tomik Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Ruszył PLEBISCYT na "PRODUKT ROKU", to już III kolejna edycja. Tym razem wybieramy - PRODUKTY, SPRZĘT, USŁUGI, ŁOWISKA WĘDKARSKIE, RYBĘ, METODĘ POŁOWU, WYDARZENIA oraz HACZYKOWEGO WĘDKARZA ROKU 2008. Jest to jedyny taki wędkarski Plebiscyt w kraju. Wśród użytkowników biorących udział w Plebiscycie zostaną rozlosowane bardzo atrakcyjne i cenne nagrody! A ten temat zakładam do ewentualnej bieżącej dyskusji lub jakbyście mieli jakieś pytania np: dotyczące nominacji. I od razu zwrócę uwagę na jedną istotną zmianę: Tym razem można zgłaszać nawet 3 nominacje w jednej kategorii! Ponadto doszły nowe kategorie: "Pracownia rodbuildingowa": - zapewne dość "specjalistyczna" kategoria ale spróbujemy "Wędkarskie wydarzenie" oraz "Wędkarskie rozczarowanie" te przyszły mi w ostatniej chwili do głowy. Nie wiem, czy wyjdą z nich ankiety ale myślę, że pojawią się dość ciekawe spostrzeżenia dotyczące naszego krajowego wędkarstwa lub własnych dokonań, które być może zapoczątkują później jakieś tematy na forum. a także wybierzemy "Haczykowego Wędkarza" 2008 roku Zapraszam do udziału w Plebiscycie: REGULAMIN oraz NOMINACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 bardzo fajnie zrobonie najbardziej jestem ciekaw ryby roku no i sprzetu spinningowego ciekawe czy winikiem bedzie sprzet z najwyzszej półki czy raczej sprzet sredniej klasy ze zgodnoscią w kategori cena/jakość ? czekam na efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Nominować, nominować klawiatury nie żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Przypominam, że cenne nagrody zostaną rozlosowane tylko wśród użytkowników nominujących i głosujących w ankietach a do zakończenia nominacji został... tylko tydzień. Zapraszam: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 A ja mam takie pytanie.. jak będzie wyglądało losowanie, bo zastanawiająco to brzmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Ene due rike fake - torba borba ósme smake. Eus deus kosmateus i morele baks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 A gdzie mam zagłosować żeby to eneduerikefake wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Tu jest wszystko napisane: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Dziś dostałem te latarki diodowe, które są między innymi nagrodami w Plebiscycie. Oj parę osób będzie zadowolonych... Aż, żałuje, że sam nie biorę udziału w Plebiscycie Zapraszam do dodawania nominacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 No to korupcjogenne lekko to losowanie Na zasadzie.. hmmm kto był dzisiaj grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Dziś ostatni dzień kiedy można dodać swoje nominację! Przypominam, że żeby uczestniczyć w losowaniu nagród należy między innymi zgłosić w Plebiscycie swoje nominacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Plebiscyt zakończony, sprawdzę ankiety i przygotuję podsumowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Czekamy z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 A kiedy losowanie nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Wszystko w swoim czasie. Do końca następnego tygodnia wszystko będzie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Tydzien się zakonczył.. a wyników ani widu ani słuchu Co jest tomik? Dawajże wyniki PS. Coś czuję że chyba tą łódkę wylosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Supersobi, masz już ponton ...teraz moja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Ale jak już napisałem wcześniej Supersobi, chce zrobić konkurencję flisakom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Cóż, może w tym tygodniu znajdę czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 I wszystko stało się jasne Teraz wiemy jaki sprzęt uważają za dobry i godny polecenia użytkownicy forum Gratuluję wyrużnionym "Haczykowym wędkarzom 2008 roku" a szczególnie koledze z odznaczającym się kolorem czcionki - teraz jesteście ZAHACZENI 2008 - to jak nagroda telewidzów w telekamerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Wyniki Plebiscytu bardzo ciekawe. Serdecznie gratuluję Haczykowym wędkarzom 2008 roku, zwłaszcza zwycięzcy - Maniuś wielkie graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Maniuś - ogromniaste gratulacje Teraz bedziesz musiał podwójnie przykładem świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Również przyłączam się do gratulacji i co cieszy najbardziej na 4 wyróżnionych jest 2 szczeciniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 maniek, gratuluje. Jestem trochę zawiedziony, że karp tylko 18%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 maniek gratulacje Dziwi mnie tylko ze w zanętach wygrał traper i zostawił w tyle Sensasa i Marcela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.