ESSOX Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 A ja już wiem Ale nie powiem Obiecałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Trochę powagi ESSOX.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Myślę że tomik sie wychlapał - a może to tylko sprytny chwyt marketingowy Wbrew pozorom nie ,ale Tomik ma ciekawy pomysł,ja już też wiem ,ale dajmy to wyjaśnić Tomikowi ,wytrzymacie jeszcze pare dni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siersciok Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Siemka Na tvn turbo w kazdy wtorek o 23 jest program "Wedkarstwo" calkiem spoko Polski, (powtórka w srode o 17) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 wesssscie nawet nie mowcie nic o tej parodii programu wedkarskiego TAAAKA RYBA, ostatnio skusilem sie zeby o 5:55 rano nastawic budzik bo akurat byl niby odcinek z zalewu rybnickiego gdzie najczesciej wedkuje- no jak sie wkur....em za przeproszeniem - 5 minut polowili- jakeis 2 leszczyki i plotke gutkiewicz wyciagnal, nastepne 10 minut gadali stojąc na łace o jakis kompletnych bzdurach a kolejne 10 siedzieli w lesie nad ogniskiem z jakąs amatorska grupka grajków na rohu:/ no plakac sie chcial :/ co za wiocha program WEDKARSTWO na tvn turbo polecam ze wzgledu ze tam przynajmniej lowią ryby- no ale coz jesli to wsyztsko są polowy w skandynawii a nie w polsce- ostatnio norwegia is zwecja w kolko:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ochódzki Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Na kanale Travel&Living leci ciekawy program wędkarski.Oglądałem bliski nam odcinek jak prowadzący łowił w Polsce karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siersciok Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Na Travel&Living leci jakis program ale facet lowi tylko na Kubie i to jest we wtorki o 19:30 i jak to na tych kanalach bywa powtórki przez caly tydzien. Wiec Ochódzki jak namierzysz ten program to napisz nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 jak w temacie, leci to jeszcze w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 andi64, tu znajdziesz wszystkie informacje o tym programie. http://www.taaakaryba.com.pl/new/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 bboobb, przeglądałem ta stronkę przed napisaniem tego pierwszego postu, i dlatego napisałem powyższy post póki co to nie wiem czy to dalej leci w TV choć i tak to była dla mnie daremcha ale póki co to mamy martwy sezon, więc popatrzyłoby się jak inni łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Na TVN Turbo czasami lecą filmiki z WMH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 lecą filmiki z WMH czyżby to jakiś rodzaj żółtaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 andi64, "Taaaka Ryba" leci chyba jeszcze w TV PULS, ale nie pamietam w jakie dni, wiem tylko, że o bardzo późnej porze, jak uda mi się to ustalić, to napiszę. choć i tak to była dla mnie daremcha To fakt, ale na bezrybiu i rak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 WMH = Wędkarstwo Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Na TVN Turbo czasami lecą filmiki z WMH Są to dokładnie te same filmy, które dołączone są na płytach do dwumiesięcznika Wędkarstwo Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 WHM artech, jeszcze raz pytam czy to jakaś odmiana żółtaczki widocznie nie jestem w temacie tak jak Ty WHM: czyżby "wszystkie hamy moje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 bboobb, popsułeś zabawę ale co tam, byle mieć dobry humo r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 andi64, "Taaaka Ryba" leci chyba jeszcze w TV PULS, ale nie pamietam w jakie dni, wiem tylko, że o bardzo późnej porze, jak uda mi się to ustalić, to napiszę. choć i tak to była dla mnie daremcha To fakt, ale na bezrybiu i rak ryba W soboty okolo 12, gdzies te wiadomosc wczoraj wyczytalem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Są to dokładnie te same filmy, które dołączone są na płytach do dwumiesięcznika Wędkarstwo Moje Hobby Filmy w TV nie mają reklam i są też trochę krótsze Na płytach z miesiącznikiem są z 10 min dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 apropo "Taaaaakiej ryby" dziś zostaje wznowiona premiera nowych odcinków WMH na TVN TURBO będą emitowane w każdą niedzielę o godz. 8:30, a powtórki będzie można obejrzeć w niedzielę o godz. 18:30, poniedziałek o godz. 15:30, środę o godz. 10:00 i o 23:30 oraz we czwartek o godz. 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 O widzisz Andi , wreszcie sobie oglądnę jak wygląda ryba . Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Program "Taaaka ryba" od wczoraj uruchomił swoją wersję elektroniczną, dostępna pod adresem http://www.tv.taaakaryba.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 bboobb, dzieki wielkie! Takiego czegos szukałem Tylko trochę dlugo się ładuje i ta rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Jak narazie ta cała TV to jedno wielkie nieporozumienie ,na razie 5 filmów tylko można oglądać i do tego ładują się 10 minut i ciągle przycina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 ta rejestracja Chyba chcą mieć nr telefonu do przyjaciela, aby się wieczorami komuś wyżalić. A poważnie - to brakuje mi przy tej rejestracji tylko rubryk z: nr PESEL i nickiem + hasło do konta na allegro, wtedy byłaby całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi