tomik Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Witam jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 no ja i mój Łukasz pokątnie z Lublina, często bywamy, Łukasz ma w Lublinie mieszkanie które wynajmuje - no i na ryby przede wszystkim tam jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 ja rowniez witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper0 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Lublin się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Tomaszów Lubelski wita hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garsija Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Lublin melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Chelm wita was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Motycz(wieś 11 km od Lublina) Wita & RULEZZ:P! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Okolice lublina a dokładniej Niemce witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 hehe wszyscy z lublina nikogo nei ma z moich stron czuje sie samotny buuuuuuuu ale tak juz bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 od października Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 siemka ja z białej podl )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 czołem ! witam wszystkich ! Mieszkam w Lubartowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinningista Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Chełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Kraśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Biała Podlaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz30 Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 Tomaszów Lub. się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Cześć obecnie mieszkam pod Krasnymstawem. Podoba mi sie tutaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz30 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Dyman, Hej nie jesteś znów taki samotny. po prostu koledzy po kiju z Tomaszowa są po prostu nieskomoputeryzowani . Postój godzinę w sklepie u Pana Janusza to kilku zobaczysz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wania Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Siema Bigoraj sie kania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoZi2o Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 Witam kolegów i koleżanki po kiju Lublin się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stacho Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Biłgoraj wita:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich Kolegów wedkarzy z woj. lubelskiego, a zwłaszcza wędkarzy z Chełma i okolic. Mieszkam w Okszowie - więc do Stańkowa mam ok. 10 min jazdy rowerem i tam najczęściej można mnie zastać. Mam nadzieję, że koledzy z forum będąc nad zalewem czasami się do mnie będą przyznawać (będzie mnie można łatwo rozpoznać - gość lat 45 brodaty z fajką w zębach) Do miłego spotkania nad wodą pozdrawiam - jony ps. aktywnie działam w kole Chełm - Miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi