madi Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Gregorek wielkie graty A wiosła też masz w komplecie czy na popych Pozostałym szczęśliwcom również serdecznie gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orwon Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 A kto ma szansę wygrać?Ten co zgłasza czy głosuje? Poczytaj regulamin plebiscytu. Dziękuję za nagrodę. Dla mnie to również moja pierwsza wygrana w życiu . Żeby uciąć spekulacje niektórych, że braliśmy udział w plebiscycie tylko dla nagród chciałbym swoją wygraną latarkę wystawić na naszym forum na aukcji wspierającej działalność haczyk.pl. Proszę Ciebie tomik, abyś w moim imieniu taką aukcję wystawił, a latarkę przekazał na ręce zwycięzcy. Mam nadzieje że osiągnie ona wyższą cenę niż cena rynkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 chciałbym swoją wygraną latarkę wystawić na naszym forum na aukcji wspierającej działalność haczyk.pl. Super postawa, gratuluję Tym bardziej, że: to również moja pierwsza wygrana w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Gratki dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 zdrapek nie chce wzbudzac niezdrowej rywalizacji... popatrz na zdjecia z pierwszego zlotu. Nasz Kuba miał wtedy niespełna 7 miesięcy, a warunki zakwaterowania nie były takie, jak będą w tym roku. Zdecydowaliśmy się wtedy na zabranie dziecka, między innymi za radą wiesławek. On też z malutkim chrabąszczem obozował w namiocie. I nie żałowaliśmy. Także odwagi młodzi rodzice ! Madi popracuje w ten weekend nad jakimś napędem atomowym, wiosła to przeżytek (pewnie dlatego nie są na wyposażeniu standardowym) Jeszcze raz Dziękuję i Gratuluję pozostałym szczęśliwcom ! Gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Madi popracuje w ten weekend nad jakimś napędem atomowym Eee no aż tak Bez przesady przesady, bo kilku "jazdach" z atomówką zaczną Ci te no... świecić w nocy Jeszcze raz graty, zdaj relację z wodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 zdrapek nie chce wzbudzac niezdrowej rywalizacji... popatrz na zdjecia z pierwszego zlotu. Nasz Kuba miał wtedy niespełna 7 miesięcy Ja też nie, ale moja Agatka na pierwszym swoim zlocie miała dokładnie 5 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 A gdzie ja mam swoje dane podać? Bo nie przypominam sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 A gdzie ja mam swoje dane podać? Bo nie przypominam sobie Pewnie za pomocą PW do "pomarańczowego" szefa czyt. tomika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 zdrapek nie chce wzbudzac niezdrowej rywalizacji... popatrz na zdjecia z pierwszego zlotu. Nasz Kuba miał wtedy niespełna 7 miesięcy Ja też nie, ale moja Agatka na pierwszym swoim zlocie miała dokładnie 5 miesięcy Więc zapytam się mojej małej czy chce jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Żeby uciąć spekulacje niektórych, że braliśmy udział w plebiscycie tylko dla nagród Ci 'niektórzy' to raptem tylko ja. Gest ładny, ale teatralny, niczego nie ucina, ponieważ jest to tylko wyjątek potwierdzający regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Może nie powinienem zabierać głosu w tej dyskusji. Może lepiej byłoby niektóre posty zignorować. Pewnie tak zacznę robić. Póki co: Lesio przeginasz Gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Gre - miałeś prawo nie widzieć szeregu postów związanych li tylko z nagrodami, w tym dopominania się ich rozlosowania. Możesz także nie pamiętać wcześniejszych edycji, kiedy nie było dobrych nagród i tym samym zbyt wielu chętnych do wypełniania ankiet. Wniosek nasuwa się sam. To co pisałem, to moje uzasadnione odczucia w stosunku do większości 'plebiscytowców', więc jeżeli należysz do społecznej mniejszości, która kierowała się czymś innym, niźli chęcią dostania czegoś, to nie powinieneś czuć dyskomfortu z powodu kilku słów prawdy, bo w takim przypadku nie odnosiły się one do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 zdrapek nie chce wzbudzac niezdrowej rywalizacji... popatrz na zdjecia z pierwszego zlotu. Nasz Kuba miał wtedy niespełna 7 miesięcy Ja też nie, ale moja Agatka na pierwszym swoim zlocie miała dokładnie 5 miesięcy To ja przypomnę tylko, że jest jeszcze jeden pokój wolny Albo dwa może nawet... Sprawdzę wieczorem bo teraz po wizytach w skarbówce padam na dzioba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Jestem umówiony na 14 maja na odbiór fregaty. Nie mogę się doczekać... Gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 Przepraszam, że przeciąga się wysyłka latarek, książek i map. Ale po tym jak się okazało, że jeden z użytkowników "podwójnie" uczestniczył w Plebiscycie a tym samym zwiększył swoje szanse na wygraną jednej z nagród. I być może dlatego taka mu przypadła. Postanowiłem, że tą nagrodę rozlosuję jeszcze raz. Tylko proszę jeszcze o chwilę cierpliwości bo nie wyrabiam czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Ok, nagroda wylosowana i przypadła Goferowi. W tym tygodniu zacznę wysyłać nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Ok, nagroda wylosowana i przypadła Goferowi.W tym tygodniu zacznę wysyłać nagrody. Serdeczne dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpojo Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Chciałbym podziękować serdecznie za latareczkę, posłuży na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Moja też już dotarła, dzięki serdeczne. Fajowa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 tomik, kiedy będą wyniki Plebiscytu 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 No akurat dzisiaj skończyłem. Podsumowanie plebiscytu na portalu: http://haczyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=188&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 12 Maja 2010 Autor Share Napisano 12 Maja 2010 Łukasz_st Krzyś xD michorn Unises macko Mapy wędkarskie czekają, proszę o informacje na PW gdzie wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.