diaflex Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Fotelik firmy X2 Hair Armrest STD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mermit87 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Mikado Competition 240 Sensitive SS Spin C.W. 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Czapeczkę z logo haczyk.pl, teraz czekam na przesyłkę Ale Wysoki Sąd kłamie Wysoki Sąd zakupiła 2 czapeczki No "ten" to się wiecznie uczepi nooo Fakt dwie czapeczki i od razu, że kłamstwo... a ja sobie tylko jedną, więc ta druga mi wypadła z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Patrzcie, jaki INWIGILACJA - madi , jesteś pod obserwacją Trochę sprzętu - podwójne kotwice , wolframki , ołowie , napowietrzacz dla żywców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 No "ten" to się wiecznie uczepi nooo Staram się A wracając do tematu to po stracie musiałem odreagować i kupiłem sobie Cormoran Speciland Heavy Feeder 3,90m 60-180g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Dziś przyszła paczka z mundurem bundeswehry Wygląda na solidnie wykonany i kosztował grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 maju co to znaczy grosze zapodaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 majuco to znaczy grosze zapodaj fotke piotr chorzów z wysyłką wyszło mi 42zł a większe rozmiary nie wiem czy nawet trochę taniej nie były. A tu masz fotkę Spodnie są trochę jasniejsze ale nie przeszkadza mi to za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Tylko pozbądź się tych naszywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Tylko pozbądź się tych naszywek warszawa_24 no wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Dziś przyszła paczka z mundurem bundeswehry Wygląda na solidnie wykonany i kosztował grosze Też kupiłem sobie jakiś czas temu te spodnie. Są naprawdę solidne, ale jak sobie niedawno załatwiłem sopdnie z WP (nówki ) to są jeszcze lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Zakupiłem łódeczkę ( już w zeszłym tygodniu ale nie miałem czasu żeby się pochwalić ponieważ non-stop siedzę i ją remontuje ) ... Oraz kołowrotek Sanger Uni-Cat Warlock 90 dziś do mnie przybył !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Sanger Uni-Cat Warlock 90 dziś do mnie przybył !Zapodaj fotkę jak masz możliwość ,a tak z ciekawości za ile wyrwałeś .U mnie nie do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Wyrwałem go na allegro za 344 PLN + koszt wysyłki !!! Koleś wystawił 4 szt. i wszystkie rozeszły się jak świeże bułeczki ... Ja załapałem się na ostatniego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Pickerek Corral (10-35 g), koszyczki, haczyki do fileta, przyponówka, podpórka, białe, pinki, 4 kotwiczki, igła do filetów, 2 wahadłówki Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 maniek, jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci dać namiar na człowieka od którego kupowałem ... Razem z kołowrotkiem dostałem katalog z którego ten koleszka deklaruje się że jest w stanie wszytko sprowadzić ... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Uzupełnienie zapasów salmo thrilla o RBL, OBL i holograficzny dla testu. Do tego jakieś tam stingi i inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lampard214 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Dziś kupiłem kołowrotek: Shimano Alivio 2500 FB. Mam nadzieję, że się nie zawiodę na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 kilka gumek i blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Dziś przyszedł do mnie zestaw główek jigowych Dragona wygranych w konkursie z WW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 kilka gumek i blaszek Wow ale zaszalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 kilka gumek i blaszek Wow ale zaszalałeś sprzedawca był tak miły, że nie mogłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallone Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 =http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5fdea4316440093.html]ObrazekWyrwałem go na allegro za 344 PLN + koszt wysyłki !!! Koleś wystawił 4 szt. i wszystkie rozeszły się jak świeże bułeczki ... Ja załapałem się na ostatniego !!! Dobry zakup. Ja go kupiłem za 80euro prosto z Niemczech i już kilka sumów wyciągnął w tym suma 200cm 50kg i nie jęknął nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 kilkanascie gum, pare blach, dociazenia do blach, kilkanscie glowek jig, przypony takie tam standardowe uzupelnianie zerwanych i zakup nowych do eksperymentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 artone, kolega to chyba na sandacza sie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi