madi Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 No pięknie . A my żyliśmy w nieświadomości Nie ma co się szczypać, trza korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kobiety to podstępne bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kobiety to wróg i nieprzyjaciel. To sługi władcy Mordoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kobiety to podstępne bestie Przyroda Kobiety to wróg i nieprzyjaciel. To sługi władcy Mordoru. kocur nie oglądaj za dużo tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kobiety to wróg i nieprzyjaciel. To sługi władcy Mordoru. gestapo kobieto to zło liczą się tylko ryby samochody i kolesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Kiedy ktoś wreście zaakceptuje test żyłki MB Zdrapka? Czeka kilka dni, z chęcią poczytam, bo jestem zainteresowany jej kupnem, sprzedawca może mi ją sprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 To sługi władcy Mordoru. Za to wy służycie nam Hello trini, gdzieś się pipo podziewała. Nie piszesz, paczek nie wysyłasz A tu i tam U Gregorka byłam na chwilę też w miedzyczasie, i czekam na lepszy net, bo tego mam już powyżej "uszów" W sumie mogłabym Ci zadać to samo pytanie jak Ciebie dłuuugo nie było kobieto to zło liczą się tylko ryby samochody i kolesie kawaler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 ano kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 jakby był żonaty to by się na takie teksty publicznie nie odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 warszawa_24, też czekałem na ten test, ale nie wytrzymałem i w wtorek kupiłem tą żyłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Ale jak podpadnie mi to doniosę na niego do jego właścicielki i zobaczymy wtedy co z niego za kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Wiem. Ja wolę poczekać, niż pośpiesznie kupić trefny zakup. Kupił bym infinity Carp Duo, ale nie ma 0,22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 W sumie mogłabym Ci zadać to samo pytanie jak Ciebie dłuuugo nie było Laska, jestem cały czas, ino gadulca mam wyłączonego bo mi Doopę zawracają Ci co nie powinni U Gregorka byłam na chwilę też w miedzyczasie Słuchaj no Koleżanko, a Szanowny Małżon co na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Słuchaj no Koleżanko, a Szanowny Małżon co na to nosz kurde, niestety był ze mną A Gregorek uch W zimowej szacie wyglądał jak taki fajowy drwal ze środka lasu Laska, jestem cały czas, ino gadulca mam wyłączonego bo mi Doopę zawracają Ci co nie powinni To se zmień i podaj mi nowego Ale jak podpadnie mi to doniosę na niego do jego właścicielki i zobaczymy wtedy co z niego za kozak eee to ma już zaczątki gps-a wszczepione no ale odważny jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Słuchaj no Koleżanko, a Szanowny Małżon co na to nosz kurde, niestety był ze mną A Gregorek uch W zimowej szacie wyglądał jak taki fajowy drwal ze środka lasu I po co było Go brać, pipo jedna.... Laska, jestem cały czas, ino gadulca mam wyłączonego bo mi Doopę zawracają Ci co nie powinni To se zmień i podaj mi nowego Nie no bez jajców, odblokuję raz na jakiś czas może się dobijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 I po co było Go brać, pipo jedna.... Bo kurfen innego szofera nie mam Nie no bez jajców, odblokuję raz na jakiś czas może się dobijesz Póki co to ja mam wyłączony I pewnie dopiero gdzieś w ferie włączę, albo w ogóle zmienię numer, bo też mam takich To mów co tam u młodego i starego, jak życie się układa czy już wszystko ok, jak z jobem Twoim, zmieniło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 spamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Bo kurfen innego szofera nie mam A na Alledrogo za prawkiem nie patrzyłaś I pewnie dopiero gdzieś w ferie włączę, albo w ogóle zmienię numer, bo też mam takich Przyjęłam, bez odbioru To mów co tam u młodego i starego, jak życie się układa czy już wszystko ok, jak z jobem Twoim, zmieniło się coś? Gra i buczy, więcej zdradzić nie mogę spamerki Podglądacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Podglądacz I to perwersyjny A na Alledrogo za prawkiem nie patrzyłaś Ty wiesz jaka pogoda w tej jego dziurze była??? Nawet gdybym miała prawko nie wsiadłabym wtedy za kółko, tylko wariat mógł wtedy prowadzić Gra i buczy, więcej zdradzić nie mogę to mi na priv napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Ty wiesz jaka pogoda w tej jego dziurze była??? Nawet gdybym miała prawko nie wsiadłabym wtedy za kółko, tylko wariat mógł wtedy prowadzić No to przyjedź do mnie, tu dopiero cyrk to mi na priv napisz A coś Ty się taka wścibska zrobiła z Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 No to przyjedź do mnie, tu dopiero cyrk Ty myślisz że u mienia lepiej? Metrowe zaspy na poboczach leżą, czarnej drogi to już prawie 2 tyg. nie było. Ślisko i codziennie pada. A coś Ty się taka wścibska zrobiła z Nowym Rokiem :lol: No ja pierdziu. Ciekawam jak zawsze, sklerozę masz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Ty myślisz że u mienia lepiej? Metrowe zaspy na poboczach leżą, czarnej drogi to już prawie 2 tyg. nie było. Ślisko i codziennie pada. Taaa tylko u mnie co chwilkę z górki albo pod górkę. Drogi co chwilę pozamykane bo się tiry wywracają albo stają w poprzek drogi na tych "stokach", cholera nawet pługi się zakopują Ciekawam jak zawsze, sklerozę masz czy co? No to albo coś mi na obwodach poszło, albo faktycznie taka Twa natura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Taaa tylko u mnie co chwilkę z górki albo pod górkę. Drogi co chwilę pozamykane bo się tiry wywracają albo stają w poprzek drogi na tych "stokach", cholera nawet pługi się zakopują Dobra młoda - wygrałaś w cuglach No to albo coś mi na obwodach poszło No raczej... Ty widziałaś? Bordowy nas z tematu o zlotach wypędził. Za karę będzie musiał na zlocie szklanke śliwki a nie tylko kielonek machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Bordowy nas z tematu o zlotach wypędził. Za karę będzie musiał na zlocie szklanke śliwki a nie tylko kielonek machnąć Pojemność wiadra zanętowego będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Kobiety zdominowały temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi