edmund Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Piękne te chrabole a zdrać cene za komplet EDMUND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 20pln/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 taki młody a już umie bajerować 20zeta za sztuke Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Dzisiaj odebrałem ze sklepu kupioną na allegro: FINO Tele 590/20 YORK MODEL 2006R Jeszcze nigdy nie operowałem tak długim sprzętem więc w weekend czas na testy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Ja musiałem kupić 150 metrów żyłki do spina bo poprzednią sumek mi po kamieniach przeciągnął i zrobiła się chropowata i matowa ja sznurek i to na całej długości. Ponownie wybór padł na Colmic Race "18". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 edmund, hehehe, niestety ubolewam że taka cena ale czego się nie robi, żeby mieć wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Ja dzisiaj kupiłem wędkę Dragon Mystery XT Contact Jig 2,70 ,3 - 20 - wklejanka :] 300 m Sufix Primo XP Kołowrotek rezerwowy Dragon Viper FD830iT 300 zł w plecy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 dziś przyszedł pokrowiec Cormorana wreszcie będę mógł się jakoś komfortowo na ryby zabierać z tymi wszystkimi klamotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Przed wyjazdem z ukochaną moją na tygodniową wyprawę wędkarską poszło trochę kasy. Z ważniejszych: Wędzisko Browning Syntec Power Match Zanęty, atraktor i dip Trapera Haki Owner 6,8,10 oraz 2 haki na trupka rurki anty i koszyczki 25 i 30g żyłka 0,18 150m trabucco s-force trochę małych twisterów ripperów i główki 2 wobki 2 latarki waggler 8g okulary dla mojej <3 No i trochę bzdetów których nie widać na zdjęciu typu ubrania i jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 no no no ale zakupy fajne rzeczy ale taki kijek to mógłbym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Dzisiaj odebrałem swoją okonióweczkę z naprawy, oraz kupiłem jokersa na jutrzejsze łowienie-zobaczymy co w wiśle piszczy . Jak nie będzie się nic działo to przerzucę się na okonie , bo w końcu juz mam z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ojciec wczoraj kupił Mitsubishi Carisma 1.9 D-ID 01'!!! Nareszcie new auto bo stare już nie jeździło tak jak "trza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Cześć ) Wypłatka za staż była wiec zakupilem rzeczy które są niezbędne tj. pokrowiec i podbierak a do tego jeszcze wędeczke, tak żeby dobić do 200 zł i załapać sie na darmową przesyleczke http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24dd35e2e723bad7.html Pokrowiec Cormoran 150 cm 3 komorowy, cena 86 zł Podbierak Jaxon 3 m, cena 49 zł Wędka Konger Carbomaxx fedder 3,6m cw. do 120gr, cena 76zł Niestety okazało się, że wędka ma lekką wade i teraz pytanie do was czy będzie to jakoś bardzo przeszkadzało podczas wędkowania. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/96a3e24a879381ce.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57386970d06c17bf.html Jak widać na zdjęciu środkowa, przelotka w środkowym składzie jest krzywo przytwierdzona o okolo 5mm. Nie wiem czy to jest jakaś duża wada i czy reklamować ją u sprzedawcy ( allegro ) Doradźcie mi prosze czy mieliście podobne sytuacje i jak postąpiliście, zastanawiam sie czy będzie to jakoś kluczowo wpływało na komfort wędkowania, jeśli tak to odsyłam . Ps. albo jestem ślepy albo co ale nie znalazlem żadnego działu w którym można by spytać o konkretne problemy z sprzętem, myśle że taki dział mógłby sie przydać. Pozdrawiam Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghor Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Wczoraj 2 meppsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Kalosze LEMIGO bardzo lekkie Teraz czas wybrać się nad wodę przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Ps. albo jestem ślepy albo co ale nie znalazlem żadnego działu w którym można by spytać o konkretne problemy z sprzętem, myśle że taki dział mógłby sie przydać. zapraszam tutaj lub do okulisty pytania o problemy ze sprzętem póki co wstawiamy po prostu w dziale dotyczącym danego typu sprzętu.... być może jeżeli będzie więcej postów z pytaniami o naprawy sprzętu warto będzie zwrócić się do admina by wziął pod rozwagę dodanie kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzyna92 Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Krzyś xD, to ci raczej nie przeszkodzi w łowieni a jak chcesz to kombinerki i delikatnie nastaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Hehe KrzyśxD nie dość że kupiłeś taki sam pokrowiec jak ja niedawno[tylko mój 2kom.] to jeszcze ten feeder, który mam nadzieję kupię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 zestaw szczupakowych woblerów za jedyne 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 A ja tak : Krętliki , haczyki nr 2,4,6,8 plecionka na przypony , drabinki na przyszłość , krew susz.2x, obrotówka,wahadło , ciężarki 70 i 85gr , rosówki 5 pudełek bo tanio w decathlonie, dendrobena. I Moge jechać nad bałtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Wędka Konger Carbomaxx fedder 3,6m cw. do 120gr, cena 76zł Od niedawna i ja jestem posiadaczem takiej wędki i powiem, że póki co sprawuje się całkiem nieźle, ja dałem za nią 83 zł. w normalnym sklepie wędkarskim i mogłem ją dokładnie obejrzeć na szczęście z przelotkami wszystko było ok myślę, że ta przelotka nie powinna Ci przeszkadzać ale ja bym to reklamował chyba, że będzie to duży kłopot w ostateczności zawsze możesz sam coś przykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Dwa sygnalizatory Cormoran Pro Carp S-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 ak widać na zdjęciu środkowa, przelotka w środkowym składzie jest krzywo przytwierdzona o okolo 5mm.Nie wiem czy to jest jakaś duża wada i czy reklamować ją u sprzedawcy ( allegro ) Doradźcie mi prosze czy mieliście podobne sytuacje i jak postąpiliście, zastanawiam sie czy będzie to jakoś kluczowo wpływało na komfort wędkowania, jeśli tak to odsyłam Nie wiem jak Ty ale ja uważam, że to jest całkiem spora wada, ponieważ nie widać prześwitu przez te przelotki i żyłka na pewno nie będzie przebiegała przez nie prosto. Nie jestem pewny do końca jaki to ma wpływ na komfort łowienia ale wydaje mi się że na użytkowanie wędki już tak. Nie chodzi mi tutaj nawet o odległość rzutu, która na pewno będzie krótsza niż poprawnie uzbrojonym kijem ale pod dużym obciążaniem kijek może się przez takie dziwne rozmieszczenie przelotek złamać. Ja bym to reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Ja bym to reklamował Mam podobne zdanie, ewidentna wada sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Konger Carbomaxx Feeder 3,3 m 120g - miałem brać dłuższy, ale był strasznie podrapany, a mieli ostatni Koszyki 60,100g Dzwoneczek;) I jutro mam nadzieję uda się wędkę ochrzcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi