artech Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dzisiaj dotarła do mnie wędka. W fishingmarcie mają chyba problem z czytaniem wystawiają jako Millenium zander a wędka nazywa się Hevy Duty Kogut, dobrze że długość i cw się zgadza Wędka nada się do tego do czego ją kupiłem, ale jakość wykonania..... Już wiem dlaczego wolę wędki na zamówienie z pracowni Ale czego spodziewać się za stówkę Gdyby nie była w promocji to za ponad 200 PLN bym nigdy takiego czegoś nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Gdyby nie była w promocji to za ponad 200 PLN bym nigdy takiego czegoś nie kupił Moje Milleniumy za 2-stówki są oki i nic im nie zarzucam = tylko chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Wobler, zależy czego oczekuje się od wędki. Prawdopodobnie wędki z serii Millenium są i tak jednymi z najlepiej wykonanych wędek seryjnych ale to jednak już nie to czego oczekuję od sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Bardzo prawdopodobne - jak dla mnie to też nie to, ale nie mogę sobie pozwolić na nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 ja do mojego koguta mam lekkie obawy o przelotki. czy dadzą rade na plecionce z opisami to tez się zamotali zamiast 25-60 to 20-60 ale to mały szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Dzisiaj przed szkołą musiałem sobie poprawić humor Kupiłem sobie 2 komplety Cralusso Torpedo (5g i 8g). Zobaczymy, czy dadzą radę na wezbranej wisełce jeżeli się sprawdzą, to może pokuszę się o większe ilości , chyba, że ktoś miał już do czynienia z tymi spławikami i może cos powiedzieć o nich, bo czytałem o nich same pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Power Pro 10LB 137m RED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Power Pro 10LB 137m RED Szalała szalała, jajami handlowała.. "Grube ryby, bójcie się" .. A Mateuszek zakupił dziś po 2 egzemplarze kopyt 17cm w 5 kolorach (czyli 10sztuk), oraz 5 i 10gramowe główki i kotwiczki do ich dozbrojenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Szalała szalała, jajami handlowała.. "Grube ryby, bójcie się" .. I ja coś wtrącę A Mateuszek zakupił dziś po 2 egzemplarze kopyt 17cm w 5 kolorach (czyli 10sztuk), oraz 5 i 10gramowe główki i kotwiczki do ich dozbrojenia.. Nadchodzi czas grubej ryby la...la...la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 heh a ja kupiłem moje pierwsze woblerki- 2 Salmo Hornet i 3 Salmo Minnow Oby były łowne na ,,moich" wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 No wobler129 teraz pozostały nam tylko testy i wody pełne grubych szczupaków, od niechcenia mogą być sandacza, mimo iż nie walczą tak pięknie jak szczupłe.. Albo jakiś okoń powyżej 60cm, ale czy takie jeszcze pływają?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Dzisiaj dotarła do mnie wędka. W fishingmarcie mają chyba problem z czytaniem wystawiają jako Millenium zander a wędka nazywa się Hevy Duty Kogut, dobrze że długość i cw się zgadza Wędka nada się do tego do czego ją kupiłem, ale jakość wykonania..... Już wiem dlaczego wolę wędki na zamówienie z pracowni Ale czego spodziewać się za stówkę Gdyby nie była w promocji to za ponad 200 PLN bym nigdy takiego czegoś nie kupił Obrazek A do jakich celów ją kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 A do jakich celów ją kupiłeś? Jako tyczkę do podtrzymania kwiatka Żart Kupiłem ją z myślą o bardzo ciężkim spinningu z łódki i trollingu, mam zamiar ją katować przynętami nawet do 70 g Sprawdzałem na sucho, ciężar Salmo Pike'a PE16S wytrzymuje, z Prologic Savagear o wadze 52 g też sobie daje radę, a 6 calowe kopyto na 35 g główce też śmiało można z tego Dragona miotać Ogólnie więcej niż dwa sezony pewnie nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Ogólnie więcej niż dwa sezony pewnie nie wytrzyma Live fast, die young Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Jakiś czas temu wszedlem w stan posiadania koszulki forumowej. Niestety ze względu na krótki rękaw pogoda póki co uniemożliwia odpowiedni lans nad wodą i o to cały powód tego, iż ryby biorą średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Przed chwilką zamówiłem http://www.allegro.pl/item427491898_cormoran_chronos_al_6pif_2500_12_625_new_2008.html mam nadzieję że przy lajcie dobrze się spisze na klenie W tym roku jeszcze planuje kilka zakupów i na tym w tym roku koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Moje nowe zabawki na Bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Szykuję się do kupna około 70-ciu gum z główkami Wieczorem dokładnie wybiorę wzory/kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Szykuję się do kupna około 70-ciu gum z główkami Wieczorem dokładnie wybiorę wzory/kolory. Jak cos wybierzesz i to nie tajemnica to podrzuc pozniej jakis link lub zdjecie, bo stoje przed podobnym wyborem. Czas uzupelnic pudelka, bo po letnim polowaniu na szczupaki z trzcin i grazeli moj plecak jest z 3 razy lzejszy a jesienni drapiezcy wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 a ja dzisiaj kupilem laptopa taki spontan :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 a ja dzisiaj kupilem laptopa taki spontan :> Jak Ty na niego będziesz ryby łowił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 wirtualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 sandacz, a na co chcesz te gumki? Pod jaką rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 sandacz, a na co chcesz te gumki? Pod jaką rybkę? Glownie pod jesiennego jeziorowego szczupaka, ale znalazlem wreszcie lowisko gdzie jest troche sandaczy i chcialbym na nie zapolowac, bede lowil raczej metoda opadowa ewentualnie szural po dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 dziś przyszły do mnie moje pierwsze wobki, mam nadzieję że uda mi się je jutro bądź w niedzielę przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi