tomek1 Napisano 9 Listopada 2006 Autor Share Napisano 9 Listopada 2006 Ale i tak jestem zdania, że takie liczniki w ogóle nie powinny istnieć. No cóż, każdy może mieć przecież inne zdanie, ale sam licznika nie wyłączę! A tu cię mam Nie zauważyłem! Nie ma takiej opcji To była moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 Bartosz wydaje mi się że nie do końca zrozumiałeś Tomka troszeczkę się spóżniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 A tu cię mam No wiesz Tomek, po prostu wydaje mi się, że nieco dziwnie by wyglądało, gdybym tylko ja nie miał licznika. Może byłbym odebrany jako osoba mniej wiarygodna? Kto wie? Ale ogólnie rzecz biorąc, jeśli miałbym taką możliwość i miało to zapoczątkować jakiś Ruch Wyłączający Liczniki (prawda że wspaniała nazwa? ) to zrobiłbym to bez zastanowienia. Uważam po prostu, że jest to błędnie interpretowane przez nowo zarejestrowanych użytkowników. Wiem, bo jeśli sam wchodzę na jakieś nowe forum, to łapię się na tym, że najbardziej przekonują mnie osoby, które mają najwięcej napisanych postów. Myślę, że to taka pułapka świadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 Czyżby były tu jakieś bonusy, nagrody itp? A widzisz, nagrody są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 Dajcie spokój z licznikami i bawcie się dalej aż Wam pomysły sie wyczerpią. Ciekawe, kiedy to nastąpi No to co tam było ostatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 Shogun, włąnczając ten temat przed sekundą, chiałem napisać dokładnie to co Ty Ostanie było "Raven Classic" Więc teraz moje: Jesiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Kawior Odświeżam po kilku latach przerwy temat skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Kawior :mrgreen: Szampan i jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Sylwester Zgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Nowy sezon wędkarski 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 astronomiczne wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Rachunek za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Brak nowego kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 a na haczyku znowu mała płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 będzie darmowe żarcie dla biegającego po łowisku bezpańskiego kotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 lecz pamiętajcie, że to nie maskotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 niezapomniana przygoda was chłopaki spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 kobieta przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 ssak leśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 zagraniczny obleśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 farbowany i wypchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 polityk inteligencją nieskalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 polityk inteligencją nieskalanykomisja śledcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 komisja śledcza Rekordowe ryby haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi