fix-bud Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Nie znalazłem więc zakładam ten wątek. Dzisiaj byłem z kompanem,głównie okoń tak z 50 szt,najw ok.23 cm,sandacz zero. Próbowałem dropa,opad i nic. Wszytskie rybki na boczny trok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huber321 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Okonie jakich mniej-więcej rozmiarów ? a tak wgl. to łowione z brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Od 10 do 20kilku cm.Stań na falochronie vis a vis wyspy.Zobacz na googlemaps.W innych miejscach nie próbowałem,co nie znaczy ze tam nie bierze. Swoją drogą tam przy opasce z kamienia z pewnością może być sandacz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 jechałeś do Trzebieży i sie nie pochwaliles:D no ładnie...będzie Ci to wypomniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuweb Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Gdzie warto się w Trzebieży ustawić żeby fajnie połowić na boczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Byłem tam wiosną i ogólnie kiepsko. Większość wcześniej dostępnych miejsc w porcie jachtowym była zagrodzona siatką i tabliczki z zakazem połowu z nabrzeży. Cały port tak obstawiony. Miałem na łowienie niewiele czasu, a nie znam dokładnie terenu. Trzeba by spenetrować dokładniej, może jest gdzieś jakieś inne dojście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuweb Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Pojechałem sprawdzić w sobotę. Bardzo fajna miejscówka jest w porcie, o zakazie nikt nic nie mówił. Efekt to 20 okoni przekraczających wymiar. W wodzie widoczne duże ławice uklejek. Bardzo częste, choć delikatne brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 To może się coś zmieniło. W takim razie pewnie podjadę sprawdzić. Fajnie się tam łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 daj znać jak tam sytuacja z rybkami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Jak będzie okazja pojechać to napiszę jak z braniami. Niestety nie wiem dokładnie kiedy, wiadomo praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Witam kolegów i koleżanki czy orientuje się ktoś jaka sytuacja w Trzebieży z okoniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi