maniek Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja dam rade luzik Należało by sie zorientować najpierw ilu będzie chętnych ,bo jak na razie jest nas trzech ,a dla tylu znalazło by sie miejsce na Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Należało by sie zorientować najpierw ilu będzie chętnych ,bo jak na razie jest nas trzech chciałbym być czwarty ale niestety sezon wędkarski w tym roku, kończy mi się niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 AAAA zapomnieliscie o mnie oczywiscie pisal bym sie na karpiowa zasiadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 AAAA zapomnieliscie o mnie oczywiscie pisal bym sie na karpiowa zasiadkNikt nie zapomniał na razie tylko jest nas trzech ,i raczej to się nie zmieni ,popatrzcie jakie zainteresowanie zakończeniem sezonu pstrągowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 maniek, uważam ze 3 to i tak ok i takie grono mnie zadowala - tym bardziej ze na pewno kolega Marcin pewnie tez sie dołączy ( poznałeś go na wyprawie pod Lubiąż ) - i juz mamy 4 Takze ja byłbym bardzo chętny na Odre z tego powodu że po prostu nie radze soebie z nią. Wody stojące rozpracowałem, ale rzeka to dla mnie ciężka sprawa. A przy tobie zawsze jakieś doświadczenie mógłbym zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 tez bym sie pisal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 popatrzcie jakie zainteresowanie zakończeniem sezonu pstrągowego No co, z mojej strony konkretne Panowie ja mam ino pytanie: tej soboty nie da się naciągnąć na niedzielę? Tak czysto teoretycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 tej soboty nie da się naciągnąć na niedzielę? Tak czysto teoretycznie.No nie bardzo ,w niedziele Roman pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Kurde może jakoś to pogodzę. No muszę jakoś, no. Choroba no, a o której kończymy? Tak pi razy drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Choroba no, a o której kończymy? O której chcemy dokładnie nie ustalone ,proponuje byc nad wodą o 7 tyle że jeszcze nie wiem gdzie ,może koło papierni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 maniek, bede chcial jakis info.jak tam dojechac,i na jaka rybe bedziecie sie nastawiac, czy zostajemy na nocke i czy jest tam dojazd do samej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 maniek, bede chcial jakis info.jak tam dojechac,i na jaka rybe bedziecie sie nastawiacMowa oczywiście o zasiadce karpiowej jeśli tak to piszemy tu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=9154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 O której chcemy Mi to lotto, że się wyrażę - mam w samochodzie namiot Jestem przygotowana na każdą ewentualność. Tacki, widelce i jakieś duperele mam. Grilla też, wungiel muszę jeszcze skołować bo mi cały poszedł. Wypada jeszcze zaopatrzyć się w bufet proponuje byc nad wodą o 7 tyle że jeszcze nie wiem gdzie ,może koło papierni. Ok, a jak ta papiernia się zwie? Bo ja nie ogarniam tego terenu, muszę sobie znaleźć w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Ok, a jak ta papiernia się zwie?Bo ja nie ogarniam tego terenu, muszę sobie znaleźć w necie. Madi jutro wkleje mapkę dojazdu- puki co szukaj miejscowości Nowa Ziemia pare kilometrów za Zlotoryją w stronę Wałbrzycha od Twojej strony to będzie przed Złotoryją. Zbiórka o godz 7, jesli idzie o jakieś pitraszenie na grilu to trzeba by ustalić co i jak, jeśli masz grila w aucie to węgiel ja zabiorę, jeśli idzie o jadło to nie wiem może każdy coś tam przywlecze i jakoś będziemy się dzielić, napoje "chłodzące" wg uznania i możliwości No w końcu trzeba by jakoś oblać I strażnika Ziemi Kłodzkiej. No a jak tam koledzy czy tylko w trójkę znowu będziemy kontynuować spotkania dolnośląskich haczykowców jazda potwierdzać udział w spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Madi jutro wkleje mapkę dojazdu- puki co szukaj miejscowości Nowa Ziemia pare kilometrów za Zlotoryją w stronę Wałbrzycha od Twojej strony to będzie przed Złotoryją. Mam tę wiochę przed oczami, natomiast jedyną papiernię jaką znalazłam to jest jakiś zakład pracy chronionej, ale od "mojej strony" za Złotoryją - ul. Sprzymierzeńców. Chyba, ze to ma być coś innego lub ew. była papiernia jesli idzie o jakieś pitraszenie na grilu to trzeba by ustalić co i jak, jeśli masz grila w aucie to węgiel ja zabiorę, jeśli idzie o jadło to nie wiem może każdy coś tam przywlecze i jakoś będziemy się dzielić Nie no bez tego to się nie obejdzie, toż to najważniejsza część całego spotkania. Nie ma to jak posadzić cztery litery i pogadać napoje "chłodzące" wg uznania i możliwości No w końcu trzeba by jakoś oblać I strażnika Ziemi Kłodzkiej. O w mordę, wydało się A oblać trzeba choćby jakimś sikaczem, tego I babskiego No a jak tam koledzy czy tylko w trójkę znowu będziemy kontynuować spotkania dolnośląskich haczykowców jazda potwierdzać udział w spotkaniu. Ja się dziwię, Panowie nie wiecie co tracicie. Pakujta sprzęcior, kiełbachę i jazda Yyyy a gacie mam brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie moge sie doczekac konkretnej odpowiedzi,na jaka rybe nastawiacie sie na tej papierni, czy oprocz spina mozna tam cosik innego polapac W najgorszym wypadku przezbroje matchowke,skocze do sklepu i kupie pare woblerkow i paprochow,jakas plecionke 0,10 mam. madi, a Ty przypadkiem nie bedziesz jechac na ta miejscowke przez Walbrzych to na dwa auta razniej bylo by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie moge sie doczekac konkretnej odpowiedzi,na jaka rybe nastawiacie sie na tej papierni, czy oprocz spina mozna tam cosik innego polapac Przede wszystkim będzie to bardzo efektowne zakończenie sezonu pstrągowego, ale z pewnością co innego też w Kaczawie pływa madi, a Ty przypadkiem nie bedziesz jechac na ta miejscowke przez Walbrzych to na dwa auta razniej bylo by No jasne, że tak. Tylko, że ja jestem wariat..... Nie no żartuję, zawsze możemy się zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 madi, W takim razie ok.Mozesz rowniez przepakowac sie do mojego auta bo miejsca jest mnostwo,a ja jade sam :grin:chyba ze ktos po drodze bedzie chcial sie zalapac,a nie ma czym dojechac,to nie ma sprawy,miejsca na 7 osob.a Madi jadac do Zlotoryji przejezdzasz 50m od mojego domu,latwo trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 madi, W takim razie ok.Mozesz rowniez przepakowac sie do mojego auta bo miejsca jest mnostwo,a ja jade sam No nie ma sprawy, ja też jadę sama Kurcze tylko dlaczego ja mam się przepakować, z reguły babki za dużo pakują tak na "zaś". Ok, zobaczymy na miejscu jak to będzie wyglądać i ile będzie z tym roboty Na priv wymiana fonów i ew. miejsca spotkania (pewnie pod domem, tylko nie wiem co na to małżona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 madi, bez obaw mam wspaniala polowe pisz na priv nr fon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 madi, bez obaw mam wspaniala polowe Pogratulować pisz na priv nr fon Tośmy se nawet pogadali. Kurcze Panowie, znacie te miejscówki, ponawiam pytanie bo się gdzieś zgubić: Brać gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 No a jak tam koledzy czy tylko w trójkę znowu będziemy kontynuować spotkania dolnośląskich haczykowców ja jeszcze miesiąc jestem wykluczony z wszelkich wypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Kurcze Panowie, znacie te miejscówki, ponawiam pytanie bo się gdzieś zgubić:Brać gacie Możesz bez gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 A wiec jeśli idzie o możliwości łowienia to tylko spin, jest to woda krainy pstrąga- górska więc obowiązuje jedynie sztuczna przynęta, to tyle odnośnie łowienia, na mapce zaznaczyłem miejsce spotkania Magda jak będziecie-sz jechaćod Was to po lewej stronie naprzeciw budynku mieszkalnego wysokiego zobaczycie wiatę z schnącą celulozą przed nią jest dróżka do samej rzeki około 150-200m to będzie miejscem spotkania. Jak jeszcze jest coś niejasnego to jestem pod fonem bo mi mój lapek odmawia posluszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Możesz bez gaci maniek ja się nie dziwię, że Tobie o tej godzinie takie propozycje chodzą po głowie Dobra, będę mieć w samochodzie, jak coś to je wsadzę na tyłek na mapce zaznaczyłem miejsce spotkania Magda jak będziecie-sz jechaćod Was to po lewej stronie naprzeciw budynku mieszkalnego wysokiego zobaczycie wiatę z schnącą celulozą przed nią jest dróżka do samej rzeki około 150-200m to będzie miejscem spotkania. Ok, zakumałam. Do zobaczenia na miejscu. Starczy mi na tamte wody żyłka 0,16? Czy może założyć coś mocniejszego, mam w zapasie 0,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi