Skocz do zawartości
tokarex pontony

jak się komuś nudzi....................

jejstar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jest już zalogowanych 101 użytkowników,a maksymalnie było nas 15 jednocześnie :shock: (jest to trochę mało) wiem że nie każdy ma czas (a to praca lub następna ekscytująca wyprawa)------>ale moglibyśmy się "umówić" na jakiś dzień aby ten rekord poprawić.pewnie to dziwny pomysł ale ja jestem na tak.Jest to temat związany ściśle z wędkarstwem :wink: i czekam na wasze opinie i ustalenie terminu :D:!::!::!::?::!:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Pora nie szczegulna bo to i lato i urlopy i ryba zaczeła żerować , ale jestem za. Artech co ty chiniskiego zaczełeś nauke he he he.

Napisano

ja przez cały tydzień jestem,póżniej na mnie czeka wielki świat iwielkie ryby.TO MOŻE W NIEDZIELĘ OK 21.nie wiem czy to dobry dzień ani czy dobra godzina ważne aby rekord poprawić(czekam na inne propozycje) :D:idea::?:

Napisano

muszą być jakieś widełki np. 21:00 - 21:20 co by nie było że komuś się zefgarek późnił :wink:

a co do chińskiego to się jeszcze nie uczę, ale kto wie co mnie jeszcze w życiu czeka 8)

Napisano

Statystyka pokazuje liczbę osób przebywajacych w danym momęcie na forum.

Są to użytkownicy zarejestrowani i nie zarejestrowani np: tacy którzy tylko sobie przeglądają forum a znaleźli sie tu poprzez linki z innych stron. Moze być tak, ze na forum bedzie 20 osób a nie bedzie żadnego z nas, czyli zarejestrowanego uzytkownika. I statystyka policzy to jako "nowy rekord"

Ponadto ten dany momet to z tego co pamietam okres 5 lub 15 ostatnich minut, tak więc teoretycznie co godzinę na forum może byc kilkadziesiąt różnych osób a w ciagu doby kilka tysięcy.

Stąd też proponuje Panowie skoncetrowac sie na zwiększaniu liczby tematów i postów. Tak aby ci zagladajacy tutaj zostawali i dołączali do dyskusji. To bardziej przysłuzy sie naszemu forum 8)

Gość Anonymous
Napisano

ja się z tym kompletnie zgadzam i bedzie trzeba nad tym popracować :D(a ja się kurcze nie mogę zalogować :evil: ) ------->a chciałem ze 100 postów napisać,ale jak się nie mogę podpisać to nici :shock::D:D:D:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.