luk1234 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Jacek, na dawnyum parkingu Turzynu, gdzie teraz jest tragowisko, jest przy wjeździe kilka miejsc parkingowych, jak 2 razy tam byłem było gdzie stanąć Ja w nastepnym roku rozwarzam Big Fisha, bo chyba najaktywniej działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Ja w nastepnym roku rozwarzam Big Fisha No właśnie, Big Fish to chyba najlepsze koło. Deuuu do nich należy, może napisze jak tam trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 No właśnie, Big Fish to chyba najlepsze koło. Deuuu do nich należy, może napisze jak tam trafił może ja to nie Deuuu, ale jak chcesz do Big Fisch to zrób opłaty w Kleniu koło byłej Galerii Centrum lub na Manhatanie. Poza tym Sprzedaż SKŁADEK ROCZNYCH odbywa się w niżej wymienionych Kołach: http://www.pzwszczecin.com/informacje.php?id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Dzięki Artech, o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 No i zmieniłem koło na Big Fish. Moje wypięło się więc czas na zmiany nadszedł. W Kleniu dziwnie patrzyli na gościa w polarze haczykowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 no to kocur jesteśmy w tym samym kole, ja też zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Trzeba będzie na jakieś zebranie się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 No tak. Maja coś tam powywieszać z terminami na Kleniu, ale jeszcze nie widziałem. No i może później jakieś zawody, połączone z pieczeniem kiełbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Jak monitorujesz sytuacje to daj znać w razie czego. Zawsze to będzie okazja do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Was już tylu jest w szczecinie, że moglibyście jakieś własne (czytaj haczykowe) koło założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 I będziemy panowie działacze tak opluwani na necie Za 6 tyś. PLN w sumie mogę być prezesem A tak serio to dopiero emeryt ma czas na zajmowanie się tymi sprawami. Praca zawodowa oraz rodzina częściowo kolidują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Za 6 tyś. PLN w sumie mogę być prezesem ... klubu tęcza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Na gg gamoniu masz namiary gdzie masz zrobić opłaty. Później pomyślimy nad przejęciem władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maba81 Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 A ja nie jestem w żadnym kole ale mam zamiar się zapisać już na dniach... okolice Wałcza ,może jakieś namiary panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 a ja jestem w kole "Łosoś" w miejscowości Resko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 witam po przerwie.... Ja tez już jestem w big fish-u Jacek mnie namówił ..mówił że będą nagrody itd.i że będziemy grochówke jedli ale ja nie jestem sentymentalny więc mogę należeć do koła haczyk i mogę być skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Ja tez już jestem w big fish-u Jacek mnie namówił ..mówił że będą nagrody itd.i że będziemy grochówke jedli Hehehe, trochę inaczej to pamiętam - ustaliliśmy, że jak jesteśmy w kole Kiełbik, to jakieś małe rybki łowimy, no i że to w ogóle niepoważne jakieś - Kiełbik, phi. No więc zapisaliśmy się do Big Fisha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Wina wujka sobiego bo szczupcami namieszał wszystkim w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Kocur szkoda że zmieniłeś koło . Ja właśnie przyłączyłem się do koła Bulaj nr59 i razem z kumplami chcemy je reaktywować ( już były w tym roku zawody 1-01 na Troć i 17-01 na lodzie na jeziorze Steklno ) Następne w lutym na Bałtyku. Powstaje strona www tylko trzeba czasu by to wszystko ogarnąć ale zapał jest i chętnych przybywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Teraz to już "po ptokach". Jak byłem w sklepie robić opłaty to miła pani powiedziała że już niczego nie ma itd. U mnie długo proces decyzyjny nie trwa więc poszedłem sobie dalej. Poobserwuję sobie co i jak i może za rok Jakby co to podeślij namiary do strony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Sklep na Manhattanie miał Bigfisha teraz jest tam Bulaj już jest ok 80 wędkarzy tylko nie wszyscy są zainteresowani zawodami . Są tacy co składki wykupują i na tym koniec .Mam nadzieję że znajdzie się paru zapaleńców i koło będzie aktywne . Czekam na pierwsze zebranie gdzie zapadną decyzje na temat stronki i chętnych do działania a nie do gadania jak to było w latach poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Ja to mam fart rozpadło się, odszedłem a tu takie ruchy oby Wam się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Kocur kto powiedział że się rozpadło , pani ze Szczupaka na Książąt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Nom jakoś tak mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Wszystkich Członków Koła PZW Szczecin nr 59 Bulaj proszę o kontakt na pw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi