nalewator Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Przyłączam się do pytania .Czy coś ruszyło po ochłodzeniu?? jak tam za taśmami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Wczoraj od strony drogi na Paczków nie widziałem jeszcze dużego ruchu (nie drogowego oczywiście.. . Ja jednego malego leszcza, drugi przypadkowo zapytany podobnie. Nie zauważyłem żeby inni ciężko pracowali kijami w czasie mojego pobytu (godz.18 do 21). Kilku zostało na nockę. (przy garbatym mostku nie miałem okazji zajrzeć) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Witam koledzy. Czy coś bierze na Topoli teraz ? Warto jechać na leszczyka czy nie bardzo ???? Co w ogóle na Kozielnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 wczoraj na Topoli od taśm nie brało nic u nikogo, natomiast we wtorek leszczyki ładnie brały , trzeba po prostu trafić jak są głodne ), oczywiście prawdopodobnie pogoda ma tu kluczowe znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 A o której godzinie byłeś Rolando ???? CZyli co nie warto jechać ???? Zastanawiam się, no ale cóż sam nie wiem chyba pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Wczoraj bylem 16-21, dzisiaj 16-18 nie bierze, mysle ze nie ma sensu w taka pogode bo leb chce urwac i ryba nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Gdzie byłeś na co łowiłeś ? A inni ? To dziwne bo wiatr z zachodu i fala a leszcz powinien brać na fali . Napisz Rolando czy inni też nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Przy betonowce droga na paczkow, za tasmociagiem pierwszy parking , nikt nic nie lapal, przyneta bialy robak , podobno na otmuchowie ciagna niezle lopaty, mam zamiar wybrac sie tam w przyszlym tygodniu pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 i na głębinowie. Rolando ale z tego co zauważyłem na Topoli jak bierze to od 7 do 13 i potem cisza. Na innym forum czytalem gosicu przedwczoraj polapal 8 szt w tym 2 po 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 a mozesz mi podac link to tego forum, godzina nie ma znaczenia juz sie o tym przekonalem , jesli rano biora to pozniej zazwyczaj tez ,przykladowo we wtorek 50tki po godzinie 19tej mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guliwer89 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 I jak tam panowie na topoli??? Był ktoś może na rybkach, jakieś osiągnięcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t28omi Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Ja byłem w czwartek i w piątek. W czwartek 4 leszczyki a w piątek 3 leszczyki. Rozmawialem z trzema wedkarzami co siedzieli od niedzieli i do piatku zlapali razem 10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 witam coś mnie wieści doszły o jesiotrze na topoli ze narybek wpuścili i co 2 branie to te małe się czepiają ? podrzuci ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 siemka panie i panowie jak tam polapaliscie cos przez weekend na topoli ? ja bylem w niedziele od 9 do 13 jedno branie i to wszystko. Nawet płoc nie brała na spławik. Porazka wielka. Na dodatek na topoli robią sie 2 pilce czyli obozowiska namioty dzieciarnia itp. Nikt tego nie kontroluje. Nie ma juz zakazu rozbijania namiotów na topoli bo kiedys cos takiego było ? Nawet juz spokonie nad woda nie mozna ehhh wszedzie ci ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guliwer89 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, chciałem sie zapytać jak tam sytuacja na garbatym bo chce jutro sie wybrać i niewiem czy miejsce tam znajdę. Czy dużo ludzi tam jest rozbitych na dłużej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Panie i Panowie jak sytuacja z leszczem na topoli??? Mam ochotę wybrać się na nockę na leszcza ale nie wiem czy już czas? Czy ktoś coś wie jak sytuacja? Na pewno nie będę pchał się obok garbatego mostu bo "ludż na ludziu" . Dajcie znać jaka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 nie bierze tyle ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 bierze, ale nie w nocy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Siedziałem dzisiaj na tasmach od.4.15 do 9.30 i nic ,zero,nawet stuknięcia.Dało sie zauwazyc jak leszcze pływaja stadami(ławicami) po lustrze wody.Całe setki wielkich ryb,miały w dupie pyszne zanety,robaczki,atraktory,po prost pływały na plecach i sie smiały z nas.Jeden z kolegów od razu powiedział ze jak ryba wierzchem pływa to mozna się pakowac,no i miał racje.Pozdrawiam wytrwałych,ja na razie odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzisiaj przyjechałem o godz, 10 od strony betonowki , pierwsze co rzucilo sie w oczy to stado ryb na 30 metrze od brzegu:) oraz wedkarze bez siatek w wodzie. do godziny 15 udalo mi sie złowić kilka ladnych sztuk, ,największa 56 cm. po raz kolejny okazalo sie ze ryba juz jest w lowisku w ciagu 10 minut po zarzucenia mialem juz 2 leszcze . Od dluzszego czasu widac te stada wystających grzbietów, nie wiem czy to leszcze czy inne ryby?? nie wydaje mi sie po dzisiejszym dniu żeby ich obecność miała wpływ na gorsze brania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Gdzie zginęły wpisy z dzisiejszego dnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Rolando, może ty masz jakis sposób hehe Dziś byłem krótko i w zasadzie to co wcześniej pisane czyli piękna tafla i prawie bez brań (przy taśmociągach przy betonówce). Przechodzący koło mnie zaraportował że nie miał nic caly dzień, przepytał też innych i tylko pojedyńcze sztuki gdzie niegdzie. Mi się trafił okoń bo łapałem na czerwonego. Ale woda wieczorkiem do oglądania była cudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 jareksm2, no właśnie mnie to zdziwiło że taka cisza na tych dwóch tematach (pilce topola) a tu chyba jakaś awaria mała była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Dzisiaj o 3.00 rano pisałem posta zaraz jak wróciłem z Topoli a właściwie z Kozielna. Totalna lipa. Byłokilka skubnięć na białego (byłem od przeciwnej strony niż betonówka tj. od strony Paczkowa - Błotnica, tam na przeciwko wyspy) ale nie zaciętych Niestety. Pózniej pare godzin moczył się trupek na sandacza ale zero efektów. Obok sąsiedzi podobnie, słyszałem na ich sygnalizatorach krótkie "stuknięcia" i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 jareksm2, przy okazji Kozielna... czy cały zbiornik czy część należy do PZW Wałbrzych? nie mam opłaty krajowej czy opolskiej a kiedyś natknałem się na jakiś niejasny post czy zapis na necie. I dokładnie nie wiem. Na razie tam nie poławiałem. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi