qwerty93 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam mam 21 lat. Chciałbym kupić wędkę raczej uniwersalną do 150zł. Szukam całego zestawu z kołowrotkiem. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 A może przybliżysz co łowisz, jak i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty93 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Zawsze łowiłem w stawie, a w te wakacje stwierdziłem, że chciałbym pojeździć nad jakieś zalewy, zbiorniki wodne gdzieś nad rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 A jakie ryby Cię interesują? Ciężko będzie coś fajnego skompletować za 150 zł, nie możesz trochę dołożyć? Komfort z wędkowania będzie większy. Jaki uciąg ma Twoja rzeka w miejscu gdzie masz zamiar łowić (google)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty93 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Jestem z Podlasia więc okolice. Planuję jechać do Dubicz Cerkiewnych nad zalew bachmaty, Siemianówka, Narew. Do 200zł max : ( Do tej pory łowiłem tylko karasie, karpie, okonie. A miałbym ochote nie wiem może jakiś szczupak np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty93 Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Łowię zawsze na spławik. Szukam lekkiej i twardej wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Ja bym Ci polecił na początek Kongera arcus float 390 c.w 40g. Sprawdzi się w wielu metodach połowu. http://www.okonek.com.pl/konger-wdka-arcus-float-p-4356.html Jeśli chodzi o kołowrotek to spójrz na Konger, Medalist Team Carp 340, ma wolny bieg co może się przydać jak kiedyś będziesz chciał użyć sygnalizatora brań no i powinien poradzić sobie w wielu sytuacjach. http://www.bigfishing.pl/product.php?id_product=929 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty93 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Przemyślałem sprawę i jednak kupię spiningówkę na sumy, szczupaki co mi polecicie? do 150-200zł ? wędka i jaki kołowrotek? Chce złapać potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robio Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Za te pieniądze kupisz sprzęt który przy dużych rybach jakie chcesz łapać (szczególnie kołowrotek) zaraz Ci się rozleci, żeby kupić coś w miarę musisz dozbierać drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi