Grzes D. Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Polecam muchowa kamzelke jaxona. Z racji ze lowie glownie w podniobutach i duzo brodze rowniez ze spinningiem doskonale mi sie sprawdza. Rowniez na lowieniu z brzegu. Choc krotka to pojemna i trwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Simms Fly Fishing G3 Guide Vest cudo ale gdzie kupić ? w sklepach wędkarskich powywracało sie sprzedawcom w du**** i wołaja 800-900zł w USA to koszt 160$ okolo 350zł moze ktos ma namiar co by kupić poniżej 500zł ? w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 w USA to koszt 160$ okolo 350zł Więc dlaczego tam nie kupisz jeśli możesz zaoszczędzić 500zl.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 nie znam procedury 1. e-bay ? , sklep ? 2. przesyłka firmowa ? prywatna ? 3. cło ubezp i tp moje zrodło z USA wróciło normalnie kupowalem na e-bay + paczka morska 30$ i wychodziło za grosze np. kolowrotek DAIWA EXCEL 3500 to koszt 150zł w Polsce to 400zł szukam kogoś kto sie zajmuje prywatnym importem a nie jest zdziercą rozumiem że musi zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 koyot więc poszukaj trochę I będzie super Tomek_N troszkę się zna Tzn. wiem, że tak kupował - nawet z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 599 pln w najdroższym sklepie internetowym TAIMEN poszukaj rodziny w USA niech Ci wyślą a przy okazji jedną szt dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Poszukaj na flyfishing.pl w komisie, np: http://flyfishing.pl/komis/msg.php?id=13812&offset=0 http://flyfishing.pl/komis/msg.php?id=13797&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 WIELKIE dzieki będziem polować lub kombinować ale kamizelka rewelka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 jeden z kolegów szukał coś dobrego ale w przyzwoitej cenie Prosze 120zł RON "THOMPSON" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Ja kupiłem taką: Polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ja dzisiaj kupiłem muchową kamizelkę Cormorana. Byłem w niej krótko na rybach i jestem bardzo zadowolony. Podoba mi się patent z rozpinaniem boków, dzięki czemu zmienia się rozmiar kamizelki (lato, zima-na kurtkę). Ilośc kieszeni wystarczająca, mieszczą się pudelka z przynętami, ma tez kieszeń z tyłu. Cena 130 zł. Aha, ten gość na fotce to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 kupiona ilość patentów w tej kamizelce jest ogromna upchałem w nią cały plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 kupiona ilość patentów w tej kamizelce jest ogromna upchałem w nią cały plecak a ile za nią dałeś jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Ja dałem 500zl jak był dolar tani w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 kupiona ilość patentów w tej kamizelce jest ogromna upchałem w nią cały plecak a ile za nią dałeś jeśli można wiedzieć? 450zł ale teraz przy tymkursie bedzie cieżko w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 a ja kupiłem taką też upchałem plecak z przynętami ale jestem happy co roku nowa kamizelka moda na topie kamizelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Kolego JEUX, moim zdaniem zrobiłeś z siebie dziada, 59zł-smiech na sali. Wiem, że nie każdy ma potężny budżet ale mogłeś dorzucić stówke i kupić tą Cormorana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 pastor, a powiedz mi czym się różni od mojej po za ceną i napisami czy trzymałeś ją w ręku i moją czy masz porównanie moja jest wolno przemakalna a Cormorana jest ze zwykłego materiału.a po drugie zważaj facet na słowa i następnym razem nie obrażaj nikogo . Co do mojego budżetu to co jesteś fiskus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 pastor, widze ,że jesteś jeszcze na etapie byle drożej i większy szpan nad wodą ...ale nie tędy droga kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Wędkowanie to moje hobby i wydaje tyle ile moge(czyli jak najwięcej) na cały sprzęt, a ta którą kupiłeś za 59zł wygląda na fartuch albo kamizelkę do warsztatu mechanicznego lub wulkanizacji i piszesz że spakowałeś do niej cały plecak(chciałbym go zobaczyć). Parę lat temu kupiłem ABU ("szarpnąłem się") i mam ją do dziś i nie zanosi się na nową. Napisałem swoje zdanie bo mam do niego prawo, na mój gust jest marna choćby nie wiem z czego była a na temat gustów się nie dyskutuje. Chyba wszystko. P.S. Nie spinaj się to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Kolego pastor, moim zdaniem zrobiłeś z siebie buraczka który świat ogląda przez pryzmat złotówek, taki nowobogacki styl bycia - śmiech na sali. Mam nadzieję że się nie obrazisz, wyraziłem swoje zdanie bo mam do tego prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 buraczek tak brdzo delikatnie powiedziane ...wg mnie buraczysko jak cholera...ale to moje prywatne zdanie..mam do niego prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Za to ja mam prawo do tego: Kategorycznie wracamy do tematu O "dziadach" czy "burakach" można podyskutować tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Kolego JEUX sorki za "dziada"-więcej się to nie powtórzy. Trzymaj się ciepło w wolnoprzemakalnej kamizelce, daj znać jak spisuje się na deszczu, ciekawy zakup-może też sobie taką sprawie na majówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 No i nastała dla mnie chwila kolejnego bardzo ważnego wyboru, czyli zakup kamizelki spinningowej, która to w tym roku będzie niezbędna, żebym jakoś funkcjonował na zawodach okręgowych... Odświeżę temat, wiosna tuż tuż MAM NADZIEJE... Jakie macie kamizelki, czemu akurat te no i ich zalety, wady, dlaczego ta a nie inna, czy się sprawdza ile lat już ją użytkujecie itp. Póki, co w tym temacie nie ma jakichś wielu porad a myślę, że aby portal się rozwijał to potrzeba tych postów nie tylko w hydepark'u i tematach ogólnych ale przede wszystkim w tematach odnośnie sprzętu Ps. myślę że kwotę 150 zł mogę przeznaczyć. Ta cormorana, kolega Jacek o niej pisze na poprzedniej stronie wygląda dosyć dosyć Wiadomo muszę iść do sklepu przymierzyć, ale... trzeba opinii, a sprzedawca poprostu będzie chciał opchnąć i będzie cukrował... :/ Koledzy spinningiści pisać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi