exitmaku Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 wie ktoś gdzie można znaleść aktualny stan Odry w Bielinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 U mnie byłem w niedziele w okolicach Bielinka, nie ma tam czego szukać stan wody bardzo wysoki, przekroczony stan alarmowy. Tu masz aktualne stany wód http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php patrz na Gozdowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Mam pytanie ? chodzi o Bielinek czy można tam łowić, ponieważ ilu ludzi tyle opinii, a wiem że w śród nas jest rzetelna wiedza wiec pytam !!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 okonia, zależy o co pytasz. Jeżeli o żwirownię, to nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 czy można tam łowić, ponieważ ilu ludzi tyle opinii, a wiem że w śród nas jest rzetelna wiedza wiec pytam !!:) Łowię często w okolicy. Jezeli chodzi o łowienie na Odrze - można, zezwolenie SR Regalica. Jezeli chodzi o żwirownię, w zeszłym roku wprowadzono oficjalny całkowity zakaz łowienia tam (wielka szkoda ). Mimo to często widzę na żwirowni łodzie szukające sndaczy. Słyszałem też o mandatach rzędu 200-500pln za łowienie tam. Także nie proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Jeżeli o żwirownię, to nie można. Nie do końca prawda. Można uzyskać pozwolenie u kier. kopalni p.Szóstakiwicza. Tyle,że łatwo nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Tyle,że łatwo nie jest... Trzeba dobre znajomości mieć. Jak ze wszystkim w naszym kraju, są równi i równiejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Trzeba dobre znajomości mieć. Jak ze wszystkim w naszym kraju, są równi i równiejsi Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Panowie bierze, bierzeeeeeeeeee można po kilkanaście (dziesiąt) holów zaliczyć i to grubasów problem tym ze jak złapią to albo paliwo spuszczą albo przebiją opony w ostateczności Policja mandat za wtargnięcie wlepi. jechać nie jechać oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Panowie bierze, bierzeeeeee skąd takie info ? jedz a my czekamy na reelację ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 problem tym ze jak złapią to albo paliwo spuszczą albo przebiją opony w ostateczności Policja mandat za wtargnięcie wlepi. jechać nie jechać oto jest pytanie Jak już ktoś się upiera żeby jechać pomimo zakazu łowienia (są szczęśliwcy, którzy łowić mogą) to polecam dojazd od strony cichej zatoki. Najczęściej cisza i spokój więc i autko będzie bezpieczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen59 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Ja słyszałem ,że żwirownie ktoś prywatnie wykupił i łowić już można ,ale niewiem czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 witam do kogo w tym roku należy Bielinek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Jeżeli chodzi Tobie o Odrę to jak zawsze Spółdzielnia Regalica, a jeżeli o żwirownię to należy do kopalni i jest zakaz wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enkane Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Mam nastepujace pytanie, mam zezwolenie SUM-owskie i PZW na wody nizinne, czy z tym mozna polowic na odrze w bielinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 a umiesz czytać ?/ patrz wpis wyżej co napisał artech :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enkane Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 a gdzie mozna kupic zezwolenie na ta wode i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 gdzieś było napisane o tym.... wpisz w google spółdzielnia rybacka regalica ... tam mają cennik opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enkane Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 ok, znalazłem, dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Niestety nie.. musisz sobie wykupić pozwolenie Rybackiej Spółdzielni Regalica.. ale o tym wszystkim w pigule ---> POZWOLENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Mam zamiar wybrać się niedługo pierwszy raz na Bielinek był ktoś ostatnio skubie sandacz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 ..dzisiaj byłem .. generalna kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Witam wszystkich czy wie ktoś może jaka sytuacja na Piaskach, Bielinku ?? Łowił już ktoś ?? interesuje mnie stan wody czy główki mocno pozalewane dodam ze łowie z lodzi Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 STANY WODY W WYBRANYCH PROFILACH WODOWSKAZOWYCH W DORZECZU ODRY http://www.pogodynka.pl/polska/hydro/odra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Ja tylko przybywam z pomocą Tą stronę czasem ciężko wypatrzeć nawet przez google. Polecam dodać do zakładek: http://monitor.pogodynka.pl/ A tutaj jest Odra przy ujściu: http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Odra_do_Bobru Stany wód aktualizowane są co 10 minut, trzeba tylko dodać 2 godziny ze względu na czas letni. Jest także więcej stacji wodowskazowych niż na stronie, którą artech podał. Na wykresie są co godzinę. Najlepsze narzędzie jakie znalazłem narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi