lukass Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 Witam... Czy łowił ktos z was na rzece Głuszynka...?? Leży ona koło Poznania w miejscowosci Babki..?? Mam zamiar sie na nia wybrać.. Jakie wystepuja tam gatunki ryb..?? Co zlapie o tej porze roku.. Moze zancie jakies fajne miejsce na tej rzece.. Prosze o pomoc i Pozdrawiam
Robal Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Ja też chcę się tam wybrać na wiosnę z kumplem wiem że klenie tam są ale raczej nie imponującej wielkości, szczupaki, karasie, płotki. Ryb bym szukał w rynnach lub przy wysokim poziomie wody, bo rzeczka malutka. Pozdrawiam
lukass Napisano 20 Lutego 2009 Autor Napisano 20 Lutego 2009 Ta rzeczka jest uznana jako górska czy nie...??
Robal Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Nie, gdzie ty tu masz góry normalnie możesz łowić jak masz spłacone składki. A gdzie jeszcze łowisz bo ja rusałka, strzeszyn, warta, szachty czasem, dębina, dąbrowa, na kierskim jeszcze nie byłem. Możemy się kiedyś zgadać i jechać, jak co moje gg 5632283, pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.