hexman Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 kiedy będą na allegro? Nigdy? Nie wiem teraz zgaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 W każdym wobku zostawi czastke siebie- kawałek palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 ja sobie zasponsorowałem podbierak muchowy bardzo leciutki zdrewna tekowego, siatka bez wenzełków więc ponoć nie rani ryby. firma brodin z costarici. i klips magnetyczny do przymocowania podbieraczka, jest bardzo bardzo mocny i bez problemu sam sie odnajduje na plecach fiirmy scierra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 hihi... Już ją opanowałem i nie pali drewna Listwa jest w imadle więc będę ostrożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 A do mnie przyszly cztery jerki. Są ręcznie robione na podstawie oryginalnych Salmo Slider. Wszystkie 4 są tonące http://img175.imageshack.us/img175/1104/4slideryui8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 W końcu doszła zamówiona jakiś czas temu mapa Jeziora Goczałkowickiego Teraz już wiem gdzie wybiorę się w najbliższej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 W końcu doszła zamówiona jakiś czas temu mapa Jeziora Goczałkowickiego No to w końcu możemy "zsynchronizować zegarki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Dzisiaj przyszla do mnie Okuma Espina Ei-30 Pierwsze wrazenia, to "gladka" praca, ladnie nawija zylke, plynny i dokladny hamulec i niska waga. Wady to glosna "praca" i dosc waska szpulka. Ale nie zaluje jak narazie zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Dzisiaj 5 blach i pudelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Dziś sprzedałem tyczkę i szykują się małe zakupy do spinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Dziś sprzedałem tyczkę i szykują się małe zakupy do spinna Konczysz kariere zawodnicza, czy zbierasz na cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Kończę karierę - pisałem chyba, że nie wyrabiałem z pieniążkami na każdą metodę i zostaję przy feederze i spinnie - zamówienie już złożone - kupiłem "trochę " przynęt spinningowych Jak dojdą to wstawię foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 No to w końcu doszedł ten mój Shimano Stradic 4000 FH Made in Japan. Nic dodać nic ująć, czuć, że Japończyk Z zakupu jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 twister po prostu piękność Pewnie nie możesz się doczekać "chrztu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 to oni jeszcze maja cos japan????:>:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 szotornik, mają i to całą masę - trzeba tylko podnieść głowę i przestać wlepiać wzrok w dolną półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 no i wreszcie nadszedł ten dzień .. kupiłem dziś łódke .. nie duża bo 2.5 m ale dla mnie na spina w zupełności wystarczy i w transporcie na dachu nie bedzie "przeszkadzać" .. także zakupy powoli się rozkręcają .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Tomaszek ja mam 190cm wzrostu ja tylko patrzę na górna półkę:>:>, ale słyszałem ze oni podobno w Japonii przestali robić całkowicie ktoś chciał mnie wprowadzić w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Tomaszek ja mam 190cm wzrostu ja tylko patrzę na górna półkę dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Pewnie nie możesz się doczekać "chrztu" ?Niestety będzie musiał poczekać do maja i wtedy można go dobrze ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 twister to pozostaje go "rozgrzewać" na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Dzisiejsze zakupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Dzisiaj małe zakupki 4x podpórka pod wędke 50/90 1x szczypce zakrzywione 18cm 1x błystka obrotowa nr. 3 Jaxon 1x przypony stalowe 20cm (w paczce 3sztuki) 6x małe 7cm twisterki 3x rurka antysplątaniowa 18cm wygięta I na teraz tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 a ja Dzisiaj otrzymałem maszynke spro red arc w rozmiarze 10300 a do tego w komplecie koło 70 twisterków i riperów od 3,5cm do 7cm.. w niedziele był zakup spodni, bluzy ocieplanej i podkoszulki- wszystko w kolorze ciemnej zieleni... jeszcze pozostał zakup butów na dniach ( są juz namierzone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 a oto mój najbardziej oczekiwany zakup ... walczylem o okazję i myśle ze mi się udało - http://www.allegro.pl/item312133957_spro_blue_arc_tuff_body_730.html spro blue arc 730 za 199 zł (oszczędność ok 90 zł) oraz kolejne drobiazgi (no jeszcze wodery i mam cały komplet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi