jaceen Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Odra 2013.11.10 Wrocław Miało być dzisiaj kleniowo a wieczorem sandaczowo. Wyszło boleniowo Rybkę oceniam na 55 centów. Wieczorem miałem jeszcze jedno puknięcie w woblera pod sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Dzisiejszy wypad nad Warte zakończony Jaziem lub kleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 jaceen, Denerwujesz judzi sandacze rozumie ale boleń ja za boleniem ganiam drugi miesiąc i nic Gratulacje zdobyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Slav, ty łowisz te szczupaki na Wiśle, czy to jakiś tajny zbiornik? Jeżeli łowisz takie klopsy na wodach PZW z taką częstotliwością to kopara w dół... U mnie bez ryb, szczupaki się chlapały poza moim zasięgiem, a jak już uderzyły, to albo pudło, albo kotwica rozgięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 kyrtap, a ja dziś nad Wartą ze spinem, ludzi wuchta i brań zero pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Dwa krótkie sandacze z wieczornej odrzańskiej opaski. Kilkanaście minut zamieszania przy powierzchni i cisza. Przed zmierzchem szukałem okoni. Może kiedyś zbliżę się do 40-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Wczoraj 3h na Narwii i taki oto mały pasiaczek 23cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Wczoraj udało mi się ugrać szczupaczka 63 cm i okonia 33 cm.. Mniejsza z tym jakie bydlę mi się zerwało, wspomnę o nim jak uda mi się wyciągnąć coś zbliżonego do jego rozmiarów. Zwykle wypuszczam złowione ryby, jednak wczoraj obydwa okazy zabrałem i co ciekawe ich żołądki były wypełnione rakami, i to niemałych rozmiarów . Żadnej rybki, żadnego innego żyjątka, tylko skorupiaki. Następnym razem spróbuję zapolować przy ich użyciu, jak również za pomocą gumowych imitacji raczków, zobaczymy cóż to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Dzisiejsza wycieczka- 4 sandacze z czego 3 okolo 50-60 cm i 1 mikrus z 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Dzisiejszy wypad spinningowy zakończył się złowieniem 4 szczupaków . 55 , 51 i 2 niewymiarowe . Do tego 1 okoń ok. 25 cm . Miejsca nie zdradzę , ale jutro powtórka . A to największy dzisiejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 O tak, szczupaczki biorą i to w najlepsze, dziś miałem kontakt z 5-cioma, i z 1 okoniem, u kolegi 2 esoxy i 2 okonie (35,41cm !!! ) dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Witam Dziś wypad nad Odre wposzukiwaniu drapieżników. Pierwszy sandaczyk o godzinie 20:30 80cm i drogi o 21:00 w ostatnim rzucie wieczoru 70cm Dziekuje koledze jaceen na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 michalvcf, piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Gratulacje michalvcf! Trochę info dotyczące połowu pięknych sandaczy. Ryby złowione na opasce. Przynęta-wobler Gębali, 7cm pływający, gł. schodzenia do 1,2m. Ryby waleczne, szczególnie osiemdziesiątka. Dzielnie walczył. Emocje... i tu mogę polemizować, kto przeżywał większe Ja szukałem Gloogiem trochę głębiej. Jednak bez kontaktu. michalvcf przez skromność nie dodał, że ryby są do nadal złowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Jacen tylko podziwiać okazów , Ja dzisiaj z szwagrem pojechaliśmy na jezioro za zielonym , wszystkich brań mieliśmy dziewięć , szwagier miał dwa szczupłe około 3kg sztuka Ja jednego około dwóch kg i pięknego okonia około 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Piękne sandacze. U mnie na Warcie lipa dziś i wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 jaceen, michalvcf, piękne smoki, pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 7kg białej ryby. Certy, płocie,krąpie, jelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Poranny spining, bardzo niska woda na stawie, zero brań na gumy i obrotówki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Dzisiaj sandaczowa lekcja pokory sandacze braly bardzo chimerycznie i glownie przyduszaly przynete. Efekt- tylko 2 wyladowane ryby z czego 1 wymiarowy grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Dzisiejszy rewanz za wczorajszy pogrom No moze nie do konca, bo znow bylo kilka spadow podczas holu i kilka pustych zaciec. Dzisiaj jednak ryba zaczynala juz troche pstrykac, a nie tylko przyduszac. Generalnie jednak bran bylo mniej niz wczoraj. 4 wyladowane ryby w tym jeden 3 kilo Jak zwykle zdjecia mizerne, jako iz lowilem sam, a zalezalo mi zeby ryby w dobrej kondycji wrocily do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Gratuluje sandaczy. U mnie wczorajszy wypad bez okazów, trzy małe sandacze, jeden zgrabny okoń i tołpyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Hej, fajna rybka - tołpyga za kapotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Stara ta tołpyga to pewnie pomyliła gumę z planktonem i zassała Swoją drogą gdzieś był artykuł o celowym łowieniu tołpyg prawidłowo zapiętych za pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomario Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Dzisiejszy wypad nad wrocławską Odrę zakończony 67 cm sukcesem branie nastąpiło o godzinie 20:00, przynęta pływający wobler 7cm - Gębski. Dziękuję kolegom z forum za wspólnie spędzony czas a koledze podbierającemu i robiącemu zdjęcia meeega dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi