Marek:- Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 jako pierwszy Wałbrzych Wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszAdamski Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 wrooocław - stare miacho duzo wody w kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Witam serdecznie spinningistow i nie tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Witam dolnośląskie Forum Dyskusyjne i nie tylko [!?] Chojnów się kłania.. okolicy niby ubogie w łowiska, ale niedaleko zupełnie jest kilka fajnych zbiorniczków.. Gorąco pozdrawiam mieszkańców okolicznego Lubina Pozdrawiam Lubin [!?] Który to od czasu do czasu "bywa" na Rokitkach pospinningować... pozdrawiam chłopaki [..] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Witaj daTeo00 bywam na Bialej, czasen na Skorze .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 heh.. do Białej mam rzut beretem.. Ale jakoś nieprzepadam za tym zbiornikiem, aczkolwiek kolego, muszę Panu powiedzieć że w jednym ze stawików w Białej pływa fenomenalny szczupak, nie wiem czy nie nowy rekord polski [!?] Widziałem go kiedyś pływającego w środku sierpnia przy powierzchni.. nogi z waty i stwierdziłem "Nie ja tutaj rzucał nie będe".. naprawdę panowie fenomenalny szczupły pływa w Białej, zresztą jak w wielu "zapomnianych" zbiornikach... a co do Skory nie wiem nie łowię w Skorze mimo iż mieszkam w sumie 5 minut spacerkiem od dość fajnego zakola, poprostu nie lubię, szlak mnie trafia jak widzę ludzi łowiących na zamkniętym odcinku rzeki, cóż.. ZNIECZULICA [!?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Milicz jak zwykle piękne miejsca ale osamotniony <<<< Milicz górą >>>> kolego Crazyy, a jak tam z okoniem na Widawie teraz codziennie do roboty przejeżdżam w Krzyżanowicach ładny odcinek widuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Odpowiadam trochę późno no ale ok . Co do okonia na Widawie to teraz jest ''Lipnie'' ,coś nie chcą skubać. Na wiosnę powinno coś ruszyć a w początek lata i w lato mmm bajka Jest to moja ocena jutro spróbuje poszukać pasiaków. Jeux-jakbyś mógł cyknąć zdjecie to bym był wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Witam, dwa pytania do Wrocławiaków: 1. Jakie sklepy wędkarskie we wrocku polecacie? Do tej pory zakupy robiłem w sklepie na Tęczowej i w takim małym sklepiku na Poniatowskiego. Kto zna jakieś inne sklepiki do których warto zajrzeć? 2. Pod koniec ostatniego sezonu pierwszy raz byłem nad "bajkałem" w kamieńcu wrocławskim. Złowiłem tam dwa ładne liny (obydwa lekko ponad 1kg, oby dwa na grunt - co ciekawe z plaży zaraz przy wjeździe) - pytanie natomiast mam co do innych rybek na jakie tam się warto zaczaić? Doszły mnie jakieś ploty o leszczach, ale raz tam byłem typowo pod leszcza uzbrojony i nic - krótko, zwięźle i na temat na co warto tam polować? Pozdrawiam, Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2008 Jakie sklepy wędkarskie we wrocu polecacie? W zasadzie grubsze zakupy robie w sklepie na tęczowej,co prawda ceny już podnieśli w sezonie ale większy wybór i przy zakupach pow. 1000pln można targować rabat.Dobre sklepy są jeszcze na Więckowskiego,zwłaszcza wybór federowy,Kurkowa kiedyś bardzo dobrze zaopatrzony sklep ,dziś ma mniejszy wybór.No i ostatnio doszedł koło mnie w galeri Magnolia ,sklep w trakcie tworzenia ale już dobrze zaopatrzony.Ps Prosze nie wymieniać nazwy sklepu tylko ulice na jakiej się znajduje. Ps Co do drugiego pytania ,nie odpowiem bo nie bywam na tym łowisku zbyt często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 w samej magnolii? a jak z cenami? konkurencyjnie dla sklepu na tęczowej?? i jak się mają z asortymentem spinningowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2008 w samej magnolii?Tak ,na samym konicu Magnoli tuż przy wyjściu ,ak się mają z asortymentem spinningowym ?Tu mnie asortyment troche zdziwił ,bo w sumie nie złe zaopatrzenie w akcesoria spiningowe i federowe ,a malutko karpiowe ,tym bardziej ze właścicielem sklepu jest znany wrocławski karpiarz ,ale tak jak pisalem na wiosne mają mieć pełen asortyment .Co do cen to z tym jest różnie są rzeczy tanisze i w takiej samej cenie co na tęczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Ps Prosze nie wymieniać nazwy sklepu tylko ulice na jakiej się znajduje. Mój błąd. Więcej się nie powtórzy. A co do drugiego pytania? Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zima Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Tak czysto informacyjnie: W marcu mają mieć w tym nowym sklepie w magnolii dużą dostawę sprzętu (przede wszystkim wędki), teraz jeśli chodzi o wybór wędek to nie jest za bogato no ale ma się to zmienić - info od obecnego sprzedawcy. Co do cen to w większości tak samo jak na tęczowej, bynajmniej ja mam takie wrażenie (w dobrych cenach mieli torby - duży wybór także jakby kto szukał to warto zajrzeć). Do plusów zaliczam zdecydowanie porządek w tym sklepie. Towar rozmieszczony z głową i przejrzyście, nic się nie wala pod nogami itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Kąty Wrocławskie (i rejony dookoła Wrocka)witają 2. Pod koniec ostatniego sezonu pierwszy raz byłem nad "bajkałem" w kamieńcu wrocławskim do innych rybek na jakie tam się warto zaczaić? z moich informacji i dwóch wypadów to na Bajkale można okoni dość sporo połowić (mówią, że trolling wyczesal już to jezioro), ale pogłowie jest jeszcze spore, a szczupak i sandacz też się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczcyc Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Witam Wrocław 1- oławka, ślęza, bystrzyca, siechnica,zakrzów-kotowice, bajkał ,odra czernica itp 2 Kąty Wrocławskie -bystrzyca od kątów-jurczyce-smolec - skałka- zabrodzie-leśnica -strzegomka po tylu latach są ryby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie łapałem ale widziałem jak łapali i pływały stawy w lasach poniemieckie i oczka leśne (nie zdradze informacji) 3 Chobienia -odra i starorzecza stawiki na łąkach zalewowych chobienia,radoszyce, chełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Strzegom się kłania. Mietków,stawy w Rusku,Piekarach,zalew Mściwojów, Wilczków,Ujazd, Odra między Malczycami,a Lubiążem oraz Odra we Wrocławiu to moje ulubione miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Witaj raptor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek.w Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Stary Węgliniec (pow. Zgorzelecki) wita!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba-Zgorzelec Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Zgorzelec wita brać wędkarską!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Wroclaw wita. Jestem tutaj nowy,ale mam nadzieje,ze niedlugo z kilkoma osobami sie zaprzyjaznie Pozdrawiam cala brac wedkarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Witam Jestem z Łodzi i przez miesiąc będe pracował w Zgorzelcu moje koło "kleń nr 48" Sieradz ma podpisane porozumienie z okręgiem Jelenia Góra. Oriętuje się ktoś na jakich zbiornikach i rzekam moge łowić bez dodatkowych opłat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbil Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 witam jestem nowy na forum, wedkuje na Odrze i pobliskich zbiornikach pozdrawiam brać wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 marbil, witaj na podforum dolnośląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Witam kolejnego Dolnoślązaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi