keri Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Jestes z Podlasia i masz chęc powędkowac, powymieniac poglądy lub poznac innych z tego regionu to pisz smialo. Zapraszam podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 keri, podejrzewam, że tylko my jesteśmy z Podlasia Mam nadzieję, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 MagnuM, ja nie podejrzewam a jestem na razie pewien. Chyba cienko rozdałes te ulotki reklamowe naszego forum /akcja shogun-spinning/ Moze ktos dołączy. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Miejmy nadzieję. Btw. 1 maja, jedziemy na Bondary, na szczupaczka? Powoli zbieram ekpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 1 maja to juz tradycja u mnie Biebrza tak jest od lat i tego nie zmieniam. 6 maja mamy zjazd na Siemianowce, troche pospiningujemy /GP klubu / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 No będę miał w poniedziałek okazję trochę lepiej poznać wasze okolice. Jadę jutro służbowo w okolice Białegostoku. Ostatnim razem byłem przez chwilę, ale nie miałem aparatu. Tym razem biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 Jadę jutro służbowo w okolice Białegostoku Wez kijek. Jutro obławiamy całodobowo pstrągowe ciurki.Zapraszam. nie miałem aparatu moze cos ciekawego pstrykniesz to i ja oko pociesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 tomik, no i co ciekawego zobaczyłes w naszym regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 No cóż, jak mogłem się spodziewać miałem dużo pracy. A po pracy nie było już ani pory ani warunków do zwiedzania. Hotel miałem w Supraślu, 10 metrów przez drogę i las. Jedynie wyjeżdźając pstryknąłem kilka zdjęć, miedzy innymi: sosny, która dożyła 350 lat i jak sobie później przeczytałem na bramie, Muzeum Ikon w Supraślu: i w tym przypadku bardzo żałuję, że nie odwiedziłem Niemniej dwa razy byłem już w Supraślu, służbowo, więc do trzech razy sztuka i następnym razem pozwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 byłem już w SupraśluSupraśl to mała miejscowość z wielkim potencjałem i niestety z niewykozystanymi mozliwosciami jakie mu dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarciN80 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Strzałeczka panowie , jestem z podlasia , dokładnie z Augustowa i moge służyć pomocą jeżeli , chodzi o pojezierze Augustowskie , kanał Augustowski plus Wigry oraz w minimalnym stopniu Biebrza , ale łowię tam dopiero 2 sezon . Preferuje wszystkie metody połowu od spinningu po tyczke . Pozdro i do zobaczyska nad wodami Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 MarciN80, Witaj na naszym forum. Jak sie ciesze ze Podlasianin kolejny sie przyłączył. Zapewne bedziesz bardzo pomocny w inf. o jeziorach k. Augustowa. A Biebrza to gdzie, jesli mogę podpytać: Lipsk czy Sztabin a moze inne regiony. Pozdrawiam i zapraszam do nas czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup.m Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Tak jak kolega marcin rowniez jestem z Augustowa,hehe nawet razem zaczynalismy przygode z Biebrza ,super rzeczka. Wiec przylanczam sie do pytania marcina o miejscowki na Biebrzy.Preferuje wszystkie metody wedkarstwa,ale ulubiona to tyczka ,wlasnie nowy kijek kupilem i nie moge sie doczekac zeby go przetestowac. Moze ktos wybiera sie na MO na Dojlidach? Marcine jeszcze parenascie dni i jestem w ojczyznie wiec odkurzaj wedki hehe. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2007 ketchup.m, Witaj, siła Padlasiaków rosnie. Moze ktos wybiera sie na MO na Dojlidach?Pewnie bede jako widz.Co do Biebrzy to pogadamy w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketchup.m Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 jak dobrze pojdzie to bede na MO jako zawodnik,wiec moze sie gdzies zlapiemy i umowimy na rybki na biebrzy, zobaczymy ,narazie to musze wrocic z USA ale to juz nie dlugo.a co do Biebrzy to jak najbardziej w miare mozliwosci bede odwiedzal ten temat.pozdr Folej hehe. Biebrza Rules pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, witam Kolejny Podlasianin Moją pasją od niedawna stał się spinning, ale wędkuję kilkoma metodami nie koniecznie zasługującymi, aby się chwalić. łowię na jez. Kzzywym i Rajgrodzkim. Chętnie służę pomocą jeśli taka będzie potrzebna Przejeżdzałem dziś nad Biebrzą. Dalej rozlana jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 ale wędkuję kilkoma metodami nie koniecznie zasługującymi, aby się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Czemu zawsze znajdzie się ktoś kto mnie nie rozumie Widać taka moja natura Chodziło o spławik, grunt, troling, i kilka razy muchówką rzucałem, ale to rzuciłem w c.... A czemu się nie chwalić Bo poprostu nie za bardzo mi to wychodzi. O ile ze spławikiem se radzę to z innymi kompletna klapa. Najbardziej lubię spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 daniel zarzecki, Witaj na naszym forum. Najbardziej lubię spinning Juz Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 No po avatarku widać co najbardziej lubię. I okonie mnie interesują, bo tylko te ryby udaje mi się złowić. I się nie chwalę tu. Nie mam czym. Może ktoś z Was już łowił na Rajgrodzkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Strzałeczka Wam! Ja także jestem z podlasia dokładnie Białystok. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Patryk, witaj, ciesze sie ze siła Podlasiaków rosnie. Napisz cos wiecej o sobie. Z rok temu zawitałes na haczyku ale na krotko, teraz czesciej tu zaglądaj. Może ktoś z Was już łowił na Rajgrodzkim?Zdazało sie i sie pewnie jeszcze zdazy wedkowac na Rajgrodzkim. W tym sezonie wybiorę sie tam pewnie w sierpniu na jakies trzy dni, bede obławiał jak zwykle jezioro od strony Czarnej Wsi, tam tez będe uzedował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 No to może się uda wspólnie powędkować. Akurat w tym rejonie nigdy nie wędkowałem, ale trzeba kiedyś spróbować. Jak by się udało spotkać to wreszcie bym wymienił z kimś doświadczenia z tej wody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Fakt jakoś dopiero teraz zacząłem "odświerzać" ten portal, ale postaram się zaglądać tu w każda swoją wolną chwile.. W chwili obecnej mieszkam w Gródku (miejscowość położona 40km od Białegostoku niedaleko przejścia w bobrownikach) raczej wędkuje metodą spinigową odcinki rzeki supraśl.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 wędkuje metodą spinigową odcinki rzeki supraśl.. To pewnie pstrągi ciągasz piękne. Górna Supraśl obfituje w ta trudna rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi