Skocz do zawartości
tokarex pontony

Kiedy na szczupaka

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozgorzała wielka dyskusja wokoło kiedy na szczupaka , 30 kwietnia czy 1 maja. Dla większości wędkarzy znaczący skrut okresu ochronnego. Zastanawiam się czy jeszcze długo będziemy mogli go wogle łowić. Ciekaw jestem waszego zdania , czy zaczynacie 1 maja i czy wogle jest uwas szczupły , łatwy do złowienia czy wogle jest problem ze szczupakiem. Ja jak co roku jade na szczupaka 1maja to już tradycja , ale dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

SZczupaka jest coraz mniej natomiast coraz więcej suma jeżeli chodzi o tego pierwszego to trafiają się same pistolety sandacz też praktycznie znikną natomiast sum ma się wspaniale.[ops. z tamtego roku]

Napisano
... dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja.

Hehehe, dobrze napisane :)

A jeśli chodzi .... od kiedy szczupaka ... wszystko dokładnie pisze w Regulaminie i nie ma o czym dyskutować :lol:

Osobiście daje szczupakom luzik .... wole sandacze a szczupce to tylko i wyłącznie przyłów. Zaczynam od 1-szego czerwca, jak od hmmmm nie pamietam ilu lat .... tydzień urlopu, przyczepa, zapas żarcia i browarków i przez tydzień jestem tylko ja i moje sandacze 8)

Dobrze, ze żona jest wyrozumiała bo inaczej .... ;)

Napisano
Rozgorzała wielka dyskusja wokoło kiedy na szczupaka , 30 kwietnia czy 1 maja. Dla większości wędkarzy znaczący skrut okresu ochronnego. Zastanawiam się czy jeszcze długo będziemy mogli go wogle łowić. Ciekaw jestem waszego zdania , czy zaczynacie 1 maja i czy wogle jest uwas szczupły , łatwy do złowienia czy wogle jest problem ze szczupakiem. Ja jak co roku jade na szczupaka 1maja to już tradycja , ale dawno temu były sukcesy teraz to tylko została tradycja.

Jak 31 bedzie dzien wolny od pracy to juz mozna je łapakowac.

Napisano

Wiecie co?? Śmiac mi sie chce :lol::lol::lol:

Odpuśćcie szczupakom winy az do 4-tego maja.

3-ciego maja jest Święto państwowe => moja 19-ta rocznica ślubu 8)

Dla tego macie wolne :lol:;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.