Skocz do zawartości
Dragon

PLEBISCYT "PRODUKT ROKU 2008" - Ogólna dyskusja

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Ruszył PLEBISCYT na "PRODUKT ROKU", to już III kolejna edycja. Tym razem wybieramy - PRODUKTY, SPRZĘT, USŁUGI, ŁOWISKA WĘDKARSKIE, RYBĘ, METODĘ POŁOWU, WYDARZENIA oraz HACZYKOWEGO WĘDKARZA ROKU 2008.

Jest to jedyny taki wędkarski Plebiscyt w kraju.

Wśród użytkowników biorących udział w Plebiscycie zostaną rozlosowane bardzo atrakcyjne i cenne nagrody!

A ten temat zakładam do ewentualnej bieżącej dyskusji lub jakbyście mieli jakieś pytania np: dotyczące nominacji.

I od razu zwrócę uwagę na jedną istotną zmianę:

Tym razem można zgłaszać nawet 3 nominacje w jednej kategorii!

Ponadto doszły nowe kategorie:

"Pracownia rodbuildingowa": - zapewne dość "specjalistyczna" kategoria ale spróbujemy :cool:

"Wędkarskie wydarzenie" oraz "Wędkarskie rozczarowanie" te przyszły mi w ostatniej chwili do głowy. Nie wiem, czy wyjdą z nich ankiety ale myślę, że pojawią się dość ciekawe spostrzeżenia dotyczące naszego krajowego wędkarstwa lub własnych dokonań, które być może zapoczątkują później jakieś tematy na forum.

a także wybierzemy "Haczykowego Wędkarza" 2008 roku :cool:

Zapraszam do udziału w Plebiscycie:

REGULAMIN oraz NOMINACJE

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

bardzo fajnie zrobonie najbardziej jestem ciekaw ryby roku no i sprzetu spinningowego ciekawe czy winikiem bedzie sprzet z najwyzszej półki czy raczej sprzet sredniej klasy ze zgodnoscią w kategori cena/jakość ? czekam na efekt!

• 2 weeks later...

Dziś dostałem te latarki diodowe, które są między innymi nagrodami w Plebiscycie.

Oj parę osób będzie zadowolonych... :cool:

Aż, żałuje, że sam nie biorę udziału w Plebiscycie :cry:

Zapraszam do dodawania nominacji

Dziś ostatni dzień kiedy można dodać swoje nominację!

Przypominam, że żeby uczestniczyć w losowaniu nagród należy między innymi zgłosić w Plebiscycie swoje nominacje.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

I wszystko stało się jasne :) Teraz wiemy jaki sprzęt uważają za dobry i godny polecenia użytkownicy forum :)

Gratuluję wyrużnionym "Haczykowym wędkarzom 2008 roku" a szczególnie koledze z odznaczającym się kolorem czcionki :wink: - teraz jesteście ZAHACZENI 2008 - to jak nagroda telewidzów w telekamerach :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.