Silver Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Jak to jest z łowieniem w Tyńcu ? Szukałem sobie jakiś filmików na YT ale nic nie znalazłem o łowieniu,również szukałem na forum i też nie było.Chodzi mi o część naprzeciwko Opactwa Benedyktynów po drugiej stronie rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 A co dokładnie chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Czy trzeba mieć pozwolenia ? Na co się nastawiać ? itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Nie nie trzeba wystarczy karta rowerowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi