Gdzieś już pisałem o tym bacie, ale ktoś usunął, w rękach nie miałem, ale w internecie jest naprawdę dużo pozytywnych opinii o nim, i nie widać aby ktokolwiek sprzedawał używane
_________________ Pozdrawiam, Konrad
,,Nigdy tak wielu nie było manipulowanych przez tak nielicznych"
Już zamowiłem tego bata Mistrall Amundson Pole 700, niestety w sklepie zapłace za niego cos kolo 280zł. Dowiedziałem się też że jego szczytówka jest pełna więc ma mniejsza rganice wybaczalnosci błedów niż pusta.
Pomógł: 19 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Maj 2008 Posty: 1259 Skąd: Z Lubelszczyzny
Wysłany: 11-06-09, 20:22
trzeba było zamówić przez neta tam gdzie Ci podesłałem, miałbyś za 258 - 7% rabatu Łącznik by wkleili od razu
E tam mi się wydaje że pustą łatwiej połamać niż pełną Szczytówkę zawsze można zresztą wymienić, jakbyś chciał zamontować kiedyś amortyzator to dokupujesz pustą
Napisz jak dostaniesz, jak się bacik sprawuje Żebym wiedział co polecam
Napisz jak dostaniesz, jak się bacik sprawuje Żebym wiedział co polecam
Hehehe spoko zdam relacje ,a tego kijaszka to mi polecił kolega:p Co do kupna wysyłkowego to jakoś nie mam zaufania. Kiedyś zamówilem z kolegami na alledrogo wyciag do cwiczeń to był porysowany i powiedzmy że w jednym miejscu Źle zespawany. Nie bede oddawał bo znów by przesyłka szła z tydzien a byliśmy już napaleni na ćwiczenia Jak zadzwoniliśmy to powiedzial koleś ze to niemożliwe ze jest porysowany i zle zespawany .Nie sprzeczałem sie z nim tylko dałem zły komentarz.Wole isc do sklepu i zobaczyć co jest grane ,jak mi niepasuje to nie kupuje proste :d
Pomógł: 19 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Maj 2008 Posty: 1259 Skąd: Z Lubelszczyzny
Wysłany: 12-06-09, 21:24
hexman polecał jako że ma spory zapas mocy
ja łowię aktualnie Jaxonem Dura Pole 6m, na razie mogę powiedzieć tyle że jest lekki i że jeśli ktoś wkleja łącznik stonfo to trzeba koniecznie uciąć 4cm szczytówki Jak go potestuję dłużej to będę mógł napisać coś więcej.
Witam . Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu bata 7 m . Upatrzyłem sobie dwa baty a mianowicie :
Konger Imperial 7 m
Konger Impact 7 m
Byłem skłonny brac już tego impacta po dobrej cenie u mnie w sklepie (247zł) ,ale na internecie wyczytałem ,że jego prawdziwa długość to 673 cm ;f natomiast Imperiala nie miałem w dłoni i brał bym w ciemno ! Co wybrać ? Może ktoś miał styczność z tymi batami i może coś doradzić ?
ps. wiem , że impact jest sztywny i takiego bata właśnie szukam a nie wiem jak sprawa z imperialem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum