artech Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 bo może chociaż tu będzie można swobodnie pogadać o zadku maryni Do tego mamy HydePark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 oho - nakryli nas no ciekawa byłam kiedy to się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Ups a tak fajnie się zapowiadało.... Dobra spadam do HydePark'u na ploteczki.... P.S. A tak na serio to jest testowanie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 P.S. A tak na serio to jest testowanie postów Raczej testowanie mojej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Mam plan schowajmy sie gdzies indziej wiad na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Uważaj co mówisz na pw bo admini maja dostęp do prywatnej korespondencji Całkowita inwigilacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Uważaj co mówisz na pw bo admini maja dostęp do prywatnej korespondencji Całkowita inwigilacja Tak i wiem o tobie wszystko Zapakować to w teczkę i już po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Ja swoja teczkę spaliłem razem z książkami jak po osiemnastu latach skończyłem szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 o Boscheeee a ja napisałam do Bogusia I co teraz bana dostanę? Czy może założycie mi "teczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Widzę że na naszym forum zaczyna się robić opcja "MY" i admin + moderatorzy - daleko tak niestety nie zajedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Widzę że na naszym forum zaczyna się robić opcja "MY" i admin + moderatorzy - daleko tak niestety nie zajedziemy Spoko Artech te posty powyżej to taka złośliwość pokryta żartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Widzę że na naszym forum zaczyna się robić opcja "MY" i admin + moderatorzy - daleko tak niestety nie zajedziemy Zawsze tak jest w każdym systemie, ze jest władza i opozycja Ale tylko władza dążąca do władzy nie zdaje sobie z tego sprawy. Potem do władzy dochodzi opozycja i też się dziwi jak nagle jest po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Pokrecone to wszystko. Nie prawda Jarosławie. Dostep do Pw.? gdzieś kiedys chyba z dwa lata temu napisałem temat komunikatory tylko gdzie to jest? Przeciez mozna pogadac przez mikrofon na gg albo skypa a juz kamera och super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Dostep do Pw.? Skąd wyście wytrzasnęli, że moderatorzy mają dostęp do PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Uważaj co mówisz na pw bo admini maja dostęp do prywatnej korespondencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No co chcecie prosty zemnie chłop ico z jezyka to do serca. Co pisza to wiem.Skad moge wiedziec ze tak albo nie. Teraz wiem ze nie. Czy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Widzę że na naszym forum zaczyna się robić opcja "MY" i admin + moderatorzy - daleko tak niestety nie zajedziemy a i tak z góry skazani jesteście na porażkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Temat testy,to są moje testy z wstawianiem filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Kwietnia 2007 Share Napisano 20 Kwietnia 2007 A ja tutaj testuje mój nowiusieńki avatarek O to ja: madi Tak na marginesie fotka z zeszłego roku robiona do dyplomu uwieńczającego ukończenie studiów, a i wykopałam z twardziela bo skanowałam do CV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2007 Share Napisano 20 Kwietnia 2007 O to ja: madi madi, madi cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Kwietnia 2007 Share Napisano 20 Kwietnia 2007 O to ja No, no A ja stawiałem na brunetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Kwietnia 2007 Share Napisano 20 Kwietnia 2007 madi, madi cool Hihi No, no :lol: No co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Kwietnia 2007 Share Napisano 20 Kwietnia 2007 No co No niiiiic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amnesty Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 test test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi