maniek Napisano 3 Kwietnia 2005 Napisano 3 Kwietnia 2005 Rozgorzała wielka dyskusja wokoło kiedy na szczupaka , 30 kwietnia czy 1 maja. Dla większości wędkarzy znaczący skrut okresu ochronnego. Zastanawiam się czy jeszcze długo będziemy mogli go wogle łowić. Ciekaw jestem waszego zdania , czy zaczynacie 1 maja i czy wogle jest uwas szczupły , łatwy do złowienia czy wogle jest problem ze szczupakiem. Ja jak co roku jade na szczupaka 1maja to już tradycja , ale dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja.
Bogdan Napisano 4 Kwietnia 2005 Napisano 4 Kwietnia 2005 SZczupaka jest coraz mniej natomiast coraz więcej suma jeżeli chodzi o tego pierwszego to trafiają się same pistolety sandacz też praktycznie znikną natomiast sum ma się wspaniale.[ops. z tamtego roku]
shogun_zag Napisano 4 Kwietnia 2005 Napisano 4 Kwietnia 2005 ... dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja. Hehehe, dobrze napisane A jeśli chodzi .... od kiedy szczupaka ... wszystko dokładnie pisze w Regulaminie i nie ma o czym dyskutować Osobiście daje szczupakom luzik .... wole sandacze a szczupce to tylko i wyłącznie przyłów. Zaczynam od 1-szego czerwca, jak od hmmmm nie pamietam ilu lat .... tydzień urlopu, przyczepa, zapas żarcia i browarków i przez tydzień jestem tylko ja i moje sandacze Dobrze, ze żona jest wyrozumiała bo inaczej ....
malutki_ck Napisano 6 Kwietnia 2005 Napisano 6 Kwietnia 2005 Rozgorzała wielka dyskusja wokoło kiedy na szczupaka , 30 kwietnia czy 1 maja. Dla większości wędkarzy znaczący skrut okresu ochronnego. Zastanawiam się czy jeszcze długo będziemy mogli go wogle łowić. Ciekaw jestem waszego zdania , czy zaczynacie 1 maja i czy wogle jest uwas szczupły , łatwy do złowienia czy wogle jest problem ze szczupakiem. Ja jak co roku jade na szczupaka 1maja to już tradycja , ale dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja. Jak 31 bedzie dzien wolny od pracy to juz mozna je łapakowac.
maniek Napisano 6 Kwietnia 2005 Autor Napisano 6 Kwietnia 2005 malutki-ck lepiej poczytaj regulamin[dokładnie], pozatym od kiedy kwiecień ma 31 dni. nara
shogun_zag Napisano 7 Kwietnia 2005 Napisano 7 Kwietnia 2005 Wiecie co?? Śmiac mi sie chce Odpuśćcie szczupakom winy az do 4-tego maja. 3-ciego maja jest Święto państwowe => moja 19-ta rocznica ślubu Dla tego macie wolne
maniek Napisano 9 Kwietnia 2005 Autor Napisano 9 Kwietnia 2005 Shogun jak ty odpuścisz sandałom do 4 czerwca to ja szczupalkom.
shogun_zag Napisano 9 Kwietnia 2005 Napisano 9 Kwietnia 2005 Shogun jak ty odpuścisz sandałom do 4 czerwca to ja szczupalkom. Hehehe, ani mi sie snij!!! Ślub brałem 3-go maja a nie 4-go czerwca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.