Amator Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2010 jak będzie z tymi kolorami? W poniedziałek powinienem dostać kosztorys w którym powinna być ujęta cena jednego koloru czapki z haftem oraz koszt dowolnych zestawów tzn każdy weźmie kolor czapki jaki chce do tego wybierze kolor haftu, i mamy rewię mody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 i mamy rewię mody . Mariusz, po części to Twoja wina Po co pisałeś, że można sobie wybrać dowolny kolor Trzeba było napisać że możemy wybrać max dwa kolory czapki i haftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Ja też się piszę na czapeczkę, muszę tylko się zdecydować na kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Jak jest tyle kolorów do wyboru to az ciezko sie zdecydowac. No i 2 kwestia jakie kolory haftu są do wyboru? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 ja też bym się dopisał do listy jeżeli jeszcze można więc po aktualizacji lista będzie wyglądać tak: 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek - 2 szt. czarne z czerwonym haftem+3SZT kolor jeszcze nie ustalony. 4. warszawa_24 - 1 szt. zielona 5. kolat66 - 2 szt. zielone + 2szt. czarne 6. michorn - 2 szt. zielone 7. Krisuxx - 1 szt. zielona 8. JACooL - 1 szt. ??? 9. Artech - 1 szt. czarna 10. slowik - 1 szt. zielona 11. cinek1979 - 1 szt. zielony khaki 12. sinus - 2 szt. zgodnie z wyborem ogółu 13. kamionki - 1 szt.-zielony(khaki) lub czarny 14. Tomek1988 - 1 szt.- czarny 15. kompasiak12 - 1 szt. zielona + 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 16. red20 - 1 szt. czarna 17. Piotr Chorzów - 2szt zielone /od biedy czarne/ 18. bronek- 2 szt zielona i czarna 19. P - 1 szt - kolor zalezy od wzoru 20. madi 21. przemekli - 1 szt. - kolor szarozielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Proponuje czas do poniedziałku 14,06. ja też bym się dopisał do listy jeżeli jeszcze można Można, bo dziś ostatni dzień zapisów. Cieszę się z tej akcji, bo moja stara czapka haczykowa nadaje się już tylko na nocki i to bezksiężycowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek - 2 szt. czarne z czerwonym haftem+3SZT kolor jeszcze nie ustalony. 4. warszawa_24 - 1 szt. zielona 5. kolat66 - 2 szt. zielone + 2szt. czarne 6. michorn - 2 szt. zielone 7. Krisuxx - 1 szt. zielona 8. JACooL - 1 szt. ??? 9. Artech - 1 szt. czarna 10. slowik - 1 szt. zielona 11. cinek1979 - 1 szt. zielony khaki 12. sinus - 2 szt. zgodnie z wyborem ogółu 13. kamionki - 1 szt.-zielony(khaki) lub czarny 14. Tomek1988 - 1 szt.- czarny 15. kompasiak12 - 1 szt. zielona + 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 16. red20 - 1 szt. czarna 17. Piotr Chorzów - 2szt MORO /od biedy zielone / OCZOJEBNY napis 18. bronek- 2 szt zielona i czarna 19. P - 1 szt - kolor zalezy od wzoru 20. madi 21. przemekli - 1 szt. - kolor szarozielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 Cena jest następująca 32 zł koszt haftu 1 szt niezależnie od koloru + 135 zł jednorazowo za przygotowanie. ( 135 przy 40 czapeczkach daje ok 3.40 zł do czapki ) od momentu otrzymania czapek 7 dni na wykonanie haftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ja dobrze rozumiem ,koszt haftu 32pln+3,40pln=35,4opln + koszt czapki ok 10pln =45,40 + koszt wysyłki ? ,wyjdzie prawie 60pln Sorki jeśli będzie taki koszt to ja rezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 wyjdzie prawie 60pln Sorki jeśli będzie taki koszt to ja rezygnuje. Przy 60 PLN za sztukę to ja też odpadam, to trochę przegięcie za polara dawaliśmy 80 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 60 zł , przy takiej cenie też spasuje, za tyle to mogę kupić monitor, bo mi się wczoraj spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Przy takiej kwocie również odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 DZIĘKI POSTOJE BEZ - ODPADAM przy takiej cenie Kto robił ostatnie czapki Może zrobi wywiad u siebie LISTA jest GOTOWA ale za normalną KASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 również pasuję przy takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Panowie spokojnie niech wypowie się AMATOR ,może coś źle zrozumieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Panowie SPRAWDZAM w zaprzyjaźnionej firmie, jakie mogą być koszty dam znać we wtorek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 nie no rzeczywiscie jak koszt jednej czapki ma byc 60zl to juz przesada. tez sie na to nie pisze. ale poczekajmy do jutra moze Piotrek w tej firmie cos taniej zalatwi Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 Panowie spokojnie niech wypowie się AMATOR ,może coś źle zrozumieliśmy Niestety dobrze ja sam byłem w szoku jak przeczytałem meila. W trakcie rozmów mowa była o ok 10 zł za szt. Sprawdzam w innych firmach,ale wynik będzie pod koniec tygodnia. Większość firm nie chce wykonać haftu na szwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 to może trzeba znaleźć inny model czapeczki, taki bez szwa na środku, np. takie http://www.allegro.pl/item1051199617_czapka_kapelusz_daszek_bejsbolowka_wiele_wzorow.html model 307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Amator, trzeba kupić w takiej firmie, która sprzedaje czapki i robi hafty. Na allegro są takie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Witam wszystkich oto garść informacji : Zaproponowali nam taki oto model czapki niestety z CYWILIZOWANYCH kolorów na dzień dzisiejszy jest tylko CZARNY . Odnośnie kosztów : Czapka - 6,50 Haft - 5,60 Przygotowanie Wzornika - 86,- I jeszcze jedno koszty przesyłek – ale znając naszą zaradność to w jednej paczce obskoczymy po kilka osób, czyli koszty się rozkłada na kilka os. Czekam jeszcze na informacje na temat haftowania na dostarczonych czapkach z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 tomek1, a masz ten program haftu z polarów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 tomek1, a masz ten program haftu z polarów To nie program, tylko plik graficzny z logo. Firma od haftów wrzuca to do siebie na maszynę i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Moim zdaniem fajniej by wyglądał haft taki zwykły jak np na koszulkach Oczywiście większość zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 To nie program, tylko plik graficzny z logo. Firma od haftów wrzuca to do siebie na maszynę i jazdaNie wiem nie znam się ,właściciel hafciarni poinformował mnie że jak będę miał program to mi nawet 1 szt zrobi i to w jakim kol-wiek kolorze maszyna do haftu czapek jest sterowana komputerowo.A programy robi tylko jedna firma w łodzi.Pomyślcie o naszywkach ,to najprostszy sposób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi