Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Dawid mieszka w Opolu Lubelskim tam na pewno łatwo trafisz bo jak wyjedziesz z Lublin to masz prostą drogę Ja mieszkam 22 km od Opola w Basoni ( też prosta droga cały czas szosą w stronę Józefowa Nad Wisłą i za Józefowem 4km w stronę Annopola jest Basonia) Właśnie w Basoni będziemy łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Wiec ile jest z lublina do opola,z opola do basoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 z lublina do opola jest 50 km a z opola do basoni jakies 25 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Wiec wstępnie jesteśmy umówieni,tylko nie wiem jak z pojazdem bo moj jest 2 osobowy(a kolezka z chelma chce sie zabrac),ale cos postaram sie wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 ok wporzo było by jak byś coś wymyslil ale jak nie da rady zawsze moge pojechać busem nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Bede wiedzial wszystko pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 zawsze moge pojechać busem nie ma problemu Zorientuję się czy w Niedziele są busy ale raczej są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wędkarską brać i zapraszam do Kryłowa mojej rodzinnej wioski na wędkowania na Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wędkarską brać i zapraszam do Kryłowa mojej rodzinnej wioski na wędkowania na Bugu a to gdzieś blisko Białej Podlaski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Kryłów to w powiecie Hrubieszów. #km od miejsca gdzie Bug staje się granicą państwa między Polską a Ukrainą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 To jak masz jakies ciekawe rybne miejsca to moge sie pofatygowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Miejsc ciekawy jest wiele w okolicy. dla każdego coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zulus10 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam ja jestem z Kraśnika i mam chęć wybrać się na Wisłę tylko nie wiem gdzie byłem już w Kolczynie ale tam nic nie bierze, więc może mi ktoś coś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Zulus10, zapraszam do zapoznania się z tym tematem: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=8063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Witam, wszytkich z Lubelszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezeus Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 WITAM wszystkich Urszulin wita!! Jezioro Wytyczno, Sumin, Grabniak (Rotcze) łowiska na których łowie służę informacją na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Witam kolejnego lubelaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 chełm wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Puławy witają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Basonia również wita wszystkich z Lubelszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 a mam takie pytanko jest ktoś może z dęblina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 widzę że lubelszczyzna umarła.... szukam kogoś z ryk, puław, dęblina, żeby ustawic sie na ryby. Znajdzie się ktos??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam no oczywiście Puławy zawsze bardzo chętnie się wybiorą nad wodę napisz tylko kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam no oczywiście Puławy zawsze bardzo chętnie się wybiorą nad wodę napisz tylko kiedy i gdzie jak będziecie wiedzieć coś więcej chętnie się przyłączę jeszcze mam pytanko jak z kolorem wody po ostatnim delikatnym przyborze bo my w weekend może byśmy odwiedzii Wisełkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 kilerpulawy, kamilo, pany można by było sie gdzies styknać, tylko gdzie?? ja to zawsze moge dojechać moja czerwoną strzałą i jeszcze jaką metodą?? mi to bardziej leży grunt bo ze spiningu to ze mnie noga może czegoś bym się od was nauczył pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi