Petryk_05 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Bolonkę Mikado T-Rex 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Zakupiłem 2 hangery "strriker led indicator" firmy ULTIMATE po 35 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Siemka, moje dzisiejsze zakupy to dwa kijaszki pod casta: 1. Dragon Mystery XT (Super Jerk Cast ) - 2.00m c.w. 60 - 120g , dwuskład 2. Quantum Hypercast Jerk 1800 HMX Carbon 1.80m c.w. 50 - 120g , jednoskład Multiki do nich już mam, teraz tylko test nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Shimano Catana 2500FA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Salmo Skinner HGS 10 cm 13 gr F Salmo Skinner 12 cm 19 gr F Salmo Hornet F-H Perch 3,5 cm/2,2 gr I kilka żółto-czarnych ripperków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Podbierak Jaxona. Ten lepszy, z metalową złączką. 50pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek33 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item731526345_g463_g_klasa_mercedes_motorowka_przyczepa_kpl.html Coś podobneg ino samochód 5 drzwiowy i ciuy inna łajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 a domek z tyłu tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Kołowrotek do pickera - Spro Montana 420 FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Dalszy ciag przygotowan na zasiadke-wtajemniczeni wiedza http://www.allegro.pl/item742957877_super_zestaw_kulek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Dalszy ciag przygotowan na zasiadke-wtajemniczeni wiedza Wtajemniczeni wiedzą Nie no Mirek cóż za arsenał Ja się tylko zastanawiam jak sobie poradzisz z jednym dylematem - będziesz miał trudny wybór w wyborze odpowiedniego aromatu Daj znaka jak przesyłka dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tapet Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Kołowrotek SHIMANO STRADIC 2500 FC - Made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 madi, to nie tylko ja bede mial ten problem jako ciocia Madzia bedziesz miala prawo wyboru jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 jako ciocia Madzia bedziesz miala prawo wyboru jako pierwsza :lol: Tylko wiesz, że ja węchu nie mam Choroba będę musiała chyba polizać żeby spróbować Ale fakt faktem niezły bufet karpiszonom szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 madi, tak prawde mowiac nie kupilem tej aukcji ze wzgledu na kulki tylko na torbe a z tych kulek to moze ze 3 rodzaje wezme na zasiadke bo mam inne ponoc skuteczne :wink:probowalem nawet smakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 madi, tak prawde mowiac nie kupilem tej aukcji ze wzgledu na kulki tylko na torbe no patrz, a ja nawet uwagi na torbę nie zwróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Miro1956, ladna aukcje wychwyciles, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 jako ciocia Madzia bedziesz miala prawo wyboru Ale wazelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 madi, tak prawde mowiac nie kupilem tej aukcji ze wzgledu na kulki tylko na torbe To przepłaciłeś i to zdrowo Ja dostałem taką torbę do ośmiopaka ..........wszystko za 2 dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 kocur, no wiesz w koncu rodzynek w naszym towarzystwie i do tego P.strazniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 ESSOX, jestes farciarz daj mi namiary to z checia skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 jako ciocia Madzia bedziesz miala prawo wyboru Ale wazelina kocur, no wiesz w koncu rodzynek w naszym towarzystwie kocur żadna wazelina Chłopaki o mnie dbają, bo ciocia Madzia na wszelkich spotkaniach niezbędna Ja bym z miłą chęcią widziała Cię z nami na "zasiadce" pod koniec września i do tego P.strazniczka I to jaka efektowna Choroba ino Wrocek to nie mój rewir Dziś mam odebrać obiecane buczki znaczy sygnalizatory, miały być w środę, ale dostawca dał ciała. mam nadzieję, że nerwa dziś nie będę miała, bo i tak szykują się grube zakupy na jutrzejsze zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 madi, ja wlasnie dostalem paczuszke gosc sie postaral i dorzucil mi jeszcze pare dipow i kilka niepelnych pudelek kulek. Razem 26 opakowan i extra duze pudlo na te pierdoly,i jeszcze igle do kulek,tak ze bardzo jestem zadowolniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 madi, ja wlasnie dostalem paczuszke Szybko gosc sie postaral i dorzucil mi jeszcze pare dipow i kilka niepelnych pudelek kulek. Razem 26 opakowan i extra duze pudlo na te pierdoly,i jeszcze igle do kulek,tak ze bardzo jestem zadowolniony :lol: No pięknie, gratuluję udanego zakupu, tym bardziej, że jesteś mega zadowolony. Ja niebawem uderzam do sklepu po świeżym zatowarowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 madi, ja juz praktycznie wszystko mam,ale jade do wedkarskiego bo kolezka robi urodzinki w Otmuchowie,wynajol dwa cempingi i zaprosil to trza mu cosik kupic Bedzie wedkowanie polaczone z grylkiem i deczko kropelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi