wiesławek Napisano 25 Września 2005 Share Napisano 25 Września 2005 Bogdan zdjęcia wysłałem do Tomika czekam aż je zamieści na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 26 Września 2005 Share Napisano 26 Września 2005 Prosze Wiesławek następny odważny niewstydżcie się swoich twarzy troche je podretuszujemy naprawde komputerem można zdziałać cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyna Napisano 26 Września 2005 Share Napisano 26 Września 2005 Omg.. ale rybki.. ;P moja fotka.. ale niestety bez rybek.. może wywołam zdjęcia z tych wakacji z moim kijem.. hehe.. ;P http://img272.imageshack.us/my.php?image=je5ph.jpg Ps. witam wszystkich wędkarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 26 Września 2005 Share Napisano 26 Września 2005 ci to się lubia od początku mieli się ku sobie a swoją drogą obejrzał bym kilka nowych fotek bo tylko widze swoją morde zakazana Jak sie nie lubią, jak sie lubią A "ku sobie" ... hmmm, jestem normalnie normalny ... i Maniek pewnie też A swoje fotki dodam za Maniusiem, wole być na dole [ Dodano: Pon Wrz 26, 2005 10:23 pm ] ... Ps. witam wszystkich wędkarzy.. Wędkarze witają Wędkarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 30 Września 2005 Share Napisano 30 Września 2005 To jeden zpięknych zachodów nad jeziorem Sniardwy tego lata Te okonie złowiliśmy z żoną na Śniardwach na gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 1 Października 2005 Share Napisano 1 Października 2005 No, ładny widoczek, az mi sie chce na ryby I rybki też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 2 Października 2005 Share Napisano 2 Października 2005 cześć WIESŁAWEK piękny widok nad takim jeziorem to sam chciałbym powędkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Października 2005 Share Napisano 2 Października 2005 No widoczek i rybki niczego sobie, jeno horyzont się przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 3 Października 2005 Share Napisano 3 Października 2005 Są takie dni kiedy mojej żonie lepiej idzie wędkowanie ode mnie :lol:i oto dowód. Te zdjęcie przedstawia dwie wyspy na jeziorze Śniardwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Października 2005 Share Napisano 3 Października 2005 Tylko pogratulować.... żony, a żonie udanego połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Października 2005 Share Napisano 5 Października 2005 wspólne hobby piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek Napisano 10 Października 2005 Share Napisano 10 Października 2005 złapalem okonia na 42 centy na wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 11 Października 2005 Share Napisano 11 Października 2005 złapalem okonia na 42 centy A ja na świstera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 24 Października 2005 Share Napisano 24 Października 2005 No to i ja Wam wrzycę widoczek ... z mojego ukochanego PORAJ-a Te łódki nie stoja tam dla jaj Fotka o sporej rozdzielczości, więc tak: http://img431.imageshack.us/my.php?image=dscn01222mx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Października 2005 Share Napisano 25 Października 2005 Shogun ty widoczkami nie mydlij nam oczu tylko dawaj te sandały. "W oczekiwaniu na KARPIA" "Warto było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Października 2005 Share Napisano 25 Października 2005 No co Ty Maniuś ... nie widzisz ich ... one tam są A snadałków nie wrzuce ... po co stresować ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 25 Października 2005 Share Napisano 25 Października 2005 Szogun ja osobiście bym popatrzył na te twoje sandałki i napewno nie będe się stresował. Po to jest stworzona galeria zdjęc aby umieszczać tam nasze fotki,ale jesli ostatecznie powiesz nie to szanuje twoja decyzje i już więcej nie będe nalegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Października 2005 Share Napisano 26 Października 2005 Oj Shogun to mnie zawiodłeś ,myślałem że przynajmniej sobie poogąda, sandałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 26 Października 2005 Share Napisano 26 Października 2005 ładny prosiaczek utuczony na MAŃKA zanęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 26 Października 2005 Share Napisano 26 Października 2005 Ładny Maniuś, gratulacje A ... ile ważył? Co do fotki ... dam największego .... a co mi tam .... w tym sezonie oczywiście (jak na razie), tylko muszę na skaner wrzucić, bo pstryknięte było na lustrzance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Października 2005 Share Napisano 27 Października 2005 Ładny Maniuś, gratulacje A ... ile ważył? Na początku ,sorki za nie wyrażne fotki , dopiero się ucze a wzasadzie to kumpel się uczy bo to on jest "fotografem"he he. A teraz karpik : jest to jeden z wielu 18kg-gramowców ale ten jest bezłuski i wprost niewiarygodnie obżarty ,długości karpia 93cm .zanęta i przynęta kulki proteinowe własny pomysł i wykonanie.Miejsce Odra , hol 20min. niebywale silne "bestie" jesienią. Karpi 18-tek złapałem bardzo dużo[ogulnie od 5lat na prawie jednym miejscu] ,magiczną cyfrą było 20kg, i dopiero ten rok przyniósł mi wiele "rekordów" osobistych, ale reszta po zakoniczeniu karpiowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Października 2005 Share Napisano 27 Października 2005 Eeeee, dobra fotka ... widac, że to nie uklejka Co do "karpików" ... w swym życiu złowiłem 4 szt Pierwszy (mały kroczek) połakomił sie na ryz preparowany .... oj, dawno to juz było ... trzy pozostałe ... na koguty, z czego ostatni w tym roku na Poraju (5,5 kg) Wszystkie miały przynęte w przełyku. Jak widzisz ... karpiarz ze mnie daremny Ale powiem Ci, ze równego Tobie znałem tylko jednego gościa ... miał na imie Stachu i mieszkała w Tresnej Teraz bedzie miałe pewnie ok. 50 latek. Był tam ratownikiem w GOPR i za razem płetwonurkiem GOPR-u, tak, ze jak jakiś klient sie utopił .... on go wyławiał Znał dno jak własna kieszeń a o prądach wodnych Tresnej wiedział chyba wszystko. Ale do rzeczy ... pierwszy raz w życiu widziałem, jak sie łowi karpie (nie karpiczki) Jak pierwszy raz zobaczyłem jego syna wlekącego cos po ziemi do domu (mieszkał za droga, pod górką, jakies 300 m od swego stanowiska łowieckiego) w pierwszej chwili zastanawiałem sie ... dla czego on tego koła nie toczy, tylko ciągnie po ziemi. Nie przyszło mi do głowy, ze to ryba Właśnie wtedy zobaczyłem pierwszy raz karpie po ...naście i ...dziescia kg. Stachu mówił ... wiesz Pietrek, takie do 10 kg ida na patelnie a te wieksze do 20 kg do wedzarki. Ja zapytałem ironicznie ... a co z tymi ponad 20 kg Stach odpowiedział ... eeeeee, mieso do dupy i tłuste jak smalec, wypuszczam je, co mi po nich Gościu był bezbłędny. Własnie raz jedyny widziałem karpia wywleczonego przez Stacha ... 32 kg Był obrzydliwy Na boku miał cos w stylu bąbli sadła, tłuszczu ... takie niesmaczne to było. Karpik ciagał go wraz z łódke prawie 3 godziny po zalewie. Ja tylko widziałem branie (siedział na brzegu z odkreconymi hamulcami), zapamietałem, ze przeszedł przez porecz promenady (ośrodek wczasowy "Odys"), spokojnie, bez pośpiechy wszedł do łódki, odepchnał sie od brzegu, dokrecił hamulec i .... jazda Jest to niewyobrazalne, jak ten facet ciupał karpie :shock: Najbardziej podobało mi sie jak necił je ... Jakieś 200 m od brzegu miał ustawione 2 boje. Jak powiedział, były zakotwiczone w miejscu, gdzie z głębokości ok. 30 m (stare koryto Soły) robi sie 9 m. No wiec wypływał łódką w której miał wanienkę ... taką, w jakiej kapie sie małe dzieci ... pełna kukurydzy i siał nia po wodzie jak siewnikiem. Potem widywałem go o świcie i przed zachodem słońca, wypatrującego przez lornetkę karpi. Mówił ... karp pod Żywcem, za kilka dni ... karp pod .. czymśtam, beda tu za 2-3 dni. I za 2-3 dni ustawiał kije a jego 16-toletni synuś dymał z "kołami" do domu pod górkę. Wiesz Maniuś, nie wytrzymałem i zapytałem go ... skąd wie, gdzie karpi, pod woda je widzisz, czy co? On odpowiedział mi ... gdzie karp, tam perkoz Nic z tego nie rozumie, ale cos w tym jest, o ile se jajec ze mnie nie robił Nawiasem mówiąc ... w Tresnej budowałem w 95-96 roku oczyszczalnie ścieków ... a tak całkiem powaznie, to wyglada to jak komórka, ale pod ziemia ... jak bunkier w Kętrzynie Jak sie wjeżdża od strony Żywca do Tresnej, po prawej stronie, zaraz za tablicą "Tresna" se stoi. Zakwaterowany byłem w tzw "bosmanówce" w "Odys-ie" ... 15 m od lustra wody zbiornika Ehhhhhh, to były czasy ... ludzi na budowe, a ja w łódke i za sandałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 28 Października 2005 Share Napisano 28 Października 2005 moja fota - w tle odra TUTAJ >>>> Pozdrawiam kisux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 28 Października 2005 Share Napisano 28 Października 2005 cześć kisux ładna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Listopada 2005 Share Napisano 14 Listopada 2005 No i znowu susza w fotkach,ciekawe dlaczego. Najdłuszy amur 104cm ,czyste"srebro" na 4fotki ta była najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi