cukier98 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Witam , Z tego co wiem to macie duży zasięg wiedzy co do stawów Pilce . CHodzi mi głownie o szczupaka na spinning gdzie mogę sb połowić albo okonie nie muszą być wielkoludy ! I z feedera na jakim stawie moge połapać Karp , Leszcz !! głownie to leszcz ! Jeśli się orientujecie proszę o kontakt : gg: 18280326 email : bartosz-cukla@wp.pl Lub odp na Forum Z Góry Dziękuje Bartek Cukla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 cukier98, Na Pilcach czyli Świniarni w okresie letnim jest tam miasto, połowić mozna z przypadku. Polecam późną jesień na drapieżnika bo wtedy nie ma pseudo wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiełb Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 mam na sprzedaz karasie, malutkie, w sam raz na jakiegos okonia czy cos podobnego, cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Panie i Panowie jakieś info o połowach w ostatnim czasie? Mam zamiar wybrać się z młodym na pilce (płoć, lin itd.) na dzień, no może nocka - jak brania będą częste. Ogólnie wiem że lipiec nie jest zbyt szczęśliwym okresem dla wędkarzy (przynajmniej z własnego doświadczenia). Dlatego też moje pytanko co u Was? Czy ktoś coś łowi? Acha, jeszcze jedno Panowie coś w temacie cichio, he, he czyżby wszyscy nad wodą. Pozdro Salmiak, technops, suhar, pilczyk, aregmax, reporter i cała reszta pilcomaniaków. Może coś na priva. Z mojej strony tylko tyle ze ostatnio mizerne, wręcz tragiczne mam wyniki. Tłumacze to krótkim okresem wędkowania - kilka godzin w tygodniu lub na dwa tygodnie, to zbyt mało, żeby rozpoznać dobrze łowisko, a co dopiero mieć efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Jarku witam. dzięki za pozdrowienia. Jeżeli chodzi o Pilce, daj sobie spokój, chyba, że lubisz "muze" ! Kolega pojechał wczoraj na dwie nocki, załamany !!! Muza łupała całą noc, kąpali się, pływali, śmiecili i wariowali. Nie ma spokoju. Ja nie pojechałem bo mam rodzinę teraz na wakacjach, ale nie żałuję bo jakbym zobaczył taki widok, zaraz zabrałbym dupę z Pilc. W taką pogodę co może wędkarz ? Pierwsza noc u znajomego bez brania. Nic !!! Dzwonił rano, mówi, że disco polo napierd..... całą noc. Ja w lecie Pilce odpuściłem, bo wiedziałem co się dzieje. Jeździłem na pobliską wodę, tam jest cisza i co najważniejsze, ludzie przestrzegają zakazu kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 jareksm2, witaj przyjacielu. Tez dawno nie byłem na rybach, odstrasza mnie pogoda, jest za gorąco i poprostu wiem co się dzieje na pilcach, śpiewy po rosie, chlapanie w wodzie, tak jak kolega Salmiak mówi, że non stop disco polo poprosty żygać się chce, bo zjeżdża się hołota, zajmuje fajne miejscówki po to żeby pochlać i pogrilować. Wolę wędkowanie w chłodniejsze dni z małym deszczykiem w towarzystwie prawdziwych wędkaerzy. Acha dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Ja też tam nie jeżdze nie ma sensu ale planuję 10/11/12 sierpnia na wyspę na j. nyskie możecie się dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 technops, czy jezioro Nyskie to może już strefa Opolskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 To już Opolskie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Tak jak kolega napisał to już opolskie w przyszłym roku przenoszę się do koła w paczkowie nie ma sensu dolnośląskiego płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 hehhehe technops a co nie ma ryby w dolnośląskiem ? ja uderzam na topole od 12 na kilka nocek ale z dala od ludzi Na pilcach wtym roku jeszcze nie byłem i nie zamierzam chyba ze na jesień ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Hej Jareksm, wywołany to odpowiadam ja już kilka dni nad Bałtykiem więc Pilce daleko. Ale jeśli spojrzeć w moją książeczkę to chyba 90% Topola w tym roku wychodzi a też za często nad wodą nie mogę. Nie kojarze żadnej konkretnej rybki Pilce 2012 . Za to dzis ładne płotki w Pobierowie chodziły (raczej płocie, tyle co mozna z pół metra wody rozpoznac) takie koło 30 cm w pasie plażowym wiec była atrakcja , zwykle to mozna dojrzeć takie po kilka centymetrów max. I zły bylem ze zadnej żyłeczki nawet nie wziąłem dla zabawy. Pozdro i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za info. Jak widzę nie ja jeden odpuściłem sobie Pilce. "Trza" czekać na jesień. Technops - ja z chęcią się przyłączę do wypadu na wyspę. Daj znać na priva o konkretach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubson89 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 witam jak sytuacja na pilcach skubie cios ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Wzdręga i ukleja cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Dlatego kolego od garbatego nikt normalny tam nie siedzi tam siedzą ludzie co w nocy chleja a w dzien trzezwieja, Łowią na 3 wedeczki i udaja ze wszystko ok, do siaty biora co na haku. Raz tylko tam byłem i powiedziałem nigdy wiecej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Ostatni raz na Garbatym byłem w kwietniu i nie wybieram sie już w tym roku.Jak w poscie kolegi-tam siedzą tylki pijaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 a siódemka kwitnie więc nawet o drobnicę ciężko. Na innych stawach lepiej, ale z braniami rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Byliśmy dziś z kuzynem który mnie namówił na wypad. Na brania raczej nie narzekaliśmy ale głównie drobnica (płoć, leszcze, karaś). Najlepsze nas ominęło. Karpik około 4kg. Niestety zerwany z niewielkiego haczyka tuż przed podbierakiem. Przynajmniej dał się obejrzeć dokładnie bo trochę powalczył. Piękny sazanik. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 co tam na pilcach ? ponoć łowią gdzieś małe sandaczyki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Ja w sobote złapalem karasia srebrny medal 42cm 1.70kg pozniej wrzuce foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 to dawaj dawaj to zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 tylko ja mam foto jak juz mam go w domu i lezy na panelach.. niewiem czy to nie narusza regulaminu i etyki wedkarskiej bo nad woda nie mialem aparatu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 http://www.fotka.pl/profil/DjStarr/albumy/1,Ja/86231285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 http://www.fotka.pl/profil/DjStarr/albumy/1,Ja/86231309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi