 M/ 25 G + Shimano Nexave 2500 FB brak
Martin Wincklepicker 2,70 M/ 50 G + Dragon Viper FD835iT
Dragon Maxima Feeder 4,20 M/ 80 G + Okuma Travertine TRB 55
Tandem Baits Enforcer 12 ft/ 3,5 Lb + Mega Baits brak
Ulubiona metoda połowu: spinning Pomógł: 85 razy Wiek: 33 Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 4952 Skąd: Szczecin
Wysłany: 14-04-09, 23:38
P, 24 h na wpłatę, nie rozśmieszaj mnie i to w okresie świątecznym Coś kolega chyba wcale nie chce aby deklarujące się osoby wpłaciły kasę.
Jeszcze jedno pytanie. Gdzie była informacja o tej wpłacie???? jakiś nr konta ?????
Jezu czy wy czytac umiecie
Artech przejrzyj temat jeszze raz i wez troche zbastuj w moja strone
Napisalem wyraznie ze zostaly 24 godziny do jasno wyznaczonego terminu czy ja nie rozumiem slowa pisanego czy ty
Napisalem tez zeby dla jasnosci i przejrzystosci wplacac na konto haczyka z dopiskiem ramki
Aby nie bylo zadnych podejrzen i pomowien ze wplacacie na moje prywatne konto
Proste przejrzyste zasady
Nikt nie napisal zadnego komentarza (widac ze nawet polowa ich nie przeczytala) a teraz same pretensje
Jak male dzieci co to im zabawki nie pasuja
I co teraz mamy znowu cala zabawe przekladac i czekac znowu kolejne tydzien (?) miesiac (?) a po uplywie terminu znowu sie zglosza ludzie ze ten nie widzial numeru konta ten zapomnial a tamten olal
Mam informacje od Tomika ze 24 godziny przed uplywem terminu nie mial zadnej wplaty
Dlatego tak jak pisalem pileczka lezala po waszej stronie
Niech wypowie sie Tomik bo mi powoli rece opadaja bo widze u was tylko pretensje i zale a takze duzo wymagan i zarzutow
Jednak samemu ciezko cokowliek zrobic
Po drugie prosze bardzo - zacznijcie wplacac kase na konto haczyka na ramki
P napisał/a:
Zapomnialem dodac aby przelewy tytulowac "ramki" albo cos aby bylo wiadomo o co chodzi
P napisał/a:
Aby nie bylo ze sie wykrecam ale tez nie chce blokowac sobie przyjemnosci zamowienia ramki ustalmy ramy czasowe
Wedlug mnie sprawiedliwym terminem bedzie 14 kwietnia godzina 12:00 (akurat po swietach wiec jak by co moze to byc prezent z opoznionym dostarczeniem )
Dla ulatwienia cytaty z moich poprzednich wypowiedzi
Czy to tak zle bylo napisane ze nie rozumieliscie o co chodzi czy moze glupio przyznac ze samemu nic sie nie zrobilo i latwiej miec pretensje
I poprosze jakiegos moda o scalenie moich postow bo cos mi nie poszlo z edycja - to zdanie mozna usunac
Ulubiona metoda połowu: spinning Pomógł: 85 razy Wiek: 33 Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 4952 Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-04-09, 00:19
Przemek, przepraszam, rzeczywiście było już o tym szkoda tylko, że Tomik nie wypowiedział się co na ten temat myśli.
Jeżeli naprawdę nie ma chętnych to mam prośbę, dajcie znać na priv jak będziecie robić te ramki
Czyli sumujac jedyna mozliwa forma zamowienia na dzien dzisiejszy to kazdy sobie rzepke skrobie
Chetni to Sinus, Lary, Keri i Artech (no i oczywiscie ja)
Zatem pozostaje chyba tylko i wylacznie ustalic wzor i skladac zamowienia przy czym kazdy sobie bo i tak mieszkamy w roznych czesciach kraju
Napisalem tez ze jest czas aby wybrac projekt do 14 kwietnia ale nikt nie wyrazal swojego zdania
Moim skromnym zdaniem powinien byc ten "haczyk.pl - spotkajmy sie na rybach" ale bez loga forum
Niemniej jednak dla mnie osobiscie wzor nie ma az takiego wilekiego znaczenia i co wybierzecie to mi nie przeszkadza
Tutaj powinien sie tez wypowiedziec Tomik bo to w koncu on jest WODZEM
Wysłany: 15-04-09, 15:03
P napisał/a:
Napisalem tez ze jest czas aby wybrac projekt do 14 kwietnia ale nikt nie wyrazal swojego zdania
artech napisał/a:
Moja propozycja: haczyk.pl Portal wędkarski + po prawej logo z avartu Tomika ( z sandaczykiem)
P napisał/a:
No to teraz pozostaje czekac czy Tomik to wszystko zaakceptuje, pozniej na finalny projekt a na koniec w kwietniu na ramki
Teraz jest chyba wszystko jasne i pileczka lezy juz tylko i wylacznie po stronie uzytkownikow (bo czuje ze Tomik sie zgodzi)
I tu właśnie zabrakło stanowiska Tomika Co mogło mieć wpływ na brak wpłat pieniędzy na ramki. Ja osobiście też nie zarejestrowałem, że zbiórka pieniędzy już się zaczęła
Chetni to Sinus, Lary, Keri i Artech (no i oczywiscie ja)
ale społeczność haczyka wszyscy niesamowicie się chcą utożsamiać z tym forum
Na sąsiednim forum j....t na naszywki z logiem było chętnych pewnie ok 100 a tu co?
_________________ *************kamil22 to ja - on jest fajniejszy************
Ulubiona metoda połowu: Spinning Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 605 Skąd: Basonia
Wysłany: 15-04-09, 18:02
keri napisał/a:
:lol: ale społeczność haczyka wszyscy niesamowicie się chcą utożsamiać z tym forum
Na sąsiednim forum j....t na naszywki z logiem było chętnych pewnie ok 100 a tu co?
Pomyśl też o tym że nie każdy ma samochód więc np. po co mi ramka pod tablice rejestracyjną brat by mnie chyba ubił jakbym mu to przyczepił do samochodu Jak na razie wystarczy mi koszulka z logo haczyk.pl i czapeczka by się przydała
Ulubiona metoda połowu: spinning Pomógł: 14 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Maj 2004 Posty: 2841 Skąd: Chełm
Wysłany: 15-04-09, 18:51
P napisał/a:
Tutaj powinien sie tez wypowiedziec Tomik bo to w koncu on jest WODZEM
keri napisał/a:
artech napisał/a:
tu właśnie zabrakło stanowiska Tomika
i to jest sedno sprawy
artech napisał/a:
szkoda tylko, że Tomik nie wypowiedział się co na ten temat myśli.
A więc tak:
Myślę, że muszę w końcu przedstawić wyniki Plebiscytu Wędkarskiego, rozlosować nagrody w tym łódź i zawiadomić sponsorów.
Myślę, że muszę dodać zaległe oraz nowe nadesłane materiały do portalu.
Myślę, że muszę w końcu skończyć i uruchomić katalog ryb i łowisk na portalu.
Myślę, że muszę zapakować i wysłać zamówione koszulki.
Myślę, że muszę w końcu do końca ustalić zasady w "Rekordowych Rybach i GP haczyk.pl"
Myślę, że muszę przejrzeć co się wydarzyło na forum, choćby w temacie dotyczącym zlotu. W między czasie być może, uda mi się poczytać coś dla siebie, odpowiedzieć na jakąś PW, maiala, zajrzeć na haczyk.tv..
Myślę, że muszę jak co dzień zająć się stroną "techniczną" forum, zoptymalizować skrypt itp. zastanowić się co dalej z poprawnym jego działaniem, rozwojem, finansowaniem.
I myślę też o wielu innych rzeczach związanych z haczyk.pl tych zaległych, obecnych i przyszłych...
Myślę, też, że warto by było pobyć z rodziną, choćby pójść na spacer oraz załatwić też parę swoich spraw i od tego zacznę.
Tak, więc w myślę, że z ramek nici.
Ps.
keri napisał/a:
:lol: ale społeczność haczyka wszyscy niesamowicie się chcą utożsamiać z tym forum
Ja znam wiele osób, które utożsamiło się z forum bez potrzeby posiadania jakiegokolwiek gadżetu. Zdziwiłbyś się jak wiele z tych osób nie napisało nawet 5 postów na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum