faflik Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Paralotniarstwo zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 faflik, piękne hobby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 piękne hobby Zgadza się. Przelecenie na wysokości 2000 m przez cumulusa i poczucie jego smaku w ustach oczyszcza z trosk. Polecam każdemu spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 faflik, Co to za zabawa, jeśli nie lądujesz na dupie ? Od 16 roku życia, jesli czas pozwala, udało mi się zgromadzić w książce skoków 11 wpisów. Jak tu sie martwic o zwykłe sprawy, kiedy nie wiesz czy wylądujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Skoki są dla skoczków, a to jest inna dziedzina sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łokonek Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Łucznictwo, akwarystyka, sport, muzyka (głównie rock), origami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 jedzenie .. karkówka , golona , galaretka z nóg , flaczki i król coca cola.. 2 litry min dziennie ale chciałbym czyms jeszcze poprostu wędka zajmuje moje 100 wolnego czasu ,, kiedys jeszcze fajki ale juz nie aaaa zapomniałbym .. gołe baby i szukanie w sieci jaki to sobie kupie samochód na ryby a zawsze kupuje dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 a ja sobie bronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 ps - czasem nurkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Ostatnie zdjecie miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 ps - czasem nurkuje :mrgreen: :mrgreen: Już wiadomo dlaczego sandacze na Parnicy nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 a ja sobie bronie ale grasz gdzieś czy tak sobie kopiecie ja w klatce byłem uziemiony 5 lat w barwach Hutnika Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 feeder, od 4 lat nie gram na boisku ale obstawiam klatke na hali w stargardzkim halpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 obstawiam klatke nie obstawiasz tylko zapychasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 no ja już też z 5 lat nie gram nigdzie nie raz na boisko się wyskoczy oo w halpie mówisz że grasz ... też miałem kilka ofert ale nie skorzystałem brzuch urósł dupa urosła to już jednak nie ta sprawność nie raz jak stoje na siódemkach to ciężko mi się wogóle od ziemi oderwać haha ja też grałem nie raz w zakładówkach na tkkf ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 bifa, czy tobie znudziło sie oddychanie prostym noskiem feeder, co ci urosło ja mam 120 kg i latam fruwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 wiesz jak grałem to ważyłem 70 max 72 teraz to już ponad 80 może jakbym dalej ćwiczył nogi to bym dawał rade jak grałem to na nogi wyciskałem ponad 200kg nie wiem jak teraz ale wole nie próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 to jak ja grałem z hutnikiem to Ty mały byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 bifa, czy tobie znudziło sie oddychanie prostym noskiem ja mam skrzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrasik69 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 http://hobbywedkarstwo.pinger.pl/ ostatnio zacząłem blog pisać, a poza tym to grzyby, inwestowanie na gpw, sport (tenis, snooker, piłka nożna i inne), astronomia, meteorologia i wiele innych;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Najbardziej po wędkarsrkie to motoryzacja potem sporty(bmx,deskorolka,jazda na nartach,pływanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybosz Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Ja książke historyczną lubię poczytać dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Historia drugiej wojny światowej. Zwłaszcza broń tamtego okresu- głównie wermacht i wafen ss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Historia drugiej wojny światowej. Zwłaszcza broń tamtego okresu- głównie wermacht i wafen ss. Również się interesuje tym okresem. Cała druga wojna światowa jest bardzo ciekawa, ale faktem jest że ss i wermacht rox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymSzon Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Po wędkowaniem to kolarstwo grawitacyjne czyli skoki na rowerze a potem bilard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi