madi Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 maniek ja Cię uduszę Ja myślałam, że za kilkanaście, kilkadziesiąt lat dopadnie mnie problem nietrzymania moczu - choroba no, mało brakowało a bym się pojszczała ze śmiechu.... Stan bdb i pierwszy właściciel mnie położyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Ciekawe po ile chodzi żółty i czy cena jest zależna od jego pochodzenia? Żółty z zoo np tygrysa, żyrafy albo żółty - nie wiem - Wałęsy, Jacksona, Mela Gibsona powinien być droższy od klasycznego żółtego śniegu - psa. Wspaniałe wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 maniek, masz przegwizdane za ten śnieg madi, to sobie poodkładajcie ten śnieg gdzieś albo przerzucajcie łopatami sąsiadom za granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 madi, to sobie poodkładajcie ten śnieg gdzieś albo przerzucajcie łopatami sąsiadom za granicę A po co maniek tu super pomysł podrzucił na interes. Machnę na Alledrogo śnieg jak funkiel nówka, pierwszy i jedyny właściciel i to kobieta, sam towar spod samych Sowich Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Może tu mi ktoś pomoże Od jakiegoś czasu szukam takich rurek : http://www.canadiantubeflies.com/flytying-flextube.html Elastyczne, różnokolorowe, średnica zewnętrzna 3 i 4mm, grubość ścianki ~0,5mm. Z zagranicy nie opłaca się zamawiać, a w Polsce gdzieś widziałem w rolkach po 300m Potrzebuje po ~5m z koloru. Może ktoś ma namiary na jakiś sklep . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 W Castoramie takie miewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 po drugie - jak mi przyjdzie teraz odwilż to podniesie mi się stan wody w rzekach i wszystkie pstrągi mi zwieją Madi muszę Cię zmartwić przy takiej ilości śniegu podniesiony stan wody nieunikniony niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Madi muszę Cię zmartwić przy takiej ilości śniegu podniesiony stan wody nieunikniony niestety Tondrom nie musisz mnie martwić bo sama jestem tym faktem zmartwiona. Co roku siłą natury poziom wód w rzekach się podnosi i trwa to bardzo długo, zwłaszcza, że te pośniegowe "G" zasyfia wodę. W tym roku ten stan będzie trwał dłużej i zapewne w Kotlinie Kłodzkiej znów dojdzie do podtopień, zważając na ilość śniegu Dlatego chcę być szybsza niż wiosna, bo później nastąpi dłuższa przerwa w ganianiu za kropkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Dlatego chcę być szybsza niż wiosna, bo później nastąpi dłuższa przerwa w ganianiu za kropkami.Już powinnaś nam zaprezentować ładne kropyjak będziesz czekać wiosny to nie zdążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Już powinnaś nam zaprezentować ładne kropy Ha ha ha, a jak chciałam się umówić w "dolnośląskim" to coś słabo było.... a teraz to byście chcieli oglądać jak będziesz czekać wiosny to nie zdążysz No właśnie nie chcę czekać do wiosny bo będzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Ha ha ha, a jak chciałam się umówić w "dolnośląskim" to coś słabo było.... a teraz to byście chcieli oglądać Wiesz słoneczko ,oglądać to my zawsze ,co do umawiania to ja siedzę cicho ,kiepsko mi się zaczyna sezon ,siedzę juz dwa tygodnie w domu bo jakaś zaraza mnie sie czepiła ,jak nie gorączka to hym nie powiem co ,a teraz w 2 miesiące po remoncie kuchni ,przyszli hydraulicy z spółdzielni i wymyślili sobie wymiany pionów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 :lol: Wiesz słoneczko ,oglądać to my zawsze O Jesooooooo co do umawiania to ja siedzę cicho ,kiepsko mi się zaczyna sezon ,siedzę juz dwa tygodnie w domu bo jakaś zaraza mnie sie czepiła ,jak nie gorączka to hym nie powiem co To się fachowo nazywa grypa żołądkowa, po naszemu to "odnowa biologiczna" Jak Cię bakcyl puści, to myślę zaczniesz się w odpowiednim temacie udzielać. Póki co szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a i jak to mówią: "zesraj się, a nie daj się" 2 miesiące po remoncie kuchni ,przyszli hydraulicy z spółdzielni i wymyślili sobie wymiany pionów :evil: No żartujesz To przecież %^&$%&I^&*^*&()* Rozwalaj teraz, jeszcze jak kafelki to już całkiem przerąbane... A co plastiki będą zakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 A co plastiki będą zakładać?Taa ,dwa piony płakać mi sie chce ze złości .Nowa kuchnia a już za... kurzem na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Ja pierdziu mnie to by chyba krew zalała, a płakać też bym płakała maniek współczuję Ci, ale co Ci mogę poradzić... nic. Mogłabym się zaoferować jedynie do sprzątania "po", więc jak coś to daj znać i od razu nastaw wodę na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Jak się używa klips do żyłki w wędzisku? Od dziś też mam takie coś w TB i jej sensu jakoś nie pojmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Jak się używa klips do żyłki w wędzisku? A czemu tu pytasz nie ma juz normalnych tematów ,jak sie używa ,normalnie wkładasz i już Mogłabym się zaoferować jedynie do sprzątania "po", więc jak coś to daj znać i od razu nastaw wodę na herbatę Spoko sprzątać daje rade ,a na herbatę zapraszam zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Spoko sprzątać daje rade No nie wątpię, ale wiesz jakby co to chętnie pomogę Do Wrocka nie mam daleko, zwłaszcza jak mam swoje 4 kółka to bez względu na dzień i godzinę mogę zwiać z domu a na herbatę zapraszam zawsze Dziękuję, tylko jak zwykle potrzebna będzie mapka dojazdowa i to najlepiej na priv żeby konkurencja się nie dowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Witam nie chce zaśmiecać nowym tematem dlatego spytam tu. Co sądzicie o ost popularnych konkursach internetowych polegających głównie na klikanie na reklamy w zamian za punkty za które można wymieniać nagrody? Zawsze omijałem z daleka tego typu rzeczy ale ost kilku znajomych coś wygrało. Czy zdażwyło sie u was jakieś wygrane tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 Dlatego chcę być szybsza niż wiosna, bo później nastąpi dłuższa przerwa w ganianiu za kropkami. Ty lepiej uważaj na siebie wiesz? Znaczy ja wiem, że Ty twarda baba jesteś, no aleeee... No właśnie nie chcę czekać do wiosny bo będzie lipa Z wędkowaniem na pewno Ale tak czy siak będzie dobrze Jak nie na wiosnę "wody" wrócą do normalnego stanu, to gdzieś w połowie lata może i uda Ci się przyzwoicie pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Uważam, uważam, spokojna Twoja... Ja już nad wodą byłam w tym roku Jak nie na wiosnę "wody" wrócą do normalnego stanu, to gdzieś w połowie lata może i uda Ci się przyzwoicie pośmigać Kochana nie "może" a na pewno jeśli tylko pogoda dopisze Mam większy problem.... jeżdżą po ulicach jak te niemoty, człowiek się ciągnie za takim jak nie ma możliwości ciecia myknąć, samochód cały ubabrany i jeszcze się przy okazji podszkoliłam z łaciny Cholera, a jeżdżę codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 .... jeżdżą po ulicach jak te niemoty Oj tak, niestety dramat jest madi, a jak tam bolid centralny odpuścił dźwięki dalej są I żeby nie było offa w offie to kupiłem sobie kilka starszych knig o tematyce wędkarskiej i mam zamiar poczytać sobie i nakręcić się na nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 .... jeżdżą po ulicach jak te niemoty Oj tak, niestety dramat jest Gorzej... jedzie taka niemota 50/h gdzie można 90.... żeby to jeszcze kaszlakiem, a to się ciągnie jełop Audicą, Mercem, Yotką..... madi, a jak tam bolid centralny odpuścił dźwięki dalej są Dźwięków nie ma na szczęście. Centralny ruszę w przyszłym tygodniu bo nas zasypało Znowu odśnieżyłam jakieś 6 miejsc parkingowych na osiedlu, a niech mają nieroby... I żeby nie było offa w offie to kupiłem sobie kilka starszych knig o tematyce wędkarskiej i mam zamiar poczytać sobie i nakręcić się na nowy sezon. W tym temacie to się nie da offtopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 To pisz o efektach jakby co to jeszcze będziemy kombinować co dalej z tym Niestety mój kontakt z Twoich rejonów milczy i nie widać go W tym temacie to się nie da offtopować :lol: A właśnie że można Wpada ktoś i pyta się tutaj o zanętę i inne tematy wędkarskie zamiast regularnie spamować i offować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Niestety mój kontakt z Twoich rejonów milczy i nie widać go Ja pierdziu.... kocur przerażasz mnie, Ty to masz wszędzie SWOICH Jakby co to się będę odzywać, gdyby mi Madzia odmawiała posłuszeństwa, dziękuję Wpada ktoś i pyta się tutaj o zanętę i inne tematy wędkarskie zamiast regularnie spamować i offować Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Układ psze pani układ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi