jejstar Napisano 29 Czerwca 2005 Napisano 29 Czerwca 2005 jest już zalogowanych 101 użytkowników,a maksymalnie było nas 15 jednocześnie (jest to trochę mało) wiem że nie każdy ma czas (a to praca lub następna ekscytująca wyprawa)------>ale moglibyśmy się "umówić" na jakiś dzień aby ten rekord poprawić.pewnie to dziwny pomysł ale ja jestem na tak.Jest to temat związany ściśle z wędkarstwem i czekam na wasze opinie i ustalenie terminu
maniek Napisano 30 Czerwca 2005 Napisano 30 Czerwca 2005 Pora nie szczegulna bo to i lato i urlopy i ryba zaczeła żerować , ale jestem za. Artech co ty chiniskiego zaczełeś nauke he he he.
jejstar Napisano 30 Czerwca 2005 Autor Napisano 30 Czerwca 2005 ja przez cały tydzień jestem,póżniej na mnie czeka wielki świat iwielkie ryby.TO MOŻE W NIEDZIELĘ OK 21.nie wiem czy to dobry dzień ani czy dobra godzina ważne aby rekord poprawić(czekam na inne propozycje)
artech Napisano 30 Czerwca 2005 Napisano 30 Czerwca 2005 muszą być jakieś widełki np. 21:00 - 21:20 co by nie było że komuś się zefgarek późnił a co do chińskiego to się jeszcze nie uczę, ale kto wie co mnie jeszcze w życiu czeka
tomik Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 Statystyka pokazuje liczbę osób przebywajacych w danym momęcie na forum. Są to użytkownicy zarejestrowani i nie zarejestrowani np: tacy którzy tylko sobie przeglądają forum a znaleźli sie tu poprzez linki z innych stron. Moze być tak, ze na forum bedzie 20 osób a nie bedzie żadnego z nas, czyli zarejestrowanego uzytkownika. I statystyka policzy to jako "nowy rekord" Ponadto ten dany momet to z tego co pamietam okres 5 lub 15 ostatnich minut, tak więc teoretycznie co godzinę na forum może byc kilkadziesiąt różnych osób a w ciagu doby kilka tysięcy. Stąd też proponuje Panowie skoncetrowac sie na zwiększaniu liczby tematów i postów. Tak aby ci zagladajacy tutaj zostawali i dołączali do dyskusji. To bardziej przysłuzy sie naszemu forum
maniek Napisano 2 Lipca 2005 Napisano 2 Lipca 2005 Tomik i bez kozery się z tobą zgodze.Za mało jest piszących .
Gość Anonymous Napisano 3 Lipca 2005 Napisano 3 Lipca 2005 ja się z tym kompletnie zgadzam i bedzie trzeba nad tym popracować (a ja się kurcze nie mogę zalogować ) ------->a chciałem ze 100 postów napisać,ale jak się nie mogę podpisać to nici
tomik Napisano 3 Lipca 2005 Napisano 3 Lipca 2005 Problemy z logowaniem są opisane na forum http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=107 Spróbuj zaznaczyc logowanie automatyczne przy każdej wizycie Pozdrawiam Tomik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.