San Migel Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ja mam 2 suki owczarków azjatyckich sami i smoku, zdjecia napewno w najblizszym czasie sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 heh dzieki Dareczek na niebieskim piszesz ? http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/ Ta , jestem zarejestrowany jako "Darson" , w sumie mało pisze a dużo czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Niechce juz zakładac nowego topicu. Mam do oddania za free 4 pieski dzis urodzone. Jesli szybko nie znajde właścicieli to zostaną one utopione przez moją babke w rzece Prosze bardzo o pomoc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Dodam że są to kundelki ale naprawdę ładne. Nie wysokie do 50 cm max ale raczej mniejsze. Czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobtainer Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 A to moje zwierze (spaniel) 11 letni, jak widać na zdjęciu jest nie do podrobienia . Najlepsza rasa psów domowych jaką można sobie wyobrazić. Pozdrawiam właścicieli spanieli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 ja mam psa...kundla ,Beatka sie wabi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 a ja mam owczarka niemieckiego wabi się TIGER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 A ja mam w domu 2 fretki i czarną kotkę, kiedy ich drogi schodzą się kotka robi takie dziwne dzikie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ja kiedyś miałem 2 chomiki ale tata wystawił je raz na balkon żeby były troche na świeżym powietrzu i wtedy był upał i zdechły a chciałbym mieć psa labradora tylko że mieszkam w bloku i warunki niezbyt na to pozwalają ale by się go zmieściło bo to nie jest wcale takie małe mieszkanie ok 90m2 a pieska chce mieć dlatego bo mój kuzyn właśnie kupił z rok temu szczeniaczka labradorka przyjeżdżam pierwszyraz bo mieszka w Słubicach mały szczeniaczek przyjeżdżam pół roku póżniej ogromny piesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ja mam rybki w akwarium i psa ktory wabi sie Kapsel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ja tez mam rybki w akwarium i w baseniku i psa co sie wabi Luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ja chyba jeszcze nie pisałem: Mam 3 psy , Tofik Leda Aza , 2 koty Czarek Burek , Rybki w akwa , Gekona Lamparciego , ... i to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBestWedkarz Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Ja mam rybki w akwarium i psa ktory wabi sie Kapsel pewnie duzo piwa pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hodowca177 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja mam 5 ptaszników, skorpiona, 2 węże, żabe, 2 gekony, rybki w akwarium i kilka straszyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 a ja mam nhandu niestety mój drugi ptasznik Gienek odszedł odemnie do krainy wiecznych łowów był samcem więc taki los musiał go spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 A oto mój kot Foksterier myśliwski - rasowy A wabi się Dziku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Kilka fot mojej Nefry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Widze ,że macie w domach istne ZOO Ja od dziecka znosiłem najróżniejsze zwerzaki. Miałem papugi , kanarki, gryzonie ,rybki itp. Zawsze w domu był pies , był nie rasowe i rasowe , miałem bardzo charakternego foxteriera i german shepard (Wabiła się saba). Niestety zachorowała na raka , od tej pory nie miałem już psa , nie chce więcej patrzyć jak ukochany przyjaciel zdycha mi na rekach. Zawsze moim marzeniem było posiadanie owczarka kaukazkiego ale jest to raczej nie realne bo mieszkam w bloku. Na dzień dzisiejszy zajmuje sie terrarystyką -[/Avicularia versicolor -Acanthoscuria geniculata -Brachypelma smithi -Lasiodora parahybana -Pterinohilus murinus -Pterinohilus usambara -Nhandu chromatus -Chilobrachys fimbriatus i]Myśle jeszcze o zakupie jakiejś gadziny (pyton skalny) ale jeszcze się zastanawiam. Ogulnie zawsze coś po domu łaziło i głupio się czuje jak jest pusto , a że lubie zwierzęta to staram sie nimi otaczać w miarę możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 A to mój Foxer (chociaż do lisa mu daleko ) - Westhigland White Terrier Jak ładny, tak i wredny ale przynajmniej jest magnesem na kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Bomba psinka DEUUU A jaki fotogeniczny . Psy tych ras są zawsze charakterne, no i te kobitki i ich głodny wzrok:) Ja z moimi pająkami to raczej odstraszam płeć piękną Ale nadrabiam torsem gladiatora i krokiem Trawolty he ! he! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 A to mój Foxer Słodki Ja z moimi pająkami to raczej odstraszam płeć piękną No widzisz, a mnie byś miał szansę na Ptasznika wyrwać, uwielbiam pająki. Kiedyś, kiedyś chciałam mieć choć jednego, niestety moja mama wybiła mi to z głowy i to na moje nieszczęście dość skutecznie Ale nadrabiam torsem gladiatora i krokiem Trawolty he ! he! Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Ja mam dwa weloniki, fotki podeślę jak urządzę do końca akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 No madi , Tak mi pisz Od razu jestem wyższy o pare centymetrów ,a pająkom włoski dęba stanęły. A co do pająków to bardzo polecam , jak nabędziesz to daj znać , odpowiem na wszelkie pytania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 A to moja suczka VEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Od razu jestem wyższy o pare centymetrów ,a pająkom włoski dęba stanęły. No i bardzo dobrze W sumie jakbyś tak mógł to jakieś fotki by się przydały..... A co do pająków to bardzo polecam , jak nabędziesz to daj znać , odpowiem na wszelkie pytania Niestety nic nie nabywam, wystarczy mi 6-miesięczna lafirynda (psiak znaczy się), rybki w akwa i dzieciak robiacy za całą drużynę... No ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi