Wojciech Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Supersobi http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5095 nadal czekam aż ktoś sie odezwie Jak narazie to jest nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 wogóle to nic nie wiedziałem żeś założył nowy temat panie Wojciechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Zagląda tu jeszcze ktoś, gdzieś jakoś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Zaglądają wszyscy tylko nikt nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Witajcie Jako że przywitałem się najpierw na ogólnym tak teraz wypada powitać mieszkańców zachodniopomorskiego. Mieszkam w Szczecinie mam na imię Robert i po wielu latach powróciłem do mojego ulubionego hobby jakim jest moczenie spławika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolo Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie, Nazywam się Paweł, od urodzenia mieszkam w Szczecinie. Wędkuję od kilku dobrych lat, z drobnymi przerwami. Do tej pory głównie na spławik i ds. Teraz zabrałem się za spinning (choć trochę zaspałem) Mam nadzieję, że w tym sezonie jeszcze się naciesze 'biczowaniem wody' A przynajmniej trochę sie podszkolę. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą! (moim celem z racji bliskości będzie głównie obszar międzyodrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam kolejnych wędkarzy ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam zachodniopomorska brac. Mam nadzieje ze region troche ozyje, bo na razie to kiepsko tu z postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 I ja również dołączam do powitań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexx Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Witam Nie zapominajmy również o tym, że w naszym województwie znajdują się Świna, Dziwna i Kanał Piastowski - najlepsze w kraju łowiska płoci i okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Witaj Flexx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Witaj Flexx, nie zapominamy Jest jeszcze Bałtyk. Może masz jakieś doświadczenia w połowie z plaży w Twojej miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexx Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Niestety nie mam takich doświadczeń. Szczerze mówiąc, wędkowanie z plaży nigdy mnie nie interesowało. Jak dla mnie, to za mało finezyjna metoda. Może szkoda, bo plaża pod klifowym brzegiem, na wschód od bazy rybackiej w Międzyzdrojach (tej z salmonellą ) to całkiem niezłe miejsce na morskie łowienie z plaży. Dno piaszczysto kamieniste, szansa na wiele gatunków ryb. Gdy mam wolny dzień, wolę wybrać się do Wolina lub w okolice Świnoujścia i połowić na długą wędkę ze spławikiem lub pospinningować. Ale jeżeli kiedyś zacznę łowić z plaży, to dam znać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Tylu nowych chlopaków z Zachodniopomorskiego i ze Szczecina się na forum pojawiło a nikt się tu nie przedstawia No napiszcie coś o sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Supersobi, może by jakoś zachęcić towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 , może by jakoś zachęcić towarzystwoA co ryby będziecie rozdawać to ja pierwszy się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Zawsze można im linka do odpowiedniego działu dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No więc dopiero dotarłem do tego tematu Jestem ze Świnoujścia jak zapewne część już wie, a studiuje w Szczecinie. Potwierdzam wypowiedź wcześniejszą co do świetności Kanału Piastowskiego i Świny. Z plaży nie łowiłem i nigdy nie spotkałem się zeby ktoś łowił, ale z falochronu latem można ładnie połowić okonia,płoc leszcza czy wegorza, a czasem i belone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Witamy, witamy luk1234 ,a jaką metodę łowienia i rybę preferujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 witam kolegów z zachodniopomorskiego. mam na imię Piotrek i mieszkam w Szczecinie . moje ulubione metody to spinning , feeder i rekreacyjnie tradycyjny spławik . pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Supersobi, łowie głównie spinem oraz z czasami z gruntu. Głównie drapiezna ryba chcoiaz czasem lubie sie pobawic z jakims białorybem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Witaj pepe17 fajnie że nas Szczeciniaków jest coraz więcej Pozdrawiam i życzę połamania kija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 elou ziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi