Adamoski Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Panowie planowałem zakup niedrogiego pickera z przeznaczeniem na łowienie w trakcie zawodów na kanale żerańskim oraz rekreacyjnego na gliniankach. Wybór padł na Robinsona Stinger 3,0 picker jednak okazało się, że kijek obecnie jest niedostępny na rynku w rozmiarze 3 m ( nie licząc ofert zawyżonych cenowo). Ma ktoś propozycję, na inny kijek o podobnych parametrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Mam wspomnianego przez Ciebie Stingera i w tej cenie rzeczywiście świetny kij. Z podobnych cenowo mam również Robinson Dynacore picker 3m cw do 30g A jak dołożysz trochę to masz świetny kij na lata VDE-Robinson Nano Core Picker SX 3m do 30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Ja ze swojej strony mogę polecić pickera Flagmana Cast Master 2,70 do 40gr. Używam - kijek budżetowy, fajnie wykonany i ładnie pracuje pod rybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamoski Napisano 12 Marca 2020 Autor Share Napisano 12 Marca 2020 Koniec końców kupiłem kijek DAMa 3m 10 -50g wyrzutu, nie wiem jak sie spisuje bo jeszcze nad woda nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi