pawciobra Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Witam! Sprzedam feedera DRAGON THYTAN Titanium Mesh Double X-Wrap Protection 3.90m., c.w. 40-80g. Stan kija idealny, prawie jak nowy w tamtym roku na wakacje zakupiony. Gwarancja aktualna na ponad rok czasu. Cena jaka mnie interesuje, to 180-200zł. Szczegółowe informacje oraz prośby o dodatkowe zdjęcia proszę kierować na adres e-mail: pawciobra@prokonto.pl lub na PW. Serdecznie polecam! Pozdrawiam!
pawciobra Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 Nie rozumiem kto usunął wiadomość z aktualizacją ceny??? W regulaminie chyba wyraźnie jest napisane, że: - Dodanie odpowiedzi, dodatkowej informacji do ogłoszenia jest możliwa jedynie w celu pozyskania dodatkowych informacji, rezerwacji lub jego aktualizacji (np: zmiany ceny) albo uzupełnienia danych. Więc jeszcze raz napiszę. Cena kija ulega zmianie. Aktualnie interesuje mnie kwota 140-160zł. + koszt wysyłki. Kijek wylądował już także w serwisie aukcyjnym allegro.pl Link do aukcji poniżej. tu był link - tomek1
tomek1 Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Nie rozumiem kto usunął wiadomość z aktualizacją ceny??? W regulaminie chyba wyraźnie jest napisane, że: - Dodanie odpowiedzi, dodatkowej informacji do ogłoszenia jest możliwa jedynie w celu pozyskania dodatkowych informacji, rezerwacji lub jego aktualizacji (np: zmiany ceny) albo uzupełnienia danych. Więc jeszcze raz napiszę. Cena kija ulega zmianie. Aktualnie interesuje mnie kwota 140-160zł. + koszt wysyłki. Kijek wylądował już także w serwisie aukcyjnym allegro.pl Link do aukcji poniżej. tu był link - tomek1 W regulaminie jest również napisane: - Zabronione jest odsyłanie do informacji o sprzęcie do innych stron internetowych lub wklejanie linków informacyjnych a także odsyłanie do aukcji internetowych lub dodawanie linków do nich.
pawciobra Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 A faktycznie, faktycznie Nie doczytałem tego punktu z czego najbardziej przepraszam
pawciobra Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 Kijek sprzedany, więc temat można zamknąć/przenieść do kosza
Rekomendowane odpowiedzi