tomek1 Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 i tak bylo mi wstyd wystawić Nie przejmuj się ryba najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Spełniam tylko prośbe kuzyna PETERA i wstawiam szczupce z Głębokiego.To jego ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 No, no MANIEK widzę, że też masz się czym pochwalić, zarazem potwierdzasz to, ze są ładne szczupaki w Głębokim Dużo tam przyjeżdża ludzi z Wrocławia może kiedyś na siebie trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Pat tylko ja się dopiero tam wybieram na Głębokie ,a szczupce nie moje tylko kuzyna Petera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 i tak bylo mi wstyd wystawić Nie przejmuj się ryba najważniejsza eee można było "zapiąć" photoshopem Maniek piękna rybka mój małż się za to Twoim (kuzyna? ) volkswagenem zachwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 E tam szczupce Najlepszy pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Maniek piękna rybka Kurcze to nie ja ,ostatni raz takie prosby spełniam.Najlepszy piesTo nie pies to Luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Kurcze to nie ja ,ostatni raz takie prosby spełniam ok, nie doczytałam - psieplasiam... a kuzyna zapraszamy do nas na forum, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Maniuś pogratuluj kuzynowi, piękna rybka. Szkoda tylko że dalej nie pływa, może zaszczepił byś kuzynowi zasadę wypuszczania takich pięknych ryb i tak są niesmaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 No nie stety został "pożarty" ale już drąże temat ,nie ma takiej skały coby nie pękła na moje argumenty ,to tylko kwestia czasu.A kuzyn jest w famili haczykowców ino za mało się udziela.No Peter fotki zamieściłem ale pisać za ciebie nie będe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 A kuzyn jest w famili haczykowców ino za mało się udziela. a który to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 PETER, zagląda ,zagląda to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 prawa reka w odbycie , a nie za brzuszek , lewa miksuje skrzela , a obok stoi jakiś ktoś z rozpiętym rozporem...gratulacje jEUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Oj oj... a co cie obchodzi, czy ktoś ma zapięty rozporek czy nie? Ważne, że szczupak się nie wyrwie i jak już wiadomo, że się go weźmie, to można "miksować w skrzelach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 SUM jak jesteś taki cwaniak to pokaż nam wszystkim jak sam prezentujesz conajmniej takiego samego szczupłego, wszyscy chętnie nauczymy się jak nalezy trzymać takie szczupale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Sum ja jak oglądam zdjęcia to przważnie wybieram lepsze widoki a nie patrze się na przypory ani na odbyty hahahahahah a za glatulacje dzięki wspaniały okaz miał 111 cm a drugi większy spiąl mi się w trakcie podbierania tego dnia ( wyjaśnienie podbieram ryby ręką tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Oj oj... a co cie obchodzi, czy ktoś ma zapięty rozporek czy nie? SUM jak jesteś taki cwaniak to pokaż nam wszystkim jak sam prezentujesz conajmniej takiego samego szczupłego, wszyscy chętnie nauczymy się jak nalezy trzymać takie szczupale Spokojnie Panowie Kolega "sum" na razie błysnął wyłącznie negatywnie na forum. Doskonale pamiętam jego wyczyny gdzieś w okolicy listopada, wielu z was tego nie zarejestrowało bo błyskawicznie dostał bana- dzięki szybkiej reakcji dyrekcji A posty usunięto wraz z odpowiedziami innych użytkowników na chamskie zaczepki. Niektórzy skojarzą sprawę Reasumując wróćmy do galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 wielu z was tego nie zarejestrowało ojjjj wypraszam sobie zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossi Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 A ja jak patrzę na Wasze okazy to zaczynam się czerwienić i nic nie będę pokazywać. no bo czym się pochwalić? Leszczem 1,5 kg? Okonkiem 30 cm? Nikomu to nie zaimponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 tak niemożna myśleć kiedyś też tak myślałem a patrz trafił mi się okaz spoko masz jeszcze czas a nóż trafisz takiego okonia z 53 cm i rekord polski masz a wiesz żę okoń to cudo a nie ryba i takie po 30 też są extra byle było więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 no bo czym się pochwalić? Nie przejmuj się Ja też nie mogę się pochwalić żadnym okazem a od czasu do czasu wrzucam jakieś zdjęcie na forum. Każda ryba cieszy A podzielenie się radością cieszy jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Spokojnie Panowie Kolega "sum" na razie błysnął wyłącznie negatywnie na forum. Doskonale pamiętam jego wyczyny gdzieś w okolicy listopadaMnie się wydaje że sum to dodatkowe konto jednego z użytkowników forum - nie umiem (?) sobie tego przypomieć ale zdaje się że kiedyś dobitnie się o tym przekonałem. Może dyrekcja może to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 Mnie się wydaje że sum to dodatkowe konto jednego z użytkowników forum - nie umiem (?) sobie tego przypomieć ale zdaje się że kiedyś dobitnie się o tym przekonałem. Może dyrekcja może to sprawdzić? Sprawdzałem, rzeczywiście to dodatkowe konto... no i przyznam, że się rozczarowałem, że użytkownik z tak długim stażem... Liczę, że sam to wyjaśni. A w tym temacie proszę o powrót do wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekwidawa Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 dzisiejszy połów zakończył się sukcesem ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 dzisiejszy połów zakończył się sukcesem Rozwiń, jak, gdzie, kiedy, na co itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi