pawciobra Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Heja, Można gdzieś dostać dobrą żyłkę o.15 lub o.16 do odległościówki 300m? Z moich poszukiwań tylu metrów żyłki natrafiałem tylko na takie z powyżej o.20+. Potrzebuję więcej cieńszej żyłki, bo szpula jest dość pojemna i wchodzi na nią 0.30 mm / 180m. Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Dragon Maxima Match & Feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 Dragon Maxima Match & Feeder Stosowałeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Stosowałem do feedera w rozmiarze 0,23mm, całkiem spoko żyłeczka do tej metody, chyba lekko przegrubiona ( w sumie jak większość na rynku ) Jednak do Trabucco T-FORCE XPS FEEDER PLUS przy feederze nie ma polotu. W mniejszych rozmiarach nie stosowałem tego Dragona, ale w tamtym nawet mi się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 Potrzebuję czegoś do odległościówki, a nie na gruncik :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Sama nazwa match & feeder czyli do tego i do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 Sama nazwa match & feeder czyli do tego i do tego A może można gdzieś kupić jakąś żyłkę na metry albo łączoną czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Dragon Maxima Match & Feeder Dobra żyłeczka stosowałem do odleglościówki. Zawsze możesz zrobić podkład z innej i nawinąć dowolną o długości 150m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Przytul tego Dragona i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi