qbalub Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam!!!mam pytanie używał ktoś może z was zanęt Wodnik?? Dzisiaj zakupiłem 2 leszczowe o zapachu piernika i mam pytanie czy wogóle można nimi jakąś rybkę złowić???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie wiem jak leszczowa ale płociowa pachnie mąką i odstraszyła ryby, poważnie! Nie warta nawet tych 4 złotych - porażka. To nawet nie zanęta, to granulat jak la rybek akwariowych za nic nie dający się skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Jeśli jest to zanęta Wodnik z Torunia to szkoda kasy.Produkowana z totalnych odpadów po produkcji płatków śniadaniowych itp. Te odpady to syf z podłogi ,zlepy z miodem,produkty które nie spełniają norm żywnościowych (błąd w produkcji )albo co gorsza szybko się nie rozpuszczają - zanęta na bazie tych odpadów po prostu nie pracuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Wypadałoby się przedstawić, napisać coś o sobie choćby o swoim doświadczeniu wędkarskim... więc od osób, które ledwo się zarejestrowały na forum a od razu wyrażają tak skrajne opinie. Sugeruję w ogóle nie brać pod uwagę tego typu opinii jak powyższa. Jak by była super pozytywna również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Jestem z Torunia. Nie wiem jak leszczowa ,próbowałem lin karaś karmel WODNIK. Zanęta jest gruba - po 15-tu minutach trzeba ją domoczyć. Poprzednik pisze, że się nie rozpuszcza. Chyba nie łowił na grube zanęty. Lin karaś sprawdza się dobrze. Zanęta przyciągnęła parę linów. Pozdrawiam Andrzej Toruń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi