Wędkoholik Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 hmmmmmmmmm. Dzięki za rady. Zobacze, jak będzie to kupie- z czystej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 W mordę co to za łowienie takim czymś , i jeszcze ma być to pomocne dla początkujących łowców...Napisałbym kilka zdań ale powiem krótko że przypomina mi to kłusowniczą ,,pupę'' tylko że na żyłce . A z ,,łowieniem" elektrycznym to rzygać się chce.Mam nadzieję że nasza wędkarska elita nie splami się takim ... Brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Myślę że ten spławik pomoże w zwiększeniu zacięć tych brań. A moim zdaniem taki spławik to nieporozumienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Czy koś z szanownych wędkarzy stosował kiedykolwiek spławik samozacinajacy tzw. automatyczny.żaden szanujący się wędkarz nie używa/wierzy w skuteczność takich wymysłów, to jest jak samogwałt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 żaden szanujący się wędkarz nie używa/wierzy w skuteczność takich wymysłów, to jest jak samogwałt Ładnie to ująłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 technic11_gorz, Proszę nie dubluj tematów. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=6719 Przed założeniem nowego tematu używaj funkcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepiela22 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 witam jak w temacie chodzi mi o spławik samozacinający w poprzedmin temacie ludzie sie rospisali o jego nielegalnosci nie chodzi mi o to i nie o wypowiedzi o to takich ludzi TYLKO PROSZĘ O WYPOWIEDZI LUDZI KTURZY POSIADAJĄ o to taki spławiczek bądz używali tego cudoka czy on działa i i zatnie nawet mała rybke a tak dokładniej mi chodzi o zawody i do tego zestawu hak 12-14 z góry dziekuje za wypowiedzi POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 witam jak w temacie chodzi mi o spławik samozacinający w poprzedmin temacie ludzie sie rospisali o jego nielegalnosci Przyznaj się nie czytałeś nawet tematu ,nigdzie nikt nie pisał o nie legalności ,co najwyżej o formie takiego wędkowania .Gdybyś choć raz przejrzał temat to znalazł być film z pokazem jak działa . Nie ładnie tak oszukiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 chodzi mi o spławik samozacinający [...............]a tak dokładniej mi chodzi o zawody Proszę obudźcie mnie z tego koszmaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Proszę obudźcie mnie z tego koszmaru No co sie kolega czepia "młodego" niech sobie kupi ten spławik i bedzie kosił nagrody ,żal ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek2406 Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie powiedzcie mi koledzy jak się sprawdza taki spławiczek samozacinający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie powiedzcie mi koledzy jak się sprawdza taki spławiczek samozacinający Jako brelok do kluczy trochę przy długi. Na serio to niezła kaszanka, bełkot marketingowy. Nie nie nie dla wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 No aż pozwolę sobie coś dodać od siebie. Spławik miłością darzę od pierwszego wędkowania. Zakładam go na różne wędki i z myślą o różnych rybach. Nie kupię takiej papki marketingowej, bo: - nie jest to w stanie zaciąć żadnej lepszej ryby. - nawet jeśli nadaje się ukleje, to fun na baciku z tego typu rybami jest wtedy i tylko wtedy, gdy samemu decydujesz o zacięciu W ogóle co za pomysł ze spławikiem samozacinającym?? To oksymoron w najczystszej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Nigdy nie używałem ale sam opis zasady działania i wygląd jest dla mnie decydujący. Szkoda Twoich pieniędzy i czasu nad wodą. Jeśli będzie działał to tylko czasami kiedy będą zdecydowane brania. Mogę polecić spławik Middy Missille Carp, nie zdarzało mi się mieć pustych brań z tym spławikiem. Przez kilka miesięcy łowiłem głównie liny, rzadziej płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek2406 Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Ok dziękuje panowie wiem już na czy stoję jestem świeży w wędkowaniu więc zapytałem A teraz ide obalić wędkarską flaszeczkę bo kumpel z Angli do mnie wpadł Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi