jantat Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do echosondy LAWRENCE X 125.Bardzo proszę o pomoc ,gdzie ewentualnie ją mogę znależdż.Dzięki serdeczne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jans Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Sprzedają na allegro.POZD.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Wejdź na www.fishing.pl, tam zamieściłem adresy, gdzie możesz się bezboleśnie nauczyć obsługi sprzętu Lowrance w sieci. Jest dostępny emulator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Witam Mam taką mała książeczke, 80 stron. Jest tlumaczniem instrukcji angielskiej. Pokrywasz koszt ksero i wysylki i ją masz.... Uprzedzam, ze sama ksiazeczka jest wydrukowana w bardzo "sredniej" jakosci, wiec elementy graficzne moga wyjsc niewyrazne. Tekst jest ok. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaronik Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich i prosze o pomoc poprosilem juz shoguna zeby poszperal dla mnie ale spytam rowniez was i prosze bardzo o pomoc posiadam (pozyczona) echosonde od kolegi firmy EAGLE model: CUDA 240 S/GPS i mam tylko do niej instrukcje po angielsku jesli ktos by mial instrukcje konkretnie do niej to by bylo swietnie ale mysle ze jak bym dostal instrukcje od innej sondy to przeciez znaczenie slow podobne, takze mysle ze bym sobie poradzil bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 No powiem Ci że po polsku to może być problem. Domyślam się w czym tkwi Twój problem. Powiem Ci tylko że oryginalne (angielskie) instrukcje są zwykle pełniejsze (obszerniejsze). Ja osobiście jak mam do jakiegoś sprzętu do wyboru instrukcję PL i ENG to zawsze wybieram angielską. Jakoś łatwiej mi zrozumiec o czym mowa. Ale to pewnie skrzywienie zawodowe. Tak więc moja propozycja weź słownik i jazda! Za 6 zeta możesz sobie wykupić sms-em pełny dostęp na tydzień do http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html gdzie są słowniki specjalistyczne i techniczne więc napewno nie będziesz miał problemów z tłumaczeniem - a przy okazji jaka wartość edukacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek25 Napisano 6 Listopada 2006 Share Napisano 6 Listopada 2006 Poszukuję w/w instrukcji (do Sonaru CUDA 250 S/MAP z GPS firmy Eagle) lub jakiś namiarów gdzie kupić lub popytać. Info proszę najlepiej na maila: ogr20@wp.pl Pozdrawiam, Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Witam!Mam ten sam problem,ale mam troszkę inną sondę mianowicie Echosonda Eagle Fish Easy 2 Jak by ktoś miał to Wyślijcie na s_ka@wp.pl ..!Dzięki A co do słowników to można zassać z tej stronki :http://torrenty.org/torrent/24975 Co do tłumaczenia to bym sie grubo zastanowił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku44 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 witam.podepnę się pod tenmacik.poszukuję instrukcji w jężyku PL do echosondy humminbird 717.Jeżeli ktoś takową posiada lub wie gdzie można ją zdobyć proszę o pomoc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzs Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Witam, poszukuje instrukcji obsługi w języku polskim do echosondy Lowrance LMS 522 iGps Z góry dzięki za pomoc !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Witam czy ktoś posiada model Humminbird seria 3xx lub 5xx i były uprzejmy udostepnić instrukcje PL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 już jest dla modeli 515 525 535 565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawron_ziel Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 witam ja też kupiłem takie echo też nieposiadam instrukcji jestem w stanie nawet zapłacić za takową. z tego co sie zorietowałem to wystarczy jaka kolwiek instrukcja do serii 500 uprzejmnie prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketonal Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Witam. Słuchajcie jakie są różnice między : Lowrance x125 a x135 Podstawowa różnica, którą ja odnajduję to fakt, że x125 posiada moc sygnału 2400 watów peak-to-peak, a x135 4000 watów peak-to-peak. Co te dodatkowe waty powiedzą mi w praktyce Jak sądzicie, która z tych echosond jest lepsza na Polskie zaporówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wmirucki Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Szukam polskiej instrukcji do humminbird 565. Moze ktoś pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik29 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 już jest dla modeli 515 525 535 565 Witam Serdecznie, Pilnie poszukuję instrukcji do modelu 565 w jęz polskim Czy mogę liczyć na pomoc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik29 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Witam Serdecznie, Od wczoraj również jestem posiadaczem echosondy humminbird 565, niestety bez instrukcji w jęz polskim Czy mogę liczyć na pomoc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawron_ziel Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 też szukałem ktoś z forum ma niepamiętam kto ceni sie 50 zł za ta instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik29 Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Czy ktoś może mi pomóc w uzyskaniu instukcji dla tego modelu 565 , Oczywiście nie chcę za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koyot Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 INSTRUKCJA Humminbird dla modeli 515 525 535 565 jak ktoś potrzebuje niech wali na PW sprzet 565 jest rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poohatec Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Dzień dobry wszystkim, miałem niedawno przyjemność zakupić echo EAGLE ACCURA 240. Wszystko ładnie pięknie, ale instrukcja niestety po angielsku. Czy ktoś z Państwa ma może ten model i zechce się podzielić czy może znacie Państwo jakieś źródła gdzie mógłbym to znaleźć? Dziękuję serdecznie za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Witam mam prosbe potrzebuje instrukcje obslugi echosondy HUMMINBIRD SMART CASTRF35 najlepiej w jezyku polskim. bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriani Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Gregorek, Witam. Sprawiłem sobie a raczej sprawiono mi prezencik z X135 ale z USA i też brakuje mi kilka tłumaczeń. A czy nie lepiej zrobić kilka fotek tej instrukcji, nawet w miarę dobrym telefonem (2mln pixeli) i wrzucić na pocztę. Z chęcią poczytałbym sobie w ojczym języku taką instrukcję. Byłbym wdzięczny a może i zoobowiązany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur1020 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Witam brać wędkarską. Zakupiłem niedawno echosondę X-125 Lowrance i poszukuję do niej instrukcji po polsku (elektronicznej lub papierowej). Może ktoś mógłby mi pomóc. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamek9 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Witam Również zakupiłem Lowrance X125 i poszukuję instrukcji po polsku. Jeśli ktoś mógłby pomóc proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi