Shrek Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Jak możecie uzupełniajcie listę. Jakie programy w TV znacie: 1. TVN TURBO - "Jak to jest złowione" 2. Animal Planet "Rzeczne potwory" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2014 3. TVN TURBO "Wędkarskie wyzwania Matta Hayesa" 4. nat geo wild "STAWKA WARTA TUŃCZYKA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 5. Animal Planet (Cyfrowy Polsat) "Ekstremalne wędkowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Prawdziwą skarbnicą są "produkcje" z rąk wędkarzy. Polecam Youtube, a w szczególności dwa kanały: Wędkarska Pasja oraz Wędkarska Tuba. Przede wszystkim znajdziesz w tych filmach klimat i poczujesz się jak nad wodą. Tematyka głównie spiningowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 a mi się zawsze podobała produkcja TV Trwam "Z wędką nad wodę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2014 To chyba dalej jest w repertuarze Trwam. Poszukam. Tak na marginesie to ta TV ma bardzo dobre produkcje i mimo uprzedzeń społeczeństwa - warto oglądać - przynajmniej te publicystyczne. Kiedyś oglądałem świetny reportaż i prawie przewodnik pszczelarski. Naprawdę warto oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Polecam co niedzielę TV ATM Rozrywka program "Na Ryby". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 A czy to nie to samo o czym pisaliśmy wyżej? Czyżby inny program. Nie znalazłem. Nawet na ich stronie jest tylko "Z wędką nad wodę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 ATM Rozrywka to nie TV Trwam A tak w temacie to jeszcze na Focus TV są programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 No, tak - jeszcze muszę potrenować z czytaniem. Zerkłem i tak wyszło. Szukam. A tak na marginesie na Youtube znalazłem: Jednak szukam sposobu aby ze strony TRWAM zassać filmiki - ale nie wiem jak. Ma ktoś jakiś pomysł? Oto link jednego z filmów - http://tv-trwam.pl/film/z-wedka-nad-wode-w-polske-i-swiat-odc-22 jak to zassać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Podpowiedź. http://www.telemagazyn.pl/tv/19325/na-rybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2014 Jezuuuuuuuuuuuuu - co to za stacja - muszę zobaczyć gdzie to mam na kablówce z pośród tylu upolitycznionych programów. Nk kilku programach niemieckojęzycznych znalazłem coś o rybach i poradach ale ten język nawet mnie przerasta i ich technicznym odnośnikom gdzie nawet tego nie ma w słowniku. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Wszystko pięknie cacy i nawet zabawnie jest, jednak odcinków chyba 9 sztuk i w kółko powtórki. A stacja ATM Rozrywka jest ogólnie dostępna nawet bez kablówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 do Shrek : żeby zassać filmik ze stronki na dysk użyj fajnego dodatku do firefoxa: http://www.flashvideodownloader.org/helpfirefox.php ściąga w formacie mp4 ale na TV elegancko śmiga i nie zajmuje tyle miejsca co avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 Dzięki. Jednak to zasysanie tylko z Youtub Mi chodziło o zassanie tego co jest na stronie TV TRWAM. Z Youtube jakoś zasysam - mam problem z Youtubem z zassaniem: https://www.youtube.com/watch?v=VqE3yTLe16A, oraz - zasysa ale z jakimś dziwnym rozszerzeniem *.flv na youtub można odtwarzać jednak po zassaniu nie można oglądać bo to jakiś dziwny format. (odcinek 1 i 6 tak ma)Próbowałem to przekonwertować ale żaden program nie umie tego otworzyć i niestety klops. Odcinki 17 i 19 na Youtube - nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi