Silver Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Temat tylko na chwilę! Koło PZW Podgórze przyjmuję na kartę wędkarską w piątki od godziny 18,dzwoniłem do nich z 5 razy żeby się dowiedzieć czy przyjmują dzisiaj w Wielki Piątek,ma ktoś jakiś numer albo kontakt z nimi ? Bo nie chciałbym jechać do nich na marne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Nie mam pojęcia, ja mam koło na Grzegórzkach i dziś jest zamknięte nawet było info na stronie PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 A na Grzegórzkach otwarte jest w pon albo wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Tylko w piątki o ile mi wiadomo, ale pewny nie jestem. http://www.pzw.org.pl/kologrzegorzki/wiadomosci/127532/61/w_dniu_25032016__wielki__piatek__kolo_pzw_krakow__grzegorzki_bed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Szukam czy nie piszą na Podgórzu czegoś,ale nie ma... EDIT:To jak nie piszą to raczej otwarte chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 To pojadę jak nie będzie to trudno,ile tak pieniędzy wziąć i czy tylko za regulamin będę płacił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Zależy co chcesz opłacać, czy składkę nie pełną czy pełną i czy masz jakieś ulgi itd. Pierwszy raz wykupujesz zezwolenie? Białą kartę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Idę się dopiero na egzamin zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Silver ale dlaczego koło podgórze?? Jeśli to na ul. Długosza i interesuje Cie cokolwiek innego niż tylko opłacanie składek to stanowczo odradzam to koło. A i samo opłacanie tam składek i utrzymywanie ich to porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Nie wiem jak jest na podgórzu ale jak ja "zdawałem egzamin" to trzeba było wcześniej zrobić przelew/przekaz na poczcie ( bodajże 25zł ) i dać w kole potwierdzenie. Ps. Tak jak mówi Krzysiek ja bym z tego koło zrezygnował. Zapraszam na Grzegórzki przynajmniej fajni ludzie w zarządzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Znaczy się dzwoniłem do PZW SODA,ale mi powiedzieli że komisji nie mają i poradzili zadzwonić do najbliższego czyli właśnie na Długosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Ja Ci powiem tylko tyle, że dogadać się z nimi to masakra... nic ich nie interesuje tylko żebyś opłacił kartę, grają w karty i popijają... Wcale bym się nie zdziwił gdyby było zamknięte jak pojedziesz. Długie lata tam byłem i powiem CI nawet jak mieli termin że będzie otwarte to i tak przychodziłeś i pozamykane. A o znaczkach na początku roku to można było zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Tylko muszę się spieszyć a na Grzegórzki dopiero w piątek bym mógł czyli 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 To jadę na Grzegórzki dzięki! (ale w piątek dopiero ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 A jeśli zapiszę się 1 kwietnia to da rady ,,zdać'' przed 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Najlepiej sobie zadzwoń do Pani Basi po świętach i dopytaj bo być może jest jeszcze czynne w jakiś inny dzień niż piątek bo ja pewny nie jestem. Składek jeszcze nie opłacałem na ten rok. Co do egzaminu najlepiej zadzwoń wszystko się dowiesz zapytaj w które dni robią egzaminy, zapłać wcześniej na poczcie weź potwierdzenie ze sobą i jedź w dniu w którym jest ktoś w kole kto może zrobić egzamin W linku masz nr tel. http://www.pzw.org.pl/kologrzegorzki/dane_podmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Dzięki za odpowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 A w sprawie karty to do kogo dokładnie dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Najlepiej zadzwoń do naszej skarbnik lub do Janusza viceprezesa bo najpewniej on cię będzie egzaminował. Jak masz więcej pytań możesz pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi