Bombek_007 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Witam Koleżanki i Kolegów. Ciekaw jestem, jakie marki butów polecacie, coby były wygodne i dobrze się prezentowały, najlepiej ze skóry naturalnej. A nuż uda się odkryć jakąś fajną firmę produkującą dobrej jakości buciki za ciut mniejszą cenę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Wiesz, to wszystko zależy od Twojego stylu. Od tego czy preferujesz bardziej oficjalny czy może casualowy styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Mnie bardziej pasuje coś casualowego, czyli kombinacja między elegancją a wygodą. Najbardziej zależy mi na markach, z jakimi mieliście do czynienia i które Was nie zawiodły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 FLY London, Clarks Domeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gornzola Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Ja mam Lasockiego i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate200 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Ja kupuje w CCC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Lepiej już coś droższego kupić i mieć pewność, że się zaraz te buty nie zepsują. Ja wydaję trochę więcej i kupuję ryłko, wojasa albo timberlanda. CCC zdecydowanie odradzam. Tak kiepskich butów jak tam nie widziałem nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Ja na jesień i zimę polecam buty Caterpillar. Nie do zajechania i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adelajda81 Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Odradzam CCC i Deichmana chyba, że kupujemy cos co wiemy, że jest na krótki okres czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 adelajda81, w sklepach Deichman są różne marki obuwia, m.in. Nike, Adidas,.... Osobiście jestem zwolennikiem wyboru butów "markowych", proponuję sprawdzić markę AKU, mam buciki zimowe z goretexu tej firmy, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 'Markowych', to ja powiem inaczej. Dobre obuwie na codzień to takie które jest wygodne. Co do jakości, buty to buty, mają to do siebie że się zajeżdzają. Osobiście polecam mieć kilka porządnych par i cyklicznie chadzać w różnych. To wpłynie na ich żywotność. I Najważniejsze, dbanie o buty, dobre wkładki, unikanie przemaczania etc. Przemoknięte buty, zwłaszcza jeśli nie są ze skóry, czy dobrych syntetyków zwykle nadają się do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Jest masa dobrych butów, które nie muszą kosztować 1000zł za parę. Są wygodne, ciepłe i nieprzemakalne, a jednocześnie nie duszą stóp. Za 50zł z kolei będzie ciężko o coś fajnego. Polecam firmę Demar. Sporo różnych modeli - myśliwskich, wędkarskich, lub typowo roboczych, zwykle na wybieg fashion się nie nadają, ale na wybiegach trzeba mieć buty drogie, a nie dobre A w CCC kupuję buty na "po rybach". Fajna marka to Lasocki. Na ryby się jednak nie nadadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Polecić mogę timberlanda , wygodniejszych butów chyba nie miałem ( jesień zima ). A na wycieczki wodne coś na podeszwie vibram , świetna przyczepność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Polecam marke ECCO - cenią się od 300 zł wzwyż. Długo się wahałem przed zakupem, jednak wygoda, jakość, wykonanie i długowieczność wynagradzają moją decyzję A na ryby: wygodne, lekkie i nieprzemakalne kalosze z pianki wraz z ociepliną na nieco chłodniejsze wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myy Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Ja też polecam ECCO, miałam buty z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Porządne i wygodne buty. Poza tym myślę że w CCC buty Lasockiego też są porządne. Jednak to buty "po rybach" a co myślicie o butach NIKE Mandara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Clarks bardzo dobry brand, to samo CAT, Ecco, Salomon, Styl Grand, The North Face. A jak chcesz sport+wygoda to wszelakie sneakersy od adika, reeboka, new balance, asics, puma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi