bambuko11 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Z racji zimowej aury , oraz ciekawej sytuacji jak na porę roku, zapraszam do podzielenia się spostrzeżeniami ..... . Co waszym zdaniem " oznacza " , zaproszenie przez nowo wprowadzoną sąsiadkę na kawę ?? Dodam że nowa sąsiadka zaprosiła tylko sąsiada bez jego obecnej partnerki . My ( znajomi ) wiemy swoje , ale kolega twierdzi że zazwyczaj nowi sąsiedzi się tak poznają , choć pewnie sam w to nie wierzy ...... Więc jak uważacie koledzy wędkarze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Ile masz lat, że o takie rzeczy pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 jesli ci chodzi o lata , to mam ciagle dalej niz blizej , gwoli wyjasnienia powiem że chodziło o pożyczenie kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 W sensie, że wszyscy żyli potencjalną przygodą seksualną, a chodziło o pożyczkę? I co? Pożyczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 jesli ci chodzi o lata , to mam ciagle dalej niz blizej , gwoli wyjasnienia powiem że chodziło o pożyczenie kasy . Gwoli wyjaśnienia to zadaje sobie pytanie na co ja płace te podatki skoro "młodzieży" tak mocno niedoedukowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Maryachi dokładnie tak było . Nie pożyczył ale ogółem chodziło o sam tupet ludzi , zero krępacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Cóż. Brzmi jak próba oszustwa. Pożyczanie komuś pieniędzy na zasadzie osobistej przysługi to ryzyko nawet jeśli osoba której przysługę robimy jest "zaufana". Czemu przecież ktoś, kto nie ma grosza przy duszy, a typowi pożyczkodawcy odwracają się tyłem, ma mieć później z czego oddać? No ale z drugiej strony propozycja kawy od sąsiadki? Kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Zależy pewnie jaka sąsiadka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi