lawdzoj82 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Może się kiedyś spotkamy na Zlocie to Ci złowię Dasz mu spina i sam nauczysz łowić A propo projektów loga bardzo fajne ale czekam na końcowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 Tondrom odwróć proszę haczyk w logo w tą stronę co jest obecnie na stronach forum. Chciałbym jeszcze tak zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Dobrze Szefie zrobię to ale pewno na weekend, jutro mam zakończenie miesiaca... choc... moze i znajde czas na haczyka Tomek1 Chętnie zobaczę mistrza w akcji, gdzie nastepny zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 A ja bym tomka1 wywalił - bo ma za małego sandacza haha to moze by to przeniesc do tego tematu ? http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=170&postdays=0&postorder=asc&start=720 a tak wogole to ladne te prace kolegi Tondrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2009 Dobrze Szefie zrobię to ale pewno na weekend, jutro mam zakończenie miesiaca... choc... moze i znajde czas na haczyka Tomek1 Chętnie zobaczę mistrza w akcji, gdzie nastepny zlot? Po tym co zobaczyłem, mimo, ze na ogół jestem konserwatywnie nastawiony do zmian tego co sam zrobiłem teraz widzę, że byłbym jednak gotowy na zmiany i odświeżenie choćby logo, czy całego loyautu. Także udowodniłeś, że potrafisz, więc nie musisz się śpieszyć. Załatw najpierw swoje sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Jutro pomyślę nad poprawą tego co zrobiłem. Dzieki za słowa uznania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 To narazie tyle, wiecej mi się nie chce. Wydaje mi sie że przedstawiłem już tutaj lepszy baner niż jest obecnie. Projektów kilka wybierajcie. Może sa jakies inne pomysły ? temat umarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 Nie miałem kiedy się dokładnie przyjrzeć. Chciałbym póki co dopracować samo Logo. Czy mógłbyś jeszcze zrobić aby "hak" był bez żyłki oraz był w takim położeniu jak w obecnym logo, czyli na płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Zmieniło się logo haczyk.pl i mam nadzieję, że zmiana się wam podoba. Chciałbym podkreślić, że motywacją do zmiany był świetny projekt i pomysł na logo i hasło: "dla ludzi z żyłką", który przedstawił Tondrom. Tondrom dziękuję. Przy okazji trochę lepiej poznałem program graficzny Gimp i zmieniłem loyaut portalu. Mam nadzieję, że również wam się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Każda z tych postaci ma inną ilość światła, (temperaturę barw) czy jak to tam się nazywa górna cześć płetwy ogonowej amura ostra jak żyleta,(można było ją zmiękczyć/ rozmazać) lewy kciuk artecha też można było obciąć, a teraz amurek obgryza mu paznokcia Ale ogólnie wyszło całkiem fajnie, zachowane proporcje, spokojne kolory. Świetna robota Ps. Przypomniało mi się jak jeden z grafików pracujący chyba dla Playboya, poprawiał Boga tak zawzięcie, że podczas retuszu wygumkował panience pępek. Zauważyli to dopiero po wydruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 lewy kciuk artecha też można było obciąć To kciuk Supersobiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Bardzo podoba mi się zarówno logo jak i loyaut portalu. Rybki z loyautu - coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 No logo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 layout nie loyout, prościej było użyć polskiego odpowiednika Tomek ma bardzo nienaturalnie przycięty lewy rękaw i rybę. Ale tak to strona prezentuje się ok, chociaż któryś z przewijających się projektów bannerów podobał mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2010 Może jest ktoś na forum kto zna się na grafice wektorowej i mógłby mi pomóc przy małym projekcie? Proszę o kontakt przez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 wow tomik, widzę, (i być może mocno po czasie) ale się baner zmienił na portalu haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 coś tam póki co nakombinowałem... w związku z zimą ale pewnie jeszcze zmienię jak będzie lepsze zdjęcie z wędkarzem i perspektywą zimowej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 baner zawsze mozna lepszy zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 Jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 moj portfel tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Września 2012 Autor Share Napisano 20 Września 2012 Potrzebuję w najbliższych kilku dniach wykonać do jednej z planowanych publikacji wędkarskich reklamy haczyk.pl: cała strona - 220x310 mm (układ pionowy, bez spadów) w corelu lub innym programie graficznym. Jeżeli ktoś z was mógłby mi w "czynie społecznym" pomóc to proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi